Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilax łikendowo

Czy są tu wyluzowmame mamy? dzieci śpią,a ja siedzę na kafe z bronkiem w ręku:)

Polecane posty

Gość rilax łikendowo
Sara - walused ;) poleciłam tez koleżnce, która jak mnie zjadały nerwy i też dzieki temu zdała, ja polecam

dziekuje wam dzieciaczki fajne zwierzat na podworku mnostwo oszalec idzie hehe :)

rilax w poniedzialek kupie bo za niedlugo znow egzamin a ja zawsze takie glupie bledy robie ze masakra a jak jezdze z moja nauczycielka to wszystko ok ;/

Ja w dzien wyjazdu na studia z wawy już prawie zdałam ale przejechałam z tej radości na czerwonym swietle i oblałam...ale się wsciekłam wtedy taki głupi błąd!!!!!!!!!!!!

Gość rilax łikendowo
wypułam pół drugiego i już sadze nieskładne zdania ;) wsiowa baba- 38lat to pikuś ;) grunt że sie udało, popatrz na Kasię skrzynecką, udało jej się chyba jak miała 41l., a Dorocie Choteckiej 42 :) grunt że się udało, a wiek?! phiii to tylko metryka! najważniejsze jak czujemy się duchem, bo ja na 18! :D

Gość wsiowa babka
Dobra kobitki ide lulu ...oczy mi sie same zamykają. Pozdrawiam...

Gość rilax łikendowo
wsiowa baba - miłych snóf :)

Gość rilax łikendowo
eeejjj kobitki, a wy gdzie uciekacie???? jutro wolna niedziela, a rozmowa dopiero się rozkręća :) polać po jeszcze jednym? ;)

SaraM nie wiem skąd jesteś ale wyglądasz bardzo znajomo :) Dzieci śliczniutkie ;] Dziewczyny pomyślałyscie jak fajnie by się rozmawiało w realu :) Ja sie tak czuje :)

Gość rilax łikendowo
ja Sary nie znam, ale widac że sympatyczna dziewczyna i ma fajna rodzinę ;) ale tez przyznam szczerze, że aż dziw że na kafe mozna normalnie porozmawiać i jak fajnie, bez wyzwisk i podszywów :) fajne jesteście dziewczyny!

Gość szprotka w oleju ***
Witam Was kochane moje :* Ja tez luzik po calym dniu sprzatania i zajmowania sie moim kochanym,trzyletnim urwiskiem :) Oboje spiochaja(i narzeczony i synek),a ja sie relaksuje przy drinku.Ojjj,jak mi brakowalo tej blogiej ciszy... :D

Gość rilax łikendowo
dobra, uwaga polewam , przystawcie szklaneczki bliżej monitora ;) kurka ja juz mam problemy z pisanem, pisze coraz dłużej, bo co chwila pop[rawiam literówki, ojj chwieje mi sie głowka :)

szprotka w oleju_>hej:)apraszamy do romowy! rilaxja własnie posłam po kolejne piwko do lodówki;)ale polej nie zaszkodzi hehe

Gość rilax łikendowo
szprotka - ja własnie tez czekałam na tą wieczorną ciszę i relaks z % po całym tygodniu znoju :)

ja właśnie najbardziej lubie weekendy bo wtedy mój P. jest z nami w domu i pomaga a ja mam więcej czasu dla siebie:) no i teraz relax z wami:)

Gość rilax łikendowo
miałam jeszcze ogarnąć gary w zlewie, ale doszlam do wniosków ze nie uciekną :P zla jak znam życie to pójde o 2 spać i to ogarbne, a zalożyłam sobie jeszcze cel, posprzątać przed spaniem szafke z dokumentami hihi wysprzatałam już szafke w łazience i odkryłam ze mam balsam samoopalający a z bladzia na nogach latałam :D jak dobrze jest posprzatac i odkryć takie skarby:D

jestem, piwko jest wiec mozna gadac. maz spi z synem w drugim pokoju a corka obok w lozeczku. ktos tam pisal ze przejechal na czerwonym swietle - ja tez z radosci ze juz wracam i egzaminator byl super do pogadania. moj blad w zdawaniu na prawko polega na tym ze duzo gadam a jak juz sie rozgadam to nie patrze na nic :) ale teraz kupie sobie cos na uspokojenie

Gość tadka telimena
moge sie przyłaczyc witam

to witaj w gronie hehe myslalam ze nikt tak glupiego bledu jak ja nie jest w stanie popelnic hehheeh

Gość tadka telimena
mogę?