Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gky

bolący guzek na wargach sromowych mniejszych

Polecane posty

Gość gky

Czesc dziewczyny. Jakies trzy dni temu pojawił mi się mały, bolący guzek na wargach sromowych mniejszych tuż przy wejściu do pochwy. Początkowo stwierdziłam, że to nic, bo miałam pare razy takie na wzgórku łonowym, bolałky, ale po kilku dniach dawały się wycisnąć i było ok. Tym razem jest inaczej. Guzek jest twardy, boli przy chodzeniu i robi się coraz większy. Któraś miala coś podobnego? albo wie co to może być? Wiem ginekologo, ale wizyte mam za 2tyg nie wytrzymam tyle czasu. Pomożcie, albo chociaż gdyby któraś wiedziała jak troche to znieczulić....

Gość Pewnie to samo co wczesniej
tylko ze przybrało bardziej zaawansowana forme . Marsz do lekarza.

Gość dfrfrftgt
Dojrzewa do wycisniecia. Jednak trzeba dmuchac na zimne i lepiej udac sie do gina.

Gość pytajaca1989
wiem, ze do lekarza, ale na wizyte musze czekac 2tygodnie i nie da rady szybciej

Gość XXI wiek a tutaj taki tłuk
pewnie syfek ci rosnie.

Gość Malwinka 309748758
też tak myślę że to jakiś wiekszy syf, miałam coś podbnego, przez 2 tyg bolało jak cholera, a pozniej wycisnęłam i wyklazła mega wielka ropa :-o

Gość tez tak mialam podpobnie u
ja mialam takie dwa razy gdy bylam w ciazy. balam sie jak cholera. lekarka mnie uspokoila, ze nic zlego sie nie dzieje. nie jest to zadna choroba. zapisala jakas masc zeby to smarowac i czekac az peknie. peklo i sie zagoilo.