Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość Ona depresja
Super pocieszenie - mogłaby trafić na pijaka, psychola czy mordercę. :) Co nie zmienia faktu, że moje potrzeby życiowe nie są zaspokojone. Niektórym bardziej zależy na posiadaniu rodziny innym mniej. Mi jest to potrzebne do życia prawie jak powietrze. Nie chcę się starać tylko dla siebie, lubię towarzystwo, lubię się dzielić swoimi opiniami, szczęściem, spostrzeżeniami.

"Autorko 35 lat to super wiek. Chyba najlepszy dla kobiety." Oszukujcie się dalej.

Gość Ona depresja
a na gg nie podaję mojej daty urodzenia. Dla zasady! Widzę, że tu żadnej pomocy nie uzyskam bo siedzą tu często osoby, które by się dowartościować gnoją wszystko i wszystkich, którzy się pojawią. To też nadaje się do psychiatry.

Gość Dorodny Marcin
Zapytałem skąd jesteś i nie widzę odpowiedzi...

"Większość tam szuka raczej seksu nie związku, albo są bardzo dziwni i sama nie wiem czego szukają. " Ogólnie ludzie wolni a już będący po 35 roku życia są dziwni. Kobietami w tym wieku nie warto sobie zawracać głowy bo są już po terminie przydatności.

Gość Ona depresja
z Trójmiasta

Gość nie załamuj sięę
zgadza się ,do psychatry ;),cześć]

Gość 34 latek :-)
Potwierdzam słowa Darkera- nie interesują mnie kobiety po trzydziestce. 26-28 lat to najlepszy wiek :)

Gość Dorodny Marcin
To jestem bardzo daleko... 🖐️

Gość równo
09:47 [zgłoś do usunięcia] Darker "Autorko 35 lat to super wiek. Chyba najlepszy dla kobiety." Oszukujcie się dalej. Oczywiscie, to jest najlepszy wiek dla kobiety ale... dla takiej, która ma już męża, małą stabilizację czyli: mieszkanie, samochód, dobrą pracę, jakieś tam oszczędności, dziecko/dzieci, które już wyszły z pieluch i które można podrzucić od czasu do czasu dziadkom czy innym takim :). Taka ma jeszcze apetyt na życie, jeszcze może sobie pohasać po świecie.

Darker, chyba masz najlepszy czas do przeruchania na myśli bo dwudziestki mają jeszcze "fiu- bździu" w główkach ;)

Gość Ona depresja
Ale ja to wszystko wiem. Nie oszukuję się, że to mój najlepszy wiek. Najlepszy mam już dawno za sobą.

Gość równo
niektóre [ jak widac na załączonym obrazku] mają i fiu-bździu i po 30-tce :D

Gość trzydziechaaaa
ile masz lat? Olej kredyt, bank i tak Cie nie będzie ścigał po świecie! Sprzedaj mieszkanie, bierz kasę i uciekaj, np. do Stanów. Wiesz, jakie tanie są tam nieruchomości?? I ludzie normalni. Nie warto tak żyć ile ty dziecko masz lat,żeby wypisywac takie bzdury, 12? ciekawe czy jak dorosniesz to kupisz mieszkanie zadłużone kredytem. boze dzieci weźcie sie za nauke, bo społeczeństwo jest coraz durniejsze autorko, nie przejmuj się, zmień myślenie, bo sama sobie dajesz łatkę starej panny, a stsara panna to nie stan cywilny tylko sposób myślenia

Gość Ona depresja
tak. Sposób myslenia Polaków. To przez przede wszystkim panów jestem tak nazywana. Ja się nawet nie czuję starą panną. Ja po prostu czuję się samotna. I popełniam ciągle te same błedy tylko nie wiem jakie. Żaden facet mi się do tej pory nie oświadczył mimo dłuższych związków.

