Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryetyhtyh

Dzisiejsze nastolatki to totalne dno

Polecane posty

Gość eryetyhtyh

Kurwią się z kim popadnie, zero uczuć, zero zasad, totalna znieczulica.Moja siostra ma 16 lat i przez to mam kontakt z osobami z jej towarzystwa.Wszystkie przeklinają, gadają o dupczeniu jak by to było na porządku dziennym, kompletne dno.Co się dzieje z tym światem ?

Gość też zadaje sobie
też zadaje sobie to pytanie. Mam 20 lat a czuje się tak jakbym nie pasowała do tego świata...gówno w głowach za przeproszeniem.

to przez internet, łatwy dostęp do informacji, wiedzy... seksualność, jej sekrety które kiedys stanowiły tabu, dziś wszystko dostępne po jednym kliknięciu :) klik* klik* :P wylęgarnia depresji i kurestwa :)

Gość eryetyhtyh
ruchałbym cię

Gość eryetyhtyh
ten na górze to podszyw Nie wiem przeraża mnie to bo mam 28 lat a moja siostra ma 15 i zadaje się właśnie z takim towarzystwem.Ostatnio była akcja w domu bo siorka wrzuciła sobie zdjęcie na facebooka dość nie powiem prowokujące a jej koleżanki w jej wieki pisały komentarze typu " ruchałabym !, ale bym cie..., zrób mi dobrze mala, rrrrzzzneelabym,,mrrr sam sex itp itd Moi rodzice zareagowali i była zadyma na co moja siostra z wielkim płaczem ze to jest normalne, ze tak dzisiaj wszyscy gadaja i to w zartach, no po prostu rece rozkladam.

Gość enecie
no pewnie ,ze to norma ,dzisiaj ruchaja sie wszyscy ze wszystkimi

Gość di ziwiiee
Jakby była komuna to by i porządek był.

Gość eryetyhtyh
Raz jechałem po moją siostrę odebrać ją z przystanku i jak przyjechałem to czekałem na nią 5 min bo rozmaiała z koleżankami.Nic tylko same teksty typu " kurwa, ja pierdole, pierdol starą..Przecież ja mam 28 lat i mnie tak nie wychowano, moi rodzice robią wszystko a i tak to nic nie daje bo moja siorka zachowuje się tak samo jak te wszystkie nastki.

Gość enecie
odrzućmy tylko brzydkich desperatów o pogladach ,które prezentuja z racji braku walorów fizycznych, a reszte do worka

Gość Otto
cóż moda , potem będą pisać w topiku,, do czego byście się nigdy nie przyznały,,

Gość bleeee2
Za parę lat te nastki będą udawały święte.

enecie - jeśli uważasz, że wszystkie "super laski" to dzi... to mogę gratulowac tylko poglądów na świat. Widocznie sam/sama obracasz się w takim kręgu ludzi.

Gość ndqwjkdnqwldwqdwqd
3/4 albo nawet i więcej naprawdę bardzo ładnych dziewczyn miało różne przygody seksualne.

Gość i sie wyda
aaaa tam, kiedyś było prawie to samo. Wyrosna z tego.

Gość enecie
widocznie ty sie nie obracasz w żadnym kręgu skoro wydaje ci się że jest inaczej :-D ale to tylko ci sie wydaje

Gość 16ka
eryetyhtyh ty stara wiedzmo tez bys sobie chciala pojebac ale juz sie rozkkladasz i dlatego nam mlodym zazdroscisz trzeba bylo sie ruchac jak bylas mloda a nie starym dio dupy wlazic

Gość hbjmbjj
u mnie na osiedlu małolaty wysiadują byle gdzie siąpią piwsko, palą fajki, wyglądają jak kurwy, jeden drugiego prześciga w klnięciu

Nie mam zamiaru tu nikogo bronic, ale twierdzenie, że wszystkie laski to łatwe zdi... to chyba trochę przesada. Są jeszcze porządne dziewczyny. Przynajmniej ja miałam w swoim krótkim życiu je poznac. A skoro Ty nie, to pozostaje mi żałowac tego.

Gość poza tym intelektualnie
są na poziomie dzieci ze szkół dla upośledzonych więc fakt nadają się tylko jako pojemniki na sperme, no cóż pozostaje liczyć na naturalną selekcję gatunkową, nie używają prezerwatyw , więc zdechną na hiva albo inny syf

Gość taa ki jeeededen
Ostatnio miałem okazję gościć w domu sąsiadów, były tam dziewczyny w wieku 13 lat, 14 lat,16 i 18 lat.Wszystkie paliły papierosy, piły tanie piwo, przeklinały, charkały i robiły rozpierdol.Na szczęście byłem tam tylko 15 mi i już dłużej nie musiałem później patrzeć na ten widok, jednym słowem tragedia.

Gość enecie
gratuluje szczerze towarzystwa

Gość dzisiejsze nastki
dla mnie to tragedia, mam dziecko. mam 27 lat. pamietam jak to bylo kiedys.. jakis respekt, szacunek chocby minimalny ale byl. dzis na to patrze i wlosy staja deba! boje sie jak to bedzie wygladalo jak moj syn bedzie w ich wieku.....

Gość Opalona18
Wypraszam sobie ale nie kazda nastolatka jest d***** ! To ze polowa mlodych nastolatek tak sie zachowuje nie oznacza ze wszystkie sa takie ;) Ja sama mam 18 lat i do zachowania dziwko czy pustej dziewczyny duzo mi brakuje ;)

Gość moja siostrzenica ma 11 lat
moja siostrzenica ma 11 lat i ostatnio byla afera bo wstawila fote jakas na FB taka zwyczajna,a kolezaneczki jej podpisały jestes niezla kurwe i takie teksty , 11 latki , wlosy deba stają w poprzek, na szczęscie ona jest dziecinna strasznie , ale niestety toewarzystwo koleżaneczk ze szkoły zaczyna robić swoje, a w szafie się jej nie zamknie, już się boją o nią , bo ona jets takie ciele na niedziele ukłądane grzeczniutkie, każdemu przytakuje , jak ja w gimnazjum wyuczą , już jak miała 7 lat to koleżaneczka ja na wagary wyciagnela , taki patologiczny dzieciak gdzie oboje rodzice z jumy żyją

Gość 16ka
znalazla sie porzadna pewnie jestes brzydka jak smocza dupa i cnotka jestes z koniecznosci