Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena35

Facet z portalu randkowego mnie oszukał

Polecane posty

Gość lena35

Poznałam na portalu randkowym bardzo przystojnego faceta, dobrze wykształconego z pozoru ideał. Spotykaliśmy się przez ponad misiąc, oczarował mnie, był seks, czułąm się przy nim wyjątkowa... Potem oczywiscie mnie unikal, mielismy umowione spotkanie on odwołał bo podobno wyskoczył mu wyjazd za granicę-wczasy ze znajomymi. Przez cała nasza znajmosc oczywiscie byl non stop na tym portalu.... Na wyjazdzie nie odzywal sie do mnie pomimo ze napisalam mu 2 smsy. W koncu napisalam mu szczery tekst na portalu, dlaczego mnie tak olewa i ze zrozumiem ze jezeli nie ma ochoty na dlasza znajomosc i ja wtedy sie wiecej nie odezwę i żeby miał odrobinę szacunku i się odezwal do mnie. Jednoczesnie zrobilam prowokację, utworzyłam fikcyjny profil z super laską na focie i zaproponowalam mu randkę... W efekcie mi odpisal ze bardzo mnie lubi i szanuje ale na wyjezdzie kogos poznal i nie wie co bedzie z naszymi spotkaniami, a fałszywej lasce pogratulował odwagi i z chęcia się z nia umówi i wkrótce da jej znać dokładnie kiedy... Jest mi strasznie z tego powodu przykro... Mam ogromną ochotę się zemścic na nim porzez tę fikcyjny profil... Może mi doradzicie w jaki sposob? I czy mieliscie podobne sytuacje?

Gość 89-89
lepiej poznawać przez znajomych dużo pewniej i kandydat sprawdzony czy ma jakieś brudy w kartotece.

Gość słucham Richie Hawtina
Tak to właśnie jest z facetami. Latają za kobietami, jedna zdobyta to za druga się biorą... Moim zdaniem zbyt szybko mu zaufałaś.

Gość zielonookabrunetka:)
oj nie ma co rozpaczac! ja byłam 2 razy zaręczona - i co i zdradzali mnie !!! wiec trzeba wziąśc lekcje i nie ufac facetom - sprawdzac ich dokładnie tak jak to zrobiłaś ale przed a nie po fakcie! Współczuje ci ale takich jak ty jest wiele a niektóre w o wiele bardziej dobijającej sytuacji więc głowa do góry!!!!

Gość słucham Richie Hawtina
89-89 z tym nie zgodzę się. Kiedyś poznałam takiego jednego gogusia przez znajomych. Niezłe ziółko, nikt ze znajomych nie znał jego przeszłości tak się maskował pierdykany.

Gość kacha8883333
facet przelecial kolejna babke, zostawil i tyle. po co chcesz sie bawic jak dziecko w odgrywanie sie. przynajmniej ty miej godnosc. zreszta to nie twoj maz ani twoja wlasnosc. bzyknal cie a nie zgwalcil. nie ma obowiazku dalszego spotykania sie z osoba, z ktora sie przespalo. facet potraktowal cie jako kolejna do zaliczenia i nie poczul nic do ciebie wiecej wiec sie z tym pogodz. bo nawet najwieksi kurw..e kiedys sie zakochuja. wiec nie jestes w jego typie by wiazac sie z nim na stale. ot tyle.

Gość Samczysko
to Ci nowość... FACET mnie oszukał!!! OŁ MAJ GAD i co teraz ? przyzwyczaj się zę na tym świecie każy oszukuje nie ma ludzi w 100% uczciwych i szczerych

Gość sylvia 007
facet przystojny na portalu? Szuka naiwnej albo bogatej.Najlepiej naiwnej i bogatej.

Gość pomyslowasss
a co przystojny facet nie moze byc na portali i miec czystych intencji?

Gość kot co ma siedem zyć
dalej wchodz na portale randkowe i szukaj tam normalnego faceta :O

oszukał cię? a coś ci obiecywał? związek? mówił że kocha? jak nei to po prostu spedizliscie miłe chwile i nci więcej, jedynei jego uniki sa dziecinne