Gość aga760
I ja tez mam 35 lat. Mam dwa mieszkania, dobra prace, urode, mam powodzenie, ale co z tego. Zostawil mnie narzeczony dla mlodszej... Wszystko bym oddala, zeby miec dziecko. Czasem sie zastanawiam, czy sie nie rzucic ztego 3 pietra :-(

Autorko, pierdolisz jak potłuczona ale- jak sądzę- na wolnego faceta bez obciążeń (typu byłe żony, dzieci, alimenty) nie masz praktycznie żadnych szans. Ja np. wolałbym (OSTATECZNIE) 35 letnią rozwódkę (bez dzieci) niż 35 letnią pannę. 🖐️

nie przejmuj się, teraz rotacja w związkach jest bardzo duża i ten kto do tej pory był zajęty, za chwilę może być już wolny :) Ja też mam 35 lat i niedawno rozstałam się po 5 latach związku. Też czuję się samotna i brakuje mi drugiej połówki ale nie wpadam z tego powodu w histerię. Czekam sobie spokojnie, ktoś się w końcu znajdzie :-) A tym czasem cieszę się wolnością i odkrywam siebie.

Gość arianka
No ciekawe czemu 20-24 lata to najlepszy wiek dla kobiety? Najlepszy wiek to kiedy kobieta ma ustabilizowaną pracę, mieszkanie i wykształcenie. Wtedy moze pozwolić sobie na podróże, poznawanie nowych ludzi i co tylko chce. Co ma taka 20 latka czego nie ma 35 latka? Tylko nie piszcie, ze urodę, bo ja widzę te nastki na mieście bezgustowanie ubrane bez figury...:O

Aga76 o dziecku trzeba było mysleć 10 lat temu :P

Gość Dorodny Marcin
Aga760 skąd jesteś? OCB z dzieckiem? Nie możesz mieć czy jak?

Gość arianka
34 latek :-) a co jest nie tak z 35 panną?

Gość trzydziechaaaa
Wiesz, ciezko mi CIebie zrozumieć, bo ja nie mam potzreby bliskości i nie lubie towarzystwa, najlepiej czuję się sama w swoim mieszkanku :-D no ale staram sie zrozumieć, ze jest to dla Ciebie bardzo ważne... czemu przejmujesz się opiniami i słowami jakiś tam obcych , nic dlka Ciebie nieznaczących osób/facetów? Pamiętaj, ze zranić może Cię tylko ta osoba, której na to pozwolisz. Ludzie są głupi i najlepiej sie czują jak komuś dowalą, bądź ponad to. Odszukaj radosć życia, starajs ie znaleźc radosć w najmniejszych rzeczach, moze praca na rzecz innych by Ci pomogła?

Arianka, 35 letnia samotna kobieta ma zawsze nierówno pod kopułą.

Gość arianka
No ale taka 35 panna jest sama po nieudanym związku, niekoniecznie małzeńskim. A taka rozwódka jest po nieudanym związku zakończonym rozwodem. Tylko taką różnicę tu widzę.

Gość Aga760
jestem spod warszawy. moge miec dzieci ale nie mam z kim. ehh

Gość Ona depresja
No właśnie to jest typowe myslenie panów. Wolę rozwódkę niż pannę. I nie ma dla faceta znaczenia, że ja też byłam w 10 letnim związku, tylko facetowi ślub nie pasował. Zresztą ja ciągle trafiałam na facetów, którzy wiązać się na życie nie chcieli a ja zmuszać nikogo nie chciałam. Chociaż połowa moich koleżanek załatwiała ślub "sposobem". Teraz patrząc na podejście mężczyzn żałuję, że nie naciskałam by mieć teraz w opisach "rozwódka" nie "panna"

Tzn. że panna jest dodatkowo naiwna skoro dopuściła do tego by łatwo można było wymienić ją na nowszy model :P Rozwódka jest przynajmniej sprawdzona :P

Gość arianka
🖐️ bo wg mnie nie należy mierzyć ludzi tym czy są/byli po ślubie bo teraz wiele par po prostu nie chce się hajtać i są ze sobą bez papierka.