paulinad1981 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Napiszę Pracę licencjacką, magisterską i jakąkolwiek inną zaliczeniową. Piszę już od kilku lat, nigdy nie miałam żadnych skarg. Jestem magistrem psychologii (Uniwersytet Gdański). Od września 2011 rozpoczęłam studia doktoranckie na tym wydziale. Gwarantuję pełen profesjonalizm, oryginalność i rzetelność. Jestem dostępna 5 dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku, czasem nawet w weekendy. Nie biorę żadnych zaliczek, najpierw piszę pracę, potem oczekuję zapłaty (po każdym rozdziale, części). Niska cena w porównaniu do konkurencji. proszę o kontakt na maila paulinad1981@o2.pl lub na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Graffiti Boy Napisano Lipiec 20, 2012 z budownictwa też napiszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I Urząd Skarbowy Gdańsk Napisano Lipiec 20, 2012 proszę wobec tego czekać na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z przyjemnoscia umowie sie Napisano Lipiec 20, 2012 z toba, po czym nadam sprawe, komu trzeba. To , co robisz jest nieuczciwe, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akh 0 Napisano Lipiec 20, 2012 dlaczego nie legalne? pisanie prac jest legalne, przedstawianie ich przez osoby trzecie jest nielegalne, a może ona placi podatki z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za pomoic w dokonaniu Napisano Lipiec 20, 2012 przestepstwa tez sie odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akh 0 Napisano Lipiec 20, 2012 a skąd ona może wiedzieć co z tą pracą zleceniodawca zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nobjbvdsdsc Napisano Lipiec 20, 2012 A w jakim jezyku? Bo to forum dla ludzi za granica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach