Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12358

Gdzie się podziały...?!

Polecane posty

Gość IMO12358

Gdzie się podziały tamte dzierlatki, Pinky, Tamari, Drabiny gadki. Gdzież tam harcują, gdzież to nam znikły, Gdzie się schowały, gdzie z Kafe brykły. Czyżby "dziewiczy" stan porzuciły, i do fagasów swych się tuliły? Tylko zostały uzależnione, w cne Kafe łono, mocno wtulone. O kim to mowa? Ano o Żabie, i o Sierściuchu - bezcycnym szkrabie! Cóż nam zostało - same prawiki, acz i ci wieją - nudnawe pryki! Czyżby wakacje i młodzież żyje, Tylko na zimę przed kompem gnije? Czyżby TAK młode, były te laski? Jam nie pedofil! Słychać IMO wrzaski! :classic_cool:

Gość niewiemadomoktototaki
nudzi Ci sie jak cholera. haha :D

Gość IMO12358
Cóż za potwarz! Mój artystyczny zew został sprowadzony do podłego westchnienia nudy! ;)

Gość fcverrece
IMO mój ty krasnalu 👄 😍 👄

Gość IMO12358
tamaraa "IMO a co Ty marynarz?" Witam "Starą" Gwardię pod świeżutką ksywką? ;)

Gość IMO12358
fcverrece "IMO mój ty krasnalu" Krasnal oponuje! Jam posturą nie grzeszę, ale żądam aby zwracano się do mnie z litery WIELKIEJ - z szacunkiem, poważaniem...gdyż wszystko inne małe i Ego boli. :P tamaraa "chyba mnie z kimś mylisz" To skąd niecne przypuszczenie co do mej skromnej osoby? :P

Gość IMO12358
Fikuśna - gdy mówi się o niebie, to na myśl przychodzi kolor niebieski. Automatycznie. Nieodłącznie. Bez konieczności aktywnego o nim przypomnienia. Tak samo jest z Tobą i Kafeterią. :classic_cool:

Gość IMO12358
Tamara - doprawdy, neurony Twe ciekawie prąd przewodzą. ;) Ewentualnie masz pewną praktykę, która sprawiła, że skrót mej ksywki kojarzy Ci się zgoła inaczej niż większości samic. :classic_cool:

Gość IMO12358
A sama widzisz...choć niechcący sam odpowiedziałem na Twe pytanie. ;)

Gość IMO12358
Czas znikać, acz mam cichą nadzieję, że zaginione panny odnajdą się do mego powrotu i niechybnego podbicia tematu. :)

Gość IMO12358
Jak obiecałem, tak i podbijam!

Gość Zuzanna Amelia & 8
No prosze. IMO sie pojawil. A nie mowilam ze wroci ?

Gość Zuzanna Amelia & 8
Czesc PP. Korzystasz z wakacji czy ciezko pracujesz na chleb ?

haha-> wstyd mówić, lecz wyrzucili mnie z pracy (ale niesłusznie!!), więc obijam się i korzystam z wolnego czasu zgodnie z ideą wakacji. :classic_cool:

"gdzie jest brum i czizas? gdzie luśka i ike? " o kurcze, i po co przylazłam? tak na własne życzenie stracić miejsce wśród wielkich nieobecnych, czysta lekkomyślność

Gość Zuzanna Amelia & 8
PP - dlaczego Cie wyrzucili ?

oj tam lusia ja też przecież tu jestem także spokojnie możesz myśleć, że masz miejsce wśród wielkich obecnych:P

"możesz myśleć, że masz miejsce wśród wielkich obecnych" :D skoro tak, to nie napiszę, ze gdyby baba miła wąsy to by dziadkiem była :)

Zuza, nie będę się tutaj wgłębiać w szczegóły- dość na tym, że doczepili się do ostatniej pierdoły. Ale mam już na oku coś nowego. :P

Gość Zuzanna Amelia & 8
Wy sie tu nie kloccie tylko napiszcie lepiej co zrobilyscie z mistrzem Zawsze Szczer/bat/ym ze zniknal z kafe. Tylko nie piszczie ze go rozprawiczylyscie bo w to nie uwierze.

zuzka nie cuduj Zs ma to na co sobie zasłużył przecież to nie nasza wina, że nie zasłużył sobie na nic :P