Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

za kazdym razem

pogada ktos z 37 latka?

Polecane posty

Gość Mam 37 lat
Albo smsa: ,,Masz ochotę na kawę w moim towarzystwie?" Zobaczysz co odpisze. Jak nic nie zrobisz to klapa, bo czas ucieka

Gość Mam 37 lat
,,Otto tylko podpisz smsa innym imieniem " A czemu innym?

Gość Otto
cudowny wiek a ty szukasz ostoi, idż zaszalej

Gość Mam 37 lat
A co to za wstyd? Brak ci pewności siebie, otwartości. Dzwonienie więc odpada. Pisać będzie łatwiej. Spróbuj, przecież głowy ci nie urwie.

to daj mi jego nr tel. a ja do niego zadzwonię. Nie wcale nie żartuję, jakoś dam mu do zrozumienia i go zmobilizuję.

Gość Otto
nie wiem czemu innym imieniem , może mi się włączyła teoria spisku, sądze po prawdzie ,że przy takim zawodzie to on ma wiele propozycji, a ja nie chcę aby mojej wyimaginowanej przyjaciólce serce nadaremnie pykało

Gość Otto
im starszy to tylko bliżej grobu

Gość Otto
kafe - opisz w skrócie co byś mu napisał

Gość Otto
przepraszam ,powiedział

Gość Otto
zkz, czy córka zna twój ból

Kafe Poradniku,ja nie lubie skakac z kwiatka na kwiatek i rozwalac sobie zycia przez nieodpowiedzialnego faceta dlatego jestem bardzo ostrozna w wyborze faceta

Gość Mam 37 lat
Otto rozwaliłeś mnie z tymi propozycjami. Instruktor jazdy to nie model z okładki Playboya. Poza tym prawko robią najczęściej 18-25 latki. Naprawdę sądzisz, iż byłyby zainteresowane 50-latkiem?

Gość Otto
są gusty i ... , obstaje przy swoim[ przynajmniej narazie]

nie bo znajac ja powiedziala by mi to samo co Wy i,i tak ciagle slucham ze mam sobie kogos znalezc,bo jak wyjedzie na studia to zostane sama

Gość Mam 37 lat
zkr choćbyś nie wiem jak była ostrożna to nigdy nie możesz mieć pewności co będzie za 10-20 lat. Życie bywa przewrotne

Gość Otto
lepiej powinnaś wiedzieć co mogą zrobić młode dla szpanu , satysfakcji

Gość Mam 37 lat
,,nie bo znajac ja powiedziala by mi to samo co Wy " No widzisz. Do odważnych świat należy. Przynajmniej spróbuj wysłać tego smsa, aby potem nie żałować, że nawet nie spróbowałaś :-(

Gość Otto
nie podawaj się , kobieta to nie narzędzie , olej go i ruszaj w świat

Gość Mam 37 lat
,,Otto lepiej powinnaś wiedzieć co mogą zrobić młode dla szpanu , satysfakcji" One sobie mogą:-) Facet chyba ma rozum i nie sądzę, aby dał się uwieść takiej.... Otto, a może ty zaproś zkr na kawę? Z Tobą będzie bezpieczna?

autorko jeśli dajesz mi taką odpowiedź tzn, że musisz zmienić swoje zapatrywanie na świat. Bo jeśli tego nie zrobisz to ono Ci uniemożliwi zmianę Twojego życia. Swoim myśleniem tylko będziesz się unieszczęśliwiać. A teraz się z Wami pożegnam. Idę spać. Może tu jeszcze zajrzę.

Gość Otto
m37 l - zmuszasz mnie abym co dopiero wyimaginowaną przyjaciółkę obraził. nie tedy droga

Gość xxxyyyzzz___
Otto a ile Ty masz lat?:) przepraszam, jeśli było wczesniej napisane

Gość Otto
m 37l - aczemu u ciebie to już nie to samo , czy chcesz aby zkr też miała niedosyt porażki

He, he , he... Z babami to tak zawsze - za to Was kocham. Za te skrajności i kompletny chaos myślowy. Calkowita nieprzewidywalnośc. jak zazdrośc to źle. Jak brak zazdrości to tez niedobrze - bo pewnie mu nie zależy tak bardzo :)) ale moja nauczyła sie z CZASEM doceniać moją MEGATOLERANCJE. Nawet jakby zaszła w ciąże z kochankiem (a jest zbyt atrakcyjna by go nie posiadała) to nie bede robił zadnych testów. Bo ją kocham i chce by było Jej dobrze. Ja nie zapytam a ona jak nie bedzie chciała to nic nie powie. I nie chciałbym by usuwała ciąże tylko ze wzgledu na mnie. Wiem ,że kogos niedawno pokochala - sama mi to oznajmiła. Ale postanowiła byc ze mną dalej. To było info dla mnie ,ze kobietka potrzebuje wiecej czułości i bliskości. Niedawno nawet się dowiedziałem,ze po raz drugi w ciagu 3 lat chciała mnie pogonic w diabły. Na razie jestem niezatapialny :) Ale związek to ciagła walka - w pozytywnym sensie. Nie mozna przysypiać. A kedyś kumpel mi naiwnie tłumaczył - że najważniejsze to babke usidlić a potem to juz mozna w kapciach i gaciach po mieszkaniu łazić :))))))))))) MOTTO na dzisiejszy wieczór : ''jeśli facet nie jest rogaczem, to znaczy ze ma brzydką babe'' :)

Gość Otto
xyz , czy wiek za duży lub za mały dyskwalifikowałby mnie od doradzania, nie widzę przyczyny, ale jak pytasz...