Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi byłem Pablo

straciłem moją kochankę, a kocham ją

Polecane posty

Gość głupi byłem Pablo

Spotykaliśmy się tylko na seks, to trwało jakiś rok, a pozniej poznałem kogoś, powiedziałem jej tylko,że się z kims spotykam. Złapałem z nią swietny kontakt, mogłem rozmawiac z nią i wygłupiać się ciągle. To jej się zwierzałem, pisałem ciągle smsy, a wmawiałem sobie,ze kocham swoją dziewczynę. Teraz moja kochanka oznajmiła mi,że poznała faceta i nie wyobraża sobie go zdradzać, po prostu go kocha, a ja udając twardziela udaję niewzruszonego. Ciągle mam ją w głowie, jej uśmiech, dotyk, to jak się złościła. Jest zajebistą dziewczyną, do tego jest śliczna. Nie odzyskam jej. Nie wiem, czy w ogóle jeszcze zobaczę:(

Gość Kaśka 24
bardzo dobrze, porządna, wierna dziewczyna nie zasługuje na chłopa który zdradza🖐️

Gość głupi byłem Pablo
Każdy popełnia błędy, nie kocham swojej dziewczyny, w porównaniu z kochanką to niebo a ziemia

Gość loreal - jestem tego warta
ty nikogo nie kochasz koleś tylko ci się właczył syndrom psa ogrodnika wyluzuj :D

Gość Bystrzacha
Peawidlowa reakcja dziewczyny.Takich dupków jaki ty trzeba olewać!

Gość głupi byłem Pablo
Wiecie jak mi jej brakuje. Nie mogę się z tym pogodzić. Na początku znajomości była dla mnie tylko laską od seksu, a teraz? Codziennie do niej dzwoniłem, pytałem co robi, jestem taki zazdrosny

Gość loreal - jestem tego warta
zazdrośc to nie miłość potraktuj to jak rachunek za bzykanie bez zobowiązań jaki wystawiło ci życie :classic_cool:

Gość do głupiego Pablo
Pablo prosze o pomoc :) ja jetsem taka laska do bzykania no i caly problem polega na tym, ze ten seks byl raptem 2 razy plus sporo pieszczot On nie nalega na seks, to czesciej ja sie pytam kiedy bedziemy sie widziec On mi kiedys po pijaku wyznal, ze nie wiedzial, ze taka fajna jestem, madra, sliczna i ze tak mnie polubi i ze jest zazdrosny martwi sie o mnie, stara sie pomagac Ma kobiete, juz kilka razy mowilam mu, ze trzeba to zakonczyc i zeby zadbal o swoj zwiazek Nie chcial No ale tez nie ma seksu, on ciagle pyta czy go pragne, czy chce z nim sie bzykac Ale ... do niczego nei dochodzi Dzis zapytalam smsem wprost - kiedy ??? nie odpowiedzial :(:( moj blad, ze jakis czas temu wyrwalo mi sie, ze sie zakochalam w nim Ale zaraz go za to przeprosilam, powiedzialam, ze wiecej mu tak nie powiem i ze uklad pozostaje bez zmian Potem bylo ok, ale on ciagle unika seksu :) a wiem ,ze mnie bardzo pozada, widze to On sam jest zaskoczony tym jak mu dobrze w seksie ze mna Widze to jak sie kochamy :) sory z tak dlugo, ale powiedz Palbo odpuscic go sobie ? czy on po prsotu juz mnie nie chce i nie wie jak to powiedziec? czy co ?? :(:(:(

Gość głupi byłem Pablo
Z punktu widzenia faceta to chodzi mu tylko o ruchanie... Ale nie wiem, ja sam tak myślałem i co? Ta dziewczyna ciągle mi w głowie , ostatnio nawet nie dochodziło do seksu, tylko np. jakaś kawa. Jeżeli jest tak głupi jak ja ten Twój i się zakochał to nie odpuszczaj. Ale wydaje mi się,że jesteś jego kołem zapasowym

Gość do głupiego Pablo
możliwe Ale cholera, skoro mam byc do seksu to dlaczego tego seksu nie ma ? kiedys mi napisal, ze jestem tylko ja i tylko ze mna sie spotyka Wiem, ze jego kobieta nie lubi seksu, powiedzial, ze dopiero jak sie opije to maja seks Rzadko i ona sie zmusza, bo nie lubi Wiec raczej nie jest zaspkojony, patrzac logicznie Nie wiem o co chodzi ;/ Myslalam, ze jesli chodzi o seks to facet to prosta konstrukcja ;/ bo kurde - jestem naprawde atrkacyjna (nie chce sie chwalic tylko podaje fakty), wielu sie podobam, lubie seks, bardzo :) i jestem na niego napalona, on tez wydaje sie byc bardzo napalony i co ? no tego nie pojmuje :)

Gość głupi byłem Pablo
Może nie może się zdecydować, boi się czegoś

Gość do głupiego Pablo
wie, ze ja mu nie zrobie nic zlego Sam mi kiedys napisal, ze wie, ze ja mu nie zrobie klopotow, ze mi ufa itd Ale skoro ma watpliwosci, waha sie, to ja nie wiem co robic? naciskac go? prowokowac? czy odpuscic? czy czekac? cholera :)

Gość magda-lenkax
NIE wierze, moj kochanek identycznie postapil,chcial wrocic, ja nie mam nikogo,musze sie pozbierac,ale nie wroce do niego, nigdy mu tego nie wybacze

Gość magda-lenkax
skoro masz dziewczyne to z nia badz, pozostaw w spokoju ta dziewczyne i nie mieszaj jej w glowie, tak jak to robi moj kochanek