Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewsdasadfdfghfhg

Smiac mi sie chce z prostytutek...

Polecane posty

Gość ewsdasadfdfghfhg

http://golasso.pl/gwiazda-manu-pilkarze-lubia-prostytutki-bo,artykul.html?material_id=4f7acc5916f1da075b000000 Najzabawniejszy jest ten fragment: "Oni myślą, że są divami. Są aroganccy, głupi i wydaje im się, że każda dziewczyna tylko marzy, aby wskoczyć z nimi do łóżka. To wszystko sprawia, że seks z nimi to dla mnie czysty biznes. Zero przyjemności - nie ukrywa madrycka prostytutka" Przypomina troche scene z barei - klientow wpuszczac tylko w krawacie :-) Swoja droga - tym bardziej, ze sam z ich uslug nie korzystam bawi mnie to - naprawde prostytutki mysla, ze facet bedize im placil, za jakby nie bylo prostytucje, a potraktuje je jak dziewczyny poznane i uwiedzone do wspolnej nocy/czy nawet zwiazku dbajac o ich przyjemnosc? Bez zartow ale te ostatnie rzeczy sa zarezerwowane tylko dla dziewczyn, ktore spotykaja sie raz z normalnymi facetami (np. ze mna), a dwa nie handluja swoim cialem, zeby miec np. lepszy samochod...

Gość Rozumiem laski
Bez lepszego samochodu nawet taki "normalny" facet jak ty by na laske nie spojrzal z szacunkiem. Na co niby patrzysz? Na wyglad i sytuacje materialna - tak jak wszyscy, sprawdzone i potwierdzone ;) wiec oszczedz sobie filozoficznych komentarzy o "handlowaniu swoim cialem"

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnna
Ty idioto pierdolniety