Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamanm27

laptop edukacyjny - jaki polecacie?

Polecane posty

Gość mamamamanm27

dawajcie nazwy albo linki co macie i polecacie

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxx
A nie lepiej kupić używany netbook za 500 złotych. Nie będzie sobie dziecko psuło oczu kiepską jakością wyświetlacza, a i zakup sensowniejszy. Wgra się gry dla dzieci, odtworzy bajki na yt, pouczy angielskiego. Bez sensu wydawać tak pieniążki jak dla mnie.

Gość nie polecammm
żadnego! Pieniądze w błoto wyrzucone. Dziecko przy dobrych układach pobawi się nim poł godziny i lapek pójdzie w kąt. prowadzę niepublicze przedszkole , ostatnio jedno z dzieci przyniosło do przedszkola, nawet taki fajny Fisher Pr.....wyrywały sobie dzieciaki dosłownie....a już po leżakowaniu poszedł w odstawkę.. ponieważ chciałam mojej małej taki kupić , pożyczyłam od tego chłopca na weekend....mała była zachwycona. Bawiła sie całą drogę powrotna w samochodzie.,...całe 8 minut.... i to by było na tyle. W poniedziałek sama oddała koledze bez problemu.

jak wyzej Żadnego. Mieliśmy 3 różne ostatni z serii mądra główka. Te wyświetlacze są za małe dla maluchów i za "szare". Nudzą się bardzo szybko. Natomiast zwykły laptop to już inna bajka. On się nudzi, zwłaszcza jak jest podpięty do internetu i można grać w coś on line, oglądać bajki, rysować w poincie i inne cuda robić... Ale zwykły polecam jakiś opancerzony bo nasz niestety już 3 raz trafił "do lekarza od laptopów" jak to K. mówi.

U mnie to samo co u poprzedniczek, rzadko sie nim bawil i obyloby sie bez tej zabawki. My mielismy dwa, jeden to typowo dla niemowlakow, zamiast wyswietlacza bylo kilka kolorowych obrazkow ktore sie zaswiecaly I duze swiecace przyciski tez ze swiatelkami. Drugi juz powazniejszy, litery itp i predzej juz sie bawil tym Kolorowym dla maluchow :)

U mnie to samo co u poprzedniczek, rzadko sie nim bawil i obyloby sie bez tej zabawki. My mielismy dwa, jeden to typowo dla niemowlakow, zamiast wyswietlacza bylo kilka kolorowych obrazkow ktore sie zaswiecaly I duze swiecace przyciski tez ze swiatelkami. Drugi juz powazniejszy, litery itp i predzej juz sie bawil tym Kolorowym dla maluchow :)

Czegos to ludzie nie wymyslą? laptopy edukacuyjne dla 3 latka? Dziecko w tym wieku niech jeszcze bawi sie w chowanego czy berka z rowiesnikami na placu zabaw,, to najlepsze dla jego rozwoju, a nie najwygodniej posadzic dziecko w domu przed laptopem.:/

Gość gość
allinside.pl, tam znajdziesz odpowiedni laptop. Jest duży wybór tanich i fajnych laptopów