Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość wsiowa babka
I do tego zepsuła mi się pralka ,ale teściowie postanowili ,że kupią nam nową:D,a że wezma na raty to stwierdzili ,ze nowy telewizor tez nam sie przyda...kocham swoich teściów:D

Mój Mareczek też ma 1,5 roku. Macie racje dziewczyny, przed ciążą było zupełnie inaczej. Ja jestem zdania że mimo wielu obowiązków jest duuuuużo lepiej :)

Gość rilax łikendowo
kobity kochane, nawet nie wiecie jakiego mam teraz przyklejonego banana od ucha do ucha, a jak moje serce sie raduje że jest nas tyle! ;)

Gość no to tak
🖐️ Ja siedzę przy lampce wina i oglądam Brucea Willisa w " Jak ugryźć 10 milionów"

hmm...ja przed zamążpójściem i dzieckiem bardzo dużo piłam i imprezowałam;)hehe jak to się zmieniają priorytety życiowe..

Gość Małaa 29
Malutka 28 już przesyłam :-)

:D moja córka tez 3 latka ma, tzn skończy 30 lipca:) moj maz poszedl na spacer, caly dzien siedzial z corka, chyba sie zmęczył:P:P:P

Gość SaraM
wsiowa babka tez mam super tesciow:) tesciowa pilnuje dzieci jest fajna babka mozna z nia polazic po sklepach a tesc nie dosc ze cale mieszkanie nam wyremnontowal to jeszcze pali w piecu, wozi do pracy itp. :)

Gość Małaa 29
I jak dobra;-)

ja tez imprezowalam, a studia to byla mega impreza, z wyjatkiem sesji:D A teraz prawie 30tka na karku i tyle innych rzeczy na glowie...

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
rilax łikendowo nie no co Ty to 27 to o małża mi chodziło bo on ostatnio gorzej niż dziecko więc się zalicza :D :D a kto tą sałatką dzieli ?? ja chętna !!! bo na diecie jestem a po drinku mnie zassało , że hohoh coś by się zjadło :D

Kurcze, a ja za tydzień równo mam urodziny:)wiecie co, może to głupie co napiszę ale chciałabym żeby moja mała miała już 3 latka;)

malutkaa28 ja tez tak mialam :) tylko że nie jestem jeszcze mężatką. ta 3 miesiace będę. mój chłop za granicą a ja sama sączę tego browarka. ale jest mi nieziemsko dobrze ;]

Gość rilax łikendowo
jak zmienia się życie po ciąży? zmienia tak, że teraz mimo jakiś ograniczeń mam dla kogo żyć i moje życie ma sens, wcześniej zanim synek sie pojawił miałam luz bluz, mogłam robić co chciałam nawet wsiąść do pociągu byle jakiego i jechać przed siebie na spontanie, ale co z tego jak to przestało mnie cieszyć? teraz jadę z synkiem nad zapyziały staw i mam radochę bo mam rodzinę ;)

Gość wsiowa babka
SaraM no widzisz ,nie wszystkie teściowe to zołzy;)

malutka, czas szybko leci, ja pamietam swoja kruszynke jak miala miesiac... a teraz... szok, jak dzieci szybko rosną:)

Gość SaraM
jak patrze na swojego tescia to widze swojego meza. w sumie jak pomysle sobie ze moj maz bedzie za 20 lat takim super facetem jak jego ojciec to sama sobie zazdroszcze hehe

Gość wsiowa babka
kana---mój chop tez za granicą:(przyjezdża do domu co dwa tygodnie

Gość cm cm cm cm cm cm cm cm
hehe- to jeszcze napiszcie ile macie lat ja prawie 35 buuuu.......

Gość ja tak na chwilę
tylko sie dopiszę że wyluzowana mama właśnie pije desperadosa i zamierza obejrzeć sobie film , dziecko dwuletnie zasnęło z godizne temu a mąż jest na wieczorze kawalerskim brata :) ja za tydzień idę na panieński ;)

Teraz powiem wam że nawet jak wychodzę gdzieś z dziewczynami na piwko a mój P. siedzi z Klarą to i tak to nie jest już to co kiedys bo ciągle o niej mysle:) co do teściów mam fajnych i zawsze pomogą w razie potrzeby jak zresztą i moi rodzice chociaż ja mieszkam w Gdańsku a moi rodzice w Wawie.

Gość SaraM
oj nie wszystkie nie wszystkie

Zobaczysz że się zleci, nie zauwazysz kiedy a Twoja mała będzie pannicą :)

Oj to wam kochane zazdroszczę z całego serca. Niestety moja teściowa to kawał cholery. Na wielkie szczęście jesteśmy oddalone od siebie setkami kilometrów, więc nie mam też tak źle :)

Gość rilax łikendowo
ala ma kotkaaaaaaaaaaaa buhahahahah tobie o męża chodziło :P juz myslałam że poszalałaś :)