Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem matką pasożyta

Dziecko nie chce iść do pracy, co mam robić

Polecane posty

Gość eerrtaa 32
mojej znajomej corka tez jest takim pasozytem wyrzucilaby ja z domu ale ona ma coreczke mala i biedna sie tak meczy z nia bo szkoda jej wnuczki co robic w takiej sytuacji?

Gość dads
jeśli jest zdrowa psychicznie i fizycznie, nigdy nie pracowała i nie zamierza to to się nazywa PATOLOGIA

córka skończyła ogólniak tylko

Gość eerrtaa 32
Ty masz latwiej bo mozesz jej postawic warunek ze ma np jakis okreslony czas na znalezienie pracy albo sie wyprowadza bo masz juz dosc ja utrzymywac

jestem matka pasozyta Jak to tylko ogolniak?? O bosh biedna no tak rzeczywiscie ma za niskie wyksztalcenie, i starasz sie ja tlumaczyc, obie jestescie chyba pojebane ty i ta corka skoro tak ;/ po co sie pytasz co masz zrobic, jak ja bronisz?

No to skoro nie pracuje? to jak zyje z czyich pieniedzy? przeciez musi jakas kase miec jakos zyc omg ;O szok ;/ nie kumam /....

A wiecie, ze nie mozna kogos wymeldowac ponoc, ze jak ktos jest na prawie, to, ze nie mozna go wymeldowac? jak to jest orientujecie sie moze?

Gość Jasne praca w galerii w jeden
dzien! Chyba jako galierianka. Ja tak szukałam pracy, nosiłam cv przez kilka miesiecy, bylam wszedzie, a i tak w koncu dostalam dopiero po znajomosci i to okropną prace za grosze. Nie wszędzie jest kolorowo. A tym bardziej jak zaniesie cv z ktorego wynika ze przez ostatnie 10 lat siedziala w domu i nic nie robiła (chociaz mysle ze ten temat to prowokacja)

mieszkamy w duzym mieście

Przeszkadza Ci to ze mam duzo do powiedzenia, to masz problem ;) tak mi dobrze, bede sie wczuwac czy Ci sie to podoba czy nie, i nie bluznij do mnie ! bo sobie tego nie zycze dotarlo ;0? mamy wolnosc slowa, kazdy niech sie interesuje swoim,mnie temat podpasowal i swoim zachowaniem wulgarnym uswiadamiasz tylko sobie kim jestes a nie mi ;) spoko jebie mnie to :)

KKurfa ale wy sie czepiacie...ja pierdole Co powiedzialam nie tak, ze mozna prace znalesc w 1 dzien? ! Bo mozna trzeba wiedziec gdzie szukac, to jednak wymaga duzo wysilku, trzeba polazic, pytac ostro cisnac. Mialam wiele razy tak, ze znajdowalam prace w jeden dzien, dlaczego jestescie tacy zlosliwi?

Gość MGR INŻ
taki kraj - prawo o alimentach to patologia społeczna PROPONUJE WYJECHAĆ DO KANADY ITP.... Wniosek - powinno być tak - kończy 18 i się nie uczy to wymeldowujemy a jak się uczy to do 23 roku lub końca pierwszych studiów a jak zaniedbał to trudno na drugie sam sobie zarobi

Gość gość
Odciąć neta, wszak za niego nie płaci, odciąć telefon, w lodówce tylko rzeczy dla siebie, w końcu darmozjad zrozumie. Albo wywalić po prostu zmienić zamki z drzwiac i kazać na siebie zarabiać, nara.