Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfhdfghdhdhdf

Czy mogą odebrać matce dziecko za 1 piwko?

Polecane posty

Gość ggfhdfghdhdhdf

Brat mnie straszy że nie powinnam pić piwa bo jakiejś babie zabrali dzieci bo jakaś życzliwa sąsiadka zakapowała że ta pije piwo. I odebrali jej 3 dzieci za 1 piwo! Czy to prawda? To już matki nie moga dla rozluźnienia chlapnąć sobie jednego piwka?

Gość 3213123123
nie wiem, w tymkraju jest wszystko mozliwe, moze za jednego papierosa tez odbieraja... :p

Gość maleńczuk
znajoma też piła piwo lubi się napić piwa ale nie upija się i dba o dziecko no i ???? Była sprawa ma być jeszcze jedna o ograniczenie praw

Gość tgreghewgh
A czemu w takim razie nie zgarną panów z wszystkich barów i nie ograniczą im praw? tylko matek potrafią sie uczepić nie dość że gównoz tego życia to jeszcze odbierają namiastkę przyjemności

Gość 3213123123
to chyba jakies zarty, przeciez to niemozliwe...

Gość klasl;ksdfhlsdkfsdgsg
moja znajoma byla na imprezie, wszyscy byli lekko popici, ale nie pijani. w tym czasie maly wylal na siebie wrzatek z czajnika. bylac karetka, placz, nie wiem nawet, czy mowili, ze cos pili, czy ktos sie skapoowal czy nie, ale dziecka im nikt nie zabral.

Gość 3213123123
We Francji się nawet dzieciom podaje wino, ono jest mało procentowe, nie takie jak u nas, ale pija je co dzień, do obiadu, całymi rodzinami... :( A jednopiwo- to śmiech na sali, alkoholizm to inna sprawa

Gość 3213123123
http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/3539-pytnie-o-odebranie-dziecka-matce.html aLe znalazałm post debila! buachacahcah.... Pyta na forum prawnym, czy moze odebrac dziecko matce i uwaga: owo dziecko jest w brzuchu i ma 3 miesiace... Gosc był jej konkubentem i go zdenerwowało, że dziewczyna postanowiła mieszkac z nim, a nie zeswoim ojcem.

nie maja prawa...... malo tego...jak sobie nie zyczy to nie musi nikogo do chaty wpuszczac