Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamababa25

chłopak sierota...czy warto z takim byc?

Polecane posty

Gość Kamababa25

moja siostra (21lat) poznała na uczelni chłopaka, opowiqadała mi o nim wiele, zaznaczyła ze jest lekko ciapowaty i dziwny...po poznaniu go stwierdziłam ze to człowiek tragedia...trzeba mu mowic co ma robic, ze ma cos zjesc, w knajpie tylko narzekał na ceny,cały czas sie drapie z nerwów, mowi cicho pod nosem,łatwo sie irytuje i tłucze piesciami co przy jecho cszkieletowatej posturze jedst zabawne :P myslicie ze sie z czasem chłopak wyrobi??

Gość hbytty
moze ma jakies zaburzenie .. NA przyklad fobie społeczną .. ludzie z fobia spoleczną wydają sie ciapowiaci .

Gość 777748484488
ja sie drapie jak się ogole booo swędzi :classic_cool:

Gość Kamababa25
moze..na moje oko on ma kilka fobi...rozni sa ludzie ale to co widziałam :P przeszło moje oczekiwania...obraził sie za to ze zostal poproszony do tanca, mowil ze nie ma pieniedzy na bilet a potem podobno wyjal pieniadze...

Gość mam pytanie do mam
Motcher fucker this is pussy boy.

Gość z gilem
i kolejna co chce zmieniać faceta ... :) bierz go jakim jest albo zostaw innej :)

Gość Kamababa25
no on sie nie goli :P ma kozia ochydna bródke która maca cały czas :P a najczesciej drapal sie po tyłku.. ale tam nie zagladałam czy sie golił czy nie :P

jak młody to zapewne jeszcze sie wyrobi tylko jaki bedzie postep tego nie wiadomo :D

Gość hbytty
moze ma fobie jakąs , niektóre fobie dają dakie objawy zewnetrzne jak ciapowatość w rzeczywistosci to nie ciapowatosc tylko fobia .

Gość Kamababa25
nie ja tylko pytam o faceta mojej siostry, ona tez jest lekko ciapowata ale nie az tak i ona musi mu mowic i tlumaczyc co i jak i wspierac tlumaczyc a fajnie jakby ona miala jednak takie wsparcie ze strony faceta bo sama potzrebuje tego ... on ja swoimi dołami emocjonalnymi dołuje...

Gość z gilem
Kamababa25 - a najczesciej drapal sie po tyłku.. daj se z nim spokój - bo wygląda że robaczywy :)

Gość hbytty
mowie, ze to nie ciapowatosc tylko fobia alkoholik też sie częsie czasem gdy nie pije od kilki tygodni jakby miał padaczke . A czy to jest padaczka ? Nie .. To daje tylko objaw podobny do padaczki ..

Gość Jula 2000
Pewnie o higienę nie dba

Gość hbytty
alkoholik też sie trzęsie czasem gdy nie pije od kilki tygodni jakby miał padaczke . A czy to jest padaczka ? Nie .. To daje tylko objaw podobny do padaczki ..