Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 21

problemy miłosne

Polecane posty

Gość ona 21

Mam 21 lat, a moj chlopak 24 lat od jakiegos tygodnia nie moge sie dogadac z chłopakiem, a od 3 tygodni sie z nim nie widziałam, bo on zawsze mial coś innego do zrobienia.Tydzień temu sie wkurzyl o to ,ze sie spotkalam z kolega zeby pogadać ,ale skoro on dla mnie czasu nie mial to ja spotkałam się ,a ten z zazdrosc wpadł cała niedziele się do mnie nie odzywał , a ja się martwiłam i mi wczoraj napisał ,ze nie wie czy chce być ze mną ,ale tez nie chce zebym z nim tracila kontakt, bo on mnie kocha ale musi sie zastanowić nad naszym zwązkiem mam dac mu czasu i poczekać aż on sie odezwie.Ja sie boje ,ze on sie juz nie odezwie jeszcze wczoraj mu napisałam sms z innego numeru podajac się za innego faceta ,ze on ma sie zastanowic co on robi i jak mnie traktuje i ten odrazu do mnie napisał ,ze da temu kolesiowi w pysk jak go spotka i sie dowie kto to jest tylko on wcale nie lepszy był, bo w piątek wszystko cały nasz związek opowiedział swojej koleżance i ona mi wypisywała sms jaka ja najgorsza jestem itd. eh Co o tym myslec i co robic ???

Gość gość
loda.