Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxifun

jak zmyć szamponetke z włosów!!

Polecane posty

Gość roxifun

Pomalowałam dzisiaj włosy szamponetką z Palette na 24 mycia na kolor czarny, idiotka idiotka idiotka nigdy wiecej nie pofarbuje wlosow nie wiem jak sie tego koloru pozbyc, prosze pomóżcie mi nie wiem co mam robic ten kolor zupełnie mi nie pasuje, naturalnie mam ciemny brąz i che zejsc do tego koloru, mylam juz chyba 3 razy wlosy, widac gdzie niegdzie przeblyski mojego starego koloru ale ja chce zeby ta durna farba zeszla calkiem, dodam ze trzymalam ją krócej niz napisali pisalo 25 min. ja trzymalam ją 10, prosze powiedzcie co moge zrobic zeby to zmyc, nigdy wiecej nie pofarbuje wlosow, jezeli uda mi sie to zmyc to bede najszczęśliwszym czlowiekiem na swiecie, dekolaryzacja u fryzjera odpada nie stac biednej studentki :) , moja mama powiedziala ze powinnam pomalowac wlosy na brąz tez szamponetką tej samej firmy ale nie wiem czy to zadziała, jezeli mi cos poradzicie to bede wam bardzo bardzo wdzieczna tylko blagam pomooocyy!!! bo ja juz z domu nie wychodze

Spróbuj - ale nie gwarantuje efektów - kupić najsilniejszy szampon przeciwłupieżowy w aptece i umyc kilka razy włosy, pozostawiając go na dłużej po wmasowaniu.

Gość oooo masakra
Przesadzasz, za dwa tygodnie większość koloru się zmyje...

Gość masz przesrane
czemu wcześniej nie czytałaś o tym w internecie? szamponetki palette 24mycia czarne się nie spłukują, więc zacznij odkładać na dekoloryzację.;) ja zrobiłam ciemną czekoladą i pół roku już ten kolor mam...

Gość gość
Ja też pofarbowałam szamponetką! Minoł miesiąc , i nadal nie zeszły...ale słyszałam, że działa sok z cytryny zmieszany z wodą może pomuc ja z zaraz wypróbuje xD