Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałam jak z liściciciaa

Jestem adoptowana i poznałam swoich biologicznych rodziców...

Polecane posty

Witam nie jestem adoptowana ale potrzebuje porady co zrobić. Mój chłopak był w domu dziecka razem z mlodsza siastra. Z racji problemów wychowawczych on trafił do ośrodka A siostra do adopcji, byli bardzo silnie związani że sobą.  Udało się znaleźć dziewczynę przed ukończeniem 18 roku życia wtedy ojciec adopcyjny nie wyraził zgody na kontakt gdyż dowiedział się wczesniwj o problemach w młodych latach mojego chłopaka. Podejrzewam że dziewczyna od początku miała stawionego brata w złym świetle  bo podobno ona też nie chce kontaktu .teraz jest po 18-stce A my dalej nie wiemy jak ta sprawę 'ugryźć '. Chłopak do dziś dnia nie radzi sobie z tym rozstaniem .

Jeśli młoda sama nie zechce tych kontaktów, to Twój chłopak niewiele wskóra.

Może próbować opisać jej swoje losy w jakimś liście. Tak bez wybielania się na zasadzie, że święty nie był, ale z tego wyrósł i teraz sobie w życiu radzi. Że rozumie, że ona może nie chcieć kontaktu, ale gdyby chciała, to zostawia jej pełne dane kontaktowe i możliwość odezwania się.

Może jak ona to przetrawił to sama w pewnym momencie się odezwie.

Niech jej pisze i wysyła życzenia na święta i urodziny. Zawsze oswoi się, że brat o niej pamięta, ale nie nalegałabym na super kontakty od początku

Dnia 1.06.2019 o 21:29, Gość Hotel napisał:

temat ma 7 lat ale nie wierzę w to co napisała autorka tego tematu, akurat odnalazła rodziców którzy są bogaci a oni ją jeszcze zwyzywali i nie mają dzieci ,opowiadanie zmyślone. Autorka była ich jedynym dzieckiem i ją oddali??Ściema.

Też uważam że to ściema wszystko brzmi niewiarygodnie.