Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypoma

Czy rodzicom daje się zaproszenie na ślub/wesele ?

Polecane posty

Gość wypoma

Czy rodzicom daje się zaproszenie na ślub/wesele, kiedy to oni je dla nas wyprawiają ?

Gość nadopiekuncza mamuska..
Nigdy sie nad tym nie zastanawialam i chyba my na nasze wesele nie dalismy ani tesciom ani moim rodzicom :) hehe

Gość powiem i ja.......
jeśli to rodzice wyprawiają Wam wesele to śmieszne by było zapraszać ich na imprezę którą sami robią prawda ? znam jeden przypadek gdzie rodzice dostali zaproszenia....dzieci same sobie wyprawiały wesele w innym mieście i rodzice byli zaproszeni jako goście mimo że wiedzieli o planach młodych

my robiliśmy całkiem sami - nikt nam nie pomagał i nie dawał kasy więc zaproszenia daliśmy:)

Gość my robiliśmy sami
ale rodzicom nikt zaproszeń nie dawał :)

Gość ja zapraszałąm- robilismy
sami

Gość wypoma
Ślub mamy w sobotę, a wczoraj rodzice mojego przyszłego męża oświadczyli nam, że ich nie bedzie, bo nie dostali zaproszeń :o i szczerze byliśmy zaskoczeni.

Gość 6666666666
Robiliśmy zaproszenia sami a rodzice współfinansowali Naszą imprezę. Zaproszenia im daliśmy - zwyczajnie na pamiątkę :)

Gość ojtam ojtam
hmm na naszym zaproszeniu pisało że "Państwo Młodzi wraz z rodzicami zapraszają Sz. P. " ........ itd więc nawet na myśl nie przyszło żeby ich zapraszać - oni są organizatorami a nie zapraszanymi.... przynajmniej u mnie tak było

Gość bez przesady :O
organizatorami?

Gość bez przesady :O
nam nawet przez mysl nie przeszła zeby NIE DAC zaproszenia

Gość jugo
u mnie też było że zapraszają państwo młodzi wraz z rodzicami. więc oczywistym jest, że sami siebie nie zapraszali ;)

My sami organizowaliśmy ślub i wesele. Początkowo stwierdziliśmy, że rodzicom nie daje się zaproszeń, bo jest to jakby oczywiste, że są obecni na tak ważnej uroczystości swoich dzieci. Ale po pewnym czasie wpadliśmy na pomysł, aby dać rodzicom prośbę o błogosławieństwo w której zawarta była data i godzina Ślubu. Bardzo im się to podobało, i mnie również.

Gość gość
My bierzemy ślub w sierpniu i nie wiem jak zrobić bo moi rodzice są po rozwodzie i nie przepadają za sobą my robimy sami przyjęcie skromne i nie wiem czy dać oddzielnie ojcu i mamie czy razem ale jak to zrobić

Gość gość
Skoro są po rozwodzie, to jak chcesz im dać wspólne zaproszene? Mądra ty jesteś? :O