Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flexi Lexi

głodówka 10 dniowa - 17/07/2012

Polecane posty

no tak wyszlo ze dwa lata bo w zeszlym roku polecielismy na tenefyfe i do polski juz sie nie dalo a co do szkoly my mielismy ten sam problem jak juz dzieci tu zaczely to gdzie teraz wacac do polski moj syn juz chodzi 5 rok do szkoly corka tez tyle ze o rok mlodsza a teraz to wogule po polsku jak mamusia za bardzo pisac nie potrafia :) czsami czlowiek sie astanawia jakie to slowo i wymyslec nie moze ale mi tu dobrze :):)

Gość Flexi Lexi
moze tu czeka na te nasze pociechy lepsze zycie :) ja tam tesknie tylko za rodzina i znajomymi bo poza tym za ciekawego zycia w PL to ja nie mialam, standardu zycia jakie mam tu nie zamienilabym na to co milam w Pl a juz napewno nie chciallabym tego dla mojego dziecka...

ja dokladnie to samo moze chcoiaz one beda mialy lepsze zycie bo w polsce jak by zyly tak jak ja zylam to nic by nie miieli ja juz tu tez zyje 5 lat i nie zamienila bym tego na polske chociaz ja mam lepiej bo mam tu polowe mojego rodzenstwa 2 siostry i brata i tate wiec nie brauje mi az tak bardzo drug apolowa rodziny w polsce

No halo halo, nie pisałam chwilę, bo miałam dość nieprzyjemne dni, oczywiście głodówka poszła się trzepać. Dostałam wirusowego zapalenia krtani i gorączki 40 st, więc musiałam cośtam jeść. Wiadomo, że nie strasznie dużo (zupki bo bolało za bardzo), brałam antybiotyki, ale już przeszło, więc dopiero mogę zacząć dziś znowu. Gr. Wrócił mi kilogram i ważę 89,4. Nie ma tragedii, bo myślałam że znów dobiję do 83,5;) Tak, czy tak- nie mogę po tych lekach od razu głodować, więc ograniczę się do 1000 kalorii przez nast 3 dni, potem znów podejmę tą rękawiczkę. Nie pisałam wcześniej, bo właściwie spałam cały czas:) No i nie czułam się z taką temepraturą jak skowronek. Wygląda na to, że jak jest 34st na polu, to nie bardzo jest pić wodę, która w 60proc składa się z lodu:) Lecimy dalej:)

hej dziewczyny:) ... ja po pierwszej nieudanej probie glodowania w sobote zaczelam odnowa, jednak po namysle stwierdzilam ze zamiast odrazu znow glodowac sprobuje sie najpierw troche wenetrznie przeczyscic, zrobilam sobie w niedziele dzien na kiszonkach podobno sa swietne jadlam tylko kapuste kiszona i ogorki a dzis rano mnie pieknie przeczyscilowiec teraz moge zaczynac od nowa glodowke:) tak wiec dzis dzien pierwszy:) planuje do niedzieli czyli 7 dni, urlop coraz blizej wiec determinacja tez wieksza ;) nie bede sie wazyc codzinnie zwaze sie w polowie czyli w czwatrek i potem na koniec czyli w poniedzialek rano, to chyba lesze rozwizanie niz wchodzenie na wage co 5 minut ;) zyczcie mi wytrwalosci ;) pozdrawiam!!!

no hej dziewczyny ja nadal na 1000kcal teraz sie tez trzymam bo ruzwniez urlop co raz blizej i determinacja wieksza ;d;di tez staram sie nie wchodzic na wage bo jak wejde to znuw sie najem jak stwierdze ze dobrze mi idzie a wiec do 12 postanowilam wogule sie nie warzyc dzien przed wylotem zwarze sie

Gość Flexi Lexi
hej dziewczyny! na cale szczesciu udalo mi sie zalatwic ten paszport, do piatku powinnismy go dostac :) poza tym mam kolejnego dobrego newsa, dzis po raz pierwszy cos zjadlam, a konkretnie jablko i marchewke ;) dziwne uczucie tak znow gryzc a nie tylko pic ;)hehe a co do newsa to weszlam na wage a tam:...........................60 kg :) huraaaaaaaaa czyli wychodzi na to ze na wychodzeniu z glodowki tez mozna tracic na wadze, tak wiec moj cel osogniety, waga jak dla mnie idealna, spodnie leza tez idealnie , jestem poprostu przeszczesliwa ;)) trzymam za was kciuki laski i naprawde wierze ze wam tez sie uda :)

no hej ola flexi to super ze udalo ci sie osiagnac wage mi zostalo 2 kg do wyjazdu 2 tygodnie wiec musze dac rade :):)a co do poaszportu to faktycznie szybko w irl zalatwiaja takie srpawy

Gość Flexi Lexi
no niby w normalnym trybie trwa to tylko do 10 dni ale jak zamiast wysylac wniosek poczta pojedziesz do biura i tam zaplacisz troszke wiecej to w 3 dni masz paszport w domu ;) tylko 2 kg musisz schudnac w 2 tygodnie? 2 dni glodowki i efekt osiagniety ;) ale jak nie masz sily na glodowke to i tak napewno ci sie uda bo 2 kg to bardzo malo a czasu masz duzo ;)

czesc dziewczyny:) ale ja ci Flexi zazdroszcze nawet nie mas zpojecia!!! ale sie nacierpialas, wytrwalas i masz swoj cel osogniety, bardzo motywujace :) Anika tobie uda sie na pewno te 2 kg zrzucic:) Amanda strasznie sie ciesze ze zaczelysmy glodowke tego samego dnia moze raem bedzie nam razniej i latwiej wytrwac jak bedziemy sie nawzajem wspirac:) ale ile chcesz schudnac? i ile masz zamiar byc na godowce?

ola flexi musi mi sie udac ja teraz sie nieda a gloduwki narazie nie musze jakwruce z pl to se zrobie jak sie tam w tej polsce najem ;d;d

czesc, calkiem niezle a Tobie jak idzie glodowka? w ogole jaki jest Twoj cel ?? ja po dwudniowej 2 kg zrzucilam wiec waze jakies 59, chcialabym wazyc 52. 55 mnie zadowoli, myslalam o tym zeby glodowac 5-7 dni ale chyba zrezygnuje i bede glodowac 2-3 i troche zjem-troszeczke, i pozniej znowu. nie wiecie czy w taki sposob efekty bardzo zanikaja tj. to co sie schudnie w 2-3 dni to organizm jak poczuje od razu jedzenie to zle przyjmuje ?

Amanda ja mysle ze 3 dni glodowki potem cos zjesc i znow glodowka to nie jest najlepszy pomysl, bo jak nie jesz 3 dni to twoj organizm przechodzi na tryb oszczedny to znaczy jak tylko dostanie cos do zjedzenia to automatycznie to magazynuje przed ponownym brakiem jedzenia, czytalam ze w taki sposob to mozna nawet przytyc a nie schudnac, brzmi logicznie ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja waze 68 chcialabym schudnac do 60 i planuje byc na glodowce tydzien,no chyba ze wytrzymam dluzej to do mojego wyjazu na wakacje czyli lacznie 10 dni ;) ile bym w tym czasie nie schudla to bede zadowolona :)

hej. jestem zalamana, nie moge sie tutaj chwalic swoimi osiagnieciami, wczoraj napsialam wiaodmosc, zaraz po tym chlopak otworzyl 3 opakowania ciastek ktorych nigdy nie jadlam i musialam sie skusic na kilka! :( odezwe sie i napisze wam cos jak mi w koncu cos wyjdzie, wasze posty bede czytala i odwiedzala forum ;) 3majcie sie!! ;)

hej dziewczyny:) Amanda wierze w ciebie i wiem ze w koncu ci sie uda ja juz milion razy zaczynalam diety ale moj zapla szybko sie konczyl :( mam jednak nadzieje z etym razem mi sie uda, przez to ze nie jem mam problem z wyproznianiem sie ;( nie wiem co robic??? wyczytalam ze sol morska rozpuszczona w szklance wody wypita rano na czczo dziala cuda, slyszalyscie cos moze o tym? ja poki co trwam:)

wlasnie wrocilam ze sklepu, zakupilam ta sol morska i wypilam miksture, byla obrzydliwa, bleeeeeeeee......... nigdy w zyciu nie pilam nic tak obrzydliwie slonego, az myslalam ze zwymiotuje teraz czekam na wynik :)

Hej :) Mam na imię Ania. Od jutra planuję zacząć głodówkę :) Czytałam co piszecie i mam nadzieję że dam radę :) Zaczynam od 60 kg a chciałabym ważyć jakieś 52 :)

Gość Aśka Pelaśka
hej dziewczyny:) podczytuje was od dluzeszego czasu i chciallabym sie przylaczyc i rowniez od jutra zaczac 7 dniowa glodowke nie mam zadnego przygodtowania ale przez ostatnie kilka miesiecy udalo mi sei zrzucic 9 kg zbednego tluszczyku :) byly to rozne diety ktore niestety przerywalam z braki motywacji determinacji i silnej woli ;( mimo to 10 kg powoli ubylo;) teraz chce sprobowac glodowki i przy okazji sie oczyscic z tych wszytskich smieci ktore we mnie zalegaja.... pozdrawiam!!!! aha moja waga to 70 kg, nie wazne ile ubedzie, bedecieszyla sie z kazdego kg ;)

Gość Aśka Pelaśka
hej dziewczyny:) podczytuje was od dluzeszego czasu i chciallabym sie przylaczyc i rowniez od jutra zaczac 7 dniowa glodowke nie mam zadnego przygodtowania ale przez ostatnie kilka miesiecy udalo mi sei zrzucic 9 kg zbednego tluszczyku :) byly to rozne diety ktore niestety przerywalam z braki motywacji determinacji i silnej woli ;( mimo to 10 kg powoli ubylo;) teraz chce sprobowac glodowki i przy okazji sie oczyscic z tych wszytskich smieci ktore we mnie zalegaja.... pozdrawiam!!!! aha moja waga to 70 kg, nie wazne ile ubedzie, bedecieszyla sie z kazdego kg ;)

amanda moze faktycznie pora sprobowac czegos innego ja jestem na mojej diecie i co raz lepiej mi idzie nie podjadam ale o efektach powiem dopiero jak sie zwarze bo nie bede tego narazie robic z wiadomych powodow pozdrawiam

hej :) wlasnie wyczytalam ze jest tu kilka dziewczyn z Irlandii, bardzo fajnie bo ja tez obecnie pomieszkuje od kilku lat w Cork :) swoj pierwszy dzien glodowki zaczelam od wypicia kubka cieplej wody z sola morska na przeczyszczenie, wyczytalam o tym w tym watku, a na innych stronach w necie znalazlam ze powinno sie ta miksture pic rano na czczo, tak tez zrobilam na efekty czekalam ok 2 godz, sorki ze tak napisze ale myslalam ze do toalety nie dobiegne, jeszcze nic mnie tak nigdy nie przeczyscilo :) takze polecal ale rowniez koniecznie trzeba byc po wypiciu tego bardzo blisko lazienki :) smak obrzydliwy, okropnie slony ale da sie zniesc :) tak wiec przeczyszczona zaczynam glodowanie, bede pila tylko wode niegazowana i ewentualnie jak zaczce mi sie czegos cieplego to wypije jakas ziolowa herbatke :) pozdrawiam dziewczyny i czekam na wiesci o waszych postepach ;)

u mnie tez poki co idzie gladko ;) od rana wypilam ta wode z sola morska na przeczyszczenie potem mala kawe (wiem ze nie powinnam ale nie potrafie sobie tego odmowic), i jak narazie ok litra wody mineralnej, jesli sie nie rozpada na co sie zanosi od samego rana :( to pojde na dlugi spacer ;) odezwe sie wieczorem i dam znacjak minela reszta dnia :)

No pierwszy dzień mija dobrze :) Pije sporo wody i właśnie skończyłam kręcić hula hopem a udało mi się godzinkę :) Ciekawe co będzie jutro... Jak myślicie ważyć się powinnam co dzień czy wcale?

ja nie bede sie wazyc, bo boje sie ze tak jak niektore dziewczyny tu na forum, zobacze efekty i pomysle ze jeden kes jedzenia mi nie zaszkodzi a potem sienajem jak swinia ;) takze ja zwaze sie za tydzien i wtedy pochwale sie rezultatem jesli jakis bedzie ;)

Gość malwa_30
Mam pytanie do Flexi. Czy oprócz utraty wagi zauważyłaś, że np masz ładniejszą cerę, wyglądasz młodziej, straciłać cellulit itd?