Gość gość Napisano Listopad 10, 2013 dobrze Ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2013 skończyłam kurację z wynikiem -4,2 kg i czuję się wspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teki Napisano Listopad 16, 2013 świetny wynik, ja też zamówiłam i czekam na swoją kuracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 powodzenia wszystkim odchudzającym się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaali Napisano Listopad 21, 2013 nie wiem czemu ale mnie jakoś plastry nie przekonują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2013 nie dla każdego to samo w końcu każdy jest inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teki Napisano Listopad 27, 2013 dostałam plastry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 to powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 i napisz jak idzie odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teki Napisano Grudzień 3, 2013 jak na razie bez rewelacji, prawie kilogram mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2013 no to nie jest źle, ile Ty byś chciała schudnąć w tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teki Napisano Grudzień 8, 2013 no tak przynajmniej 1,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teki Napisano Grudzień 12, 2013 dziś już lepiej 2,8 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaali Napisano Grudzień 14, 2013 całkiem nieźle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Florik Napisano Grudzień 16, 2013 z każdym tygodniem będziesz bardziej zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teki Napisano Grudzień 19, 2013 3,9 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 dziewczyny życzę Wam i sobie abyście w święta z każdym kęsem chudły a nie tyły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Florik Napisano Grudzień 25, 2013 życzenia piękne ale ja czuje się jakby mi już przybyło, nawet na wagę nie staję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Florik Napisano Grudzień 29, 2013 mi ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nic na wadze nie przybyło przez te święta ale ratowałam się długimi spacerami z psem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 no widzisz a tak się przejmowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 a gdzie kupowaliście te plastry ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2014 na ich stronie internetowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 tylko tam dostaniesz oryginał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 tu: www.royal-slim.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 dzięki za link, zamówiłam sobie to cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena835 Napisano Styczeń 9, 2014 Stosowałam plastry i nie jestem specjalnie zadowolona, ale na szczęście mam za sobą już odchudzanie dzięki regularnym posiłkom, a także stosowaniu afrykańskiego mango które kupiłam z portalu http://7minut-treningu.pl zrzuciłam całkowicie nadwagę bez efektu jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 ja po tym afrykańskim mango w szpitalu wylądowałam z odwodnienia, więc nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2014 długo czeka się na te plastry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2014 pewnie 3-5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 no to jutro powinnam je dostać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach