Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flexi Lexi

głodówka 10 dniowa - 17/07/2012

Polecane posty

Zaczynam czwarty dzień :) Miejmy nadzieję że już będzie coraz łatwiej :) Tak po 7 dniach się zważę i napiszę jak efekty Jak się ustrzec efektu jo jo? ;)

a ja zaczynam 1 dzień, od wczoraj po południa już nie jem . chcę sprobować głodówki. mam nadzieję tylko , że moj organizm to wytrzyma. bo dostałam wczoraj pracę i nie chcialabym tam zawalić czegoś .

Pierwszego dnia wieczorem i drugiego kręciło mi się w głowie ale dziś jest czwarty dzień i jest wszystko dobrze :) Zaczynam od 60 kg

Gość 02389uytbb
pogięlo was potem jojo wielkie eh,

Jak wszystkim idzie? :) Dajecie radę? :) Ja już się nie mogę doczekać jak po siedmiu dniach wejdę na wagę, ale myślę że na głodówce wytrzymam te 10 :D

No jakieś na pewno będą :) tylko żeby zostały na długo :) Piąty dzień dobiega końca :)

Gość Buahahaha :D
JAK SIĘ GŁODUJECIE TO CAŁA WAGA WAM WRÓCI + DODATKOWE 5 - 10 KG. POZDRO

3 dzień . ; - p no tak mam nadzieję, że zostaną na dlugo a jak planujesz wychodzenie? ; )

Gość mamusiadzidziusia
Dziewczyny poczytuje was cały czas. Jestem pod ogromnym wrażeniem ubytku wagi fleksi. Kurcze chciałam zgubić kilogramy powoli że względu na stan skóry jednak mimo diety ( warzywa, owoce, nabiał, chude mięso ) ćwiczeń, zimnych prysznicow, picia dużej ilości wody i zażywania blonnika waga stoi jak zaklęty. Wacha się między 68 a 67 kg. Muszę pozbyć się jeszcze 4 - 5 kg. Jak to zrobić? Fleksi napisz proszę szczerze jak wygląda twoja skóra po glodowce i ile masz lat? Jak tam biust i pośladki no i buzia ?

Po sześciu dniach schudłam 4,2 kg :D Więc wiem, że warto wytrzymać jeszcze te 4 dni :)

gratuluję Ci efektów anusia3m ! :D a jak samopoczucie? ja zaczynam 4 dzień . ; )

Gość Siemie
Dzis zaczynam :)

Ja byłam na głodówce 7 dni, ta dokładnie 7 dni bez niczego ... podczas których raz zemdlałam i rzeczywiście pare kilo poszło, ale jak zaczelam jeść to 1 kg w jeden dzień przyszedł momentalnie, i potem chyba jeszcze kg

Gość viean
Cześć dziewczyny,czytałam dużo na temat głodówki...i postanowiłam ją zastosować to już 2 dzień mojej głodówki jestem słaba ciągle spie,ale ćwicze rano popołudniu i wieczorem,i pije dużo wody,słyszałam że nie mozna normalnie jeść jak się konczy głodówke tylko trzeba z niej wychodzić stopniowo,cąły tydzien np pić soki,potem jakiś malutki posiłek tak stopniowo,narazie się nie waże,ale będe ją stosować 7 dni po 7 dniach się zważę i zobacze jakie sa tego rezultaty...Dodam jeszcze iż dużo schudłam na diecie takiej swojej,piłam tez z jakieś 2 litry dziennie wody,jadłam rano jedną kromke chleba chrupkiego np z szynką chudą,po 4 godzinach jadłam wafla ryzowego i potem nic,i tak chudłam 1 kg na dzień,w sumie nie wiem co mnie nakłoniło na tą glodówkę ale chce spróbować...:)

Gość koki12364
Szanowne Panie. Celem głodówki jest oczyszczenie organizmu z toksyn. Aby uzyskać efekt którego skutkiem ubocznym jest strata zbędnych kg. należy zapoznać się z wiedzą na ten temat. Bez tej wiedzy wasze zabawy mogą być bezskuteczne a nawet szkodliwe. Polecam poszukać w internecie: Aleksiej Suworin - Praktyczny kurs leczenia glodem Małachow G. P. - Oczyszczanie organizmu i prawidłowe odżywianie Joga kregoslupa.pdf Na początku lat trzydziestych XX wieku duy wkład w naukę o głodówce wniósł A. Suworin. Był on jednym z potomków tych Suworinów, którzy posiadali drukarnie w Sankt Petersburgu. Interesował się badaniem wschodnich metod samodoskonalenia i sposobów uzdrawiania. bez leków. Czytał hinduskie, tybetańskie, chińskie traktaty medyczne, poradniki ludowe, zachodnie ksiąki o higienie. Suworin sam napisał i opublikował wiele prac (pod pseudonimem Aleksiej Poroszyn); najbardziej znane to „Uzdrawianie głodem i dietą, „Leczenie głodówką. „Praktyka głodówki. Po wojnie domowej w Rosji Suworin wyemigrował do Jugosławii, gdzie długo ył w biedzie i postanowił wydać jedną ze swoich ksiąek. Wydawca nie chciał podzielić się pieniędzmi z emigrantem i na podstawie fałszywego donosu Suworina zamknięto w więzieniu, bez śledztwa i procesu sądowego. W więzieniu podjął głodówkę. „Chcę odmłodnieć i odnowić swoje starzejące się siły - tak tłumaczył swoją decyzję. Wtedy właśnie informacje o nim dotarły do wyszych instancji prawnych Jugosławii. W 35. dniu głodówki Suworinowi dano szansę samodzielnego bronienia się w sądzie. Wygrał proces i przedłuył głodówkę do 42 dni. Otoczenie Suworina mogło obserwować nie tylko proces głodówki, lecz take odnowienie organizmu po jej zakończeniu. Rezultaty były imponujące. Cudowną moc głodów- postanowili wypróbować na sobie i naczelnik więzienia, i jego pomocnik, i liczni nadzorcy. Beznadziejnie chorzy ściągali do niego ze wszystkich stron kraju. p Suworin rozwinął aktywną działalność związaną z leczeniem głodówką. Korespondował z dziesięcioma tysiącami czytelników, którzy za pomocą głodówki samodzielnie leczyli się z najróniejszych chorób. Spośród dziesięciu tysięcy osób, które pościły pod jego kierunkiem (w większości przypadków korespondencyjnie) i wśród których byłó wiele osób cięko chorych, zmarły tylko cztery, podczas gdy przy leczeniu innymi metodami śmiertelność była nieporównywalnie większa. Suworina zaproszono do Francji, aby wprowadził swoją metodę na szeroką skalę w praktyce medycznej. Ale z jakichś powodów sprawa przeciągała się. Pozowstawszy bez środków do ycia, samotny w obcym kraju Aleksiej Suworin otruł się gazem. Jego śmierć przyspieszyła wprowadzenie metody głodówki do praktyki leczniczej Francji, gdzie powstała wspaniała szkoła głodówki. Ksiąki Suworina, wydawane po rosyjsku w Jugosławii, przywoono na terytorium zachodniej Białorusi. Tutaj w latach trzydziestych XX wieku pojawili się następcy A. Suworina. Jeden z nich - M. Ziazula - leczył najcięsze postacie gruźlicy według metody opisanej w ksiąkach Suworina. Wyznaczał chorym serie głodówek z krótkimi przerwami na odywianie. Łącznie w ciągu jedenastu miesięcy chorzy pościli ponad sto dni, ale za to całkowicie zdrowieli. Na podstawie tej metody opracowana została przez Gieorgija Aleksandrowicza Wojtowicza rnetoda głodówki frakcyjnej. Dr. med. G.P. Małachow Lecznicza głodówka

Gość viean
stosuje głodówke,czuje sie po niej lepiej niz po jedzeniu...chudnę tak gdzieś 1 kg na dzien,gdy mam chwilę słabosci zjem coś owszem,ale nie widze by waga mi jakoś podskakiwała wrecz przeciwnie i tak chudnę jestem zadowoloona!;) schudłam juz 7 kg,i zachęcam was dziewczyny te które chcą schudnać!

Gość Czar-flo
Cześć dziewczyny dziś zaczynam kto się przyłączy? czytałam tak sobie i to chyba dobry pomysł dzielenie sie z wami :) chyba jest łatwiej... mam nadzieje bo sama nie daje rady

Gość Czar-flo
Zaczynam odczówać głód ale daję radę.... gorąca zielona herbatka niweluje uczucie głodu :) obawiam się jutra... będzie cieżko

Gość Misiaczeq
Witam, dzisiaj przeszłam na głodówke i czuje straszny głód i głowa mnie boli ale to chyba z niewyspania. chce