Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad.girl

Denerwuje mnie przyjaciółka mojego faceta!

Polecane posty

Gość sad.girl
Chyba lepiej to zakończyć. Ale wiem, że to będzie bolało i nie wiem jak się z tym pogodzić. Nawet w łóżku nam się przestało układać! Gdy go prowokuje to on nie ma ochoty.

Gość tez bylam przyjaciolka
nie wiem czy cie to pocieszy ale jestes mloda i szybko zapomnisz, dodam ze byla mojego faceta bardzo szybko sobie znalazla pocieszenie w ramionach jakiegos jej kolegi z jej wioski, dala mu na dystotece, zaszla w ciaze i i wzieli slub;) teraz jest podobno bardzo szczesliwa;)

Gość sad.girl
Ehh.. Mi tak ciężko sobie kogoś znaleźć. On był moim pierwszym poważnym facetem. :( Czuję się zraniona.. Niech sobie idzie do jej wyra.

Gość tez bylam przyjaciolka
pare miesiacy to nie pare lat..dasz sobie rade, a bynajmniej nigdy nie bedziesz czula sie gorsza od innej;)

Gość gość
jestem ze swoim partnerem od pół roku. bardzo go kocham ... ale... ma taką jedną adoratorkę, która jest w nim szalenie zakochana... wypisuje do niego sms, czasami dzwoni... partner nigdy nie pisze i nie dzwoni pierwszy, zazwyczaj odpowiada na jej zaloty w sposób negatywny dla niej... ufam mu. Ale co zrobić z tą przyjaciółką ... znają się od dobrych paru lat i dodam iz ona jest w związku i ma syna... kiedyś doszło miedzy nimi do seksu, jednorazowej przygody ale to było parę lat przed naszym poznaniem. czuję się nie zbyt komfortowo z tą sytuacja... pomożecie ?