Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynkatojaa

piękna z dobrego domu dziewczyna- a nie ma propozycji na sympatii

Polecane posty

ja ostatnio chcialam odnowić konto, bo miałam zawieszone od dawna, ale jak przejrzałam osoby spełniajace kryteria i zobaczyłam te same osoby co prawie rok temu (konto miałam na jesiń), to usunęłam konto by mnei nei korciło wrócić, bo to bez sensu :)

Gość justynkatojaa
a skad jestes? tez z tych ładnych:)? nie wiem, moze to puszczanie oczek nic nie daje.. moze trzeba konkretnie pisac o spotkaniu... tylko ze oni sami by moze pisali

średniej wielkosci maisto (nie powiem jakie) ładna :) (ale zdecydowanie nie piekność z dobrego domu :D)

Gość daj ten link
a jak ja napiszę że szukam stałego związku, to i tak nie odpiszesz bo od razu zakładasz że chcę Cię wypierdolić przy najbliższej nadarzającej się okazji, nawet nie chcesz się spotkać

Gość ja bym tak myślal
fiku lepiej tutaj szukać na kafeterii co nie ;)

Gość przychodnianr13
Tez mnie zastanawia co ci ludzie tam robie tyle lat? Niby nie brzydcy (jesli to ich zdjecia), a tkwia tam po 3lata lub dluzej ( co wynika czasem z ksiegi gosci)... paranoja... przez taki szmat czasu to naprawde mozna kogos znalezc.. a skoro oni nie? :O

Gość przychodnianr13
Swoja droga to dziwne, ze ci faceci nie odpisuja Ci:O Skoro masz tam zdjecie i rzekomo jestes piekna (choc moza kwestia rozbija sie o subiektywizm) to naprawde.... Moze uderzasz do takich, ktorzy nie maja aktywacji i nalezaloby im nr gg podac lub maila pryw? A moze to, co masz napisane w profilu odstrasza facetow?

Gość przychodnianr13
Tez tak moze byc. A zagladaja tam ot tak, z nudow czy o zgrozo! z przyzwyczajenia. Tak czy inaczej... dziwne.

Gość zeeenek
Jest tez inna opcja. Bardziej banalna, ale niewygodna dla autorki. Ona po prostu nie jest fajna, tylko wydaje jej sie ze jest fajna.

Gość logika nie jest domeną kobiet
fiku mikuuu: ja ostatnio chcialam odnowić konto, bo miałam zawieszone od dawna, ale jak przejrzałam osoby spełniajace kryteria i zobaczyłam te same osoby co prawie rok temu (konto miałam na jesiń), to usunęłam konto by mnei nei korciło wrócić, bo to bez sensu jak facet widzi fiku siku na kafeterii od roku codziennie non stop to tez nie chce się logować, bo to bez sensu

Gość justynkatojaa
wiadomo, że nie napisałam w opisie z zamożnego domu.. opisu generalnie nie ma..podane podstawowe info bez informacji. Tak naprawde mozna sie poznac przy blizszym kontakcie, to ze sie napisze ze idealny partner to brunet 180 czy szczery, oddany nic nie da..

Gość Mam tam konto
jestem mężczyzną, szukam kogoś na stałe, i dostaję co 2-3 dni oczka od kobiet (z reguły od bardzo ładnych), sam oczek nie daję dlatego bo nie będę rozmawiał z 10 na raz, czasami są jakieś agentki co zostawiają numer i chcą się od razu spotkać... oczywiście odmawiam takim, nawet słowa o sobie nie napiszą :(, tak więc myślę że po-prostu ci co mają powodzenie na tej stronie oczek nie wysyłają, stąd małe zainteresowanie i prawdopodobnie masz kiepskie zdjęcia (możesz być na żywo bardzo ładna ale kiepskie fotki rujnują wszystko).

Gość niektórzy pewnie
uwazaja, ze za wysokie progi na ich nogi. I dlatego nie piszą, myślą że nie mają szans

Gość justynkatojaa
Mam tam konto - skad jestes ? czy odpisujesz tym dziewczynom czy poprostu nic nie piszesz Co chwile oczka i wiad. od facetow w roznym wieku jaka to jest zmysłowa i śliczna. Niestety zazwyczaj ludzie po zawodówce i po 40-tce

Gość nbgfghjkl;mn
"Wstawiłam eksperymentalnie na portal randkowy sympatia zdjecia mojej kolezanki. Oczywiscie to eksperyment za jej zgodą. Są jej zdjecia, łącznie 6, wiek 21 lat, nie palaca/nie pijaca. Szczuplutka śliczna dziewczyna. Uczaca sie, uprawiajaca sport, tanczy profesjonalnie taniec towarzyski, uwielbia zwierzeta. Na co dzien w życiu wszyscy ślinią się i ma powodzenie..." PO CO? Nie widze sensu czegos takiego. Marzy o gangbangu z tysiacem facetow? Czy co?

Gość justynkatojaa
Sens jest taki ze nie wiadomo czego faceci chca.. przecietnej nie, a ładnej z dobrego domu tez nie..

Czego chcą faceci ? Każdy człowiek jest inny, każdy potrzebuje i chce czego innego... Tak samo męszczyzna czy kobieta... Uroda zawsze jest miła dla oka... Ale pozatym są inne kryteria - osobowość, inteligencja, rozum. Zawsze druga połówka powinna być przyjacielem przy którym nie musisz udawać kogoś innego - jestescie soba oboje i tak wam najlepiej. Relacja powinna zawsze w jakims stopniu budujaco wplywac na obie strony. Nie widze sensu tutaj dzielic na kobiety/męszczyzn bo moim zdaniem to działa w obie strony, i obie strony szukają mniej więcej tego samego.

Gość Mam tam konto
justynkatojaa z Wielkopolski, każdej odpisuje co wyśle do mnie wiadomość.

Gość aasdvgsadadgdgsdgs
autorko troche jestes moim zdaniem wypczaona by zakaldac konto polsuugajc sie nie Twoimi zdjeciami

Gość justynkatojaa
fiku mikuuu - długo byłas na portalu ?

Gość asdaaadsd
przeciez Ty masz nei swoje zdjecia debilko wiec jak chcesz kogos poznac?>

Gość asdaaadsd
przeciez Ty masz nei swoje zdjecia debilko wiec jak chcesz kogos poznac?>

Gość justynkatojaa
druga debilko- mam swój profil, oraz profil kolezanka

Gość asdaaadsd
w takim razie powiem Ci tak: nie masz w zyciu wiekszych problemow;)?

na Sympatii można kogoś poznać? o ludzie, to najbardziej żenujący portal na jakim byłam, mało fajnych ludzi tam siedzi i ciągle Ci sami, jak się zaczęło z nimi gadać, to wiadomo już było czemu tam siedzą 3 rok i nic

na Sympatii można kogoś poznać? o ludzie, to najbardziej żenujący portal na jakim byłam, mało fajnych ludzi tam siedzi i ciągle Ci sami, jak się zaczęło z nimi gadać, to wiadomo już było czemu tam siedzą 3 rok i nic

Gość justynkatojaa
ha! jednen z przystojnych chłopaków nie reagował na oczka, wysłałam wiadomosc.. odpisal mi grzecznie, ze nie odpowiada moim kryteriom(wycofał sie). A jednak rozmowa poszła na inny tor i w sobote mamy spotkanie;) okazało sie ze mamy podobne zainteresowania mimo ze nic sie nie zapowiadało!