Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwukropekpee

po jakim czasie kot wróci do domu ?

Polecane posty

Gość Zawadzki
U mnie juz mija 10 dni a kotki dalej nie ma. Całe osiedle jest w plakatach i niemal wszyscy w okolicy wiedzą że jej szukamy. Dostajemy telefony ale to zazwyczaj jakiś podobny kot albo nietrafione wskazanie. Kotka była domowa i wychodziła wieczorami ale ciągle siedziała pod balkonem i wracała. Raz poszła na drugą stronę bloku i musiała się czegoś wystraszyć bo siedziała w ukryciu i nawet do nad nie chciała wyjść. Niestety tym razem nigdzie w pobliżu jej nie ma. Nawet mieliśmy dużo wieczornych i dziennych poszukiwań ale nie udało się jej znaleźć. Jeszcze trochę nadziei w nas zostało że wróci ale myślimy że w zimę sama sobie nie poradzi. Oby się znalazła

Gość Gośka gość
W maju zaginęły mi dwa koty w ciągu tygodnia, a teraz zaginął kolejny i nie ma go już 5 dni..ciągle mam nadzieję że wróci, choć dziś dowiedziałam się że ulicę obok zagęły bez wieści 4 inne koty.Nie mam pojęcia co się dzieje

Gość Zawadzki
Kotka znalazła się w sasiednim bloku dosłownie 100m od naszej klatki. Nie było jej 36 dni. Schowała się w piwnicy i w czasie jej remontu uciekła na klatkę schodową gdzie znalazł ją pewien pan i do nas zadzwonił. Niestety nie wiadomo gdzie się podziewała przez większość czasu. Dobrze sprawdzajcie piwnice!

Gość Gość

To zależy jaki kot. Kotka 8msc  mi uciekła na kilka dni.Sami ją znaleźliśmy i była przerażona że aż podrapała. Blizny do dziś zostaną. Sama by nie przyszła chciała żyć na wolności. Po jakimś czasie kocur nam uciekł miał 6msc i po 2 dniach sam wrócił. Stał pod drzwiami i miauczal. A w domu normalnie się zachowywał. Tylko kotki na niego ciągle syczały. Więc to bywa różnie z kotami. Kotka i kocur nigdy nie byli na dworze,aż strach puścić koty na ulice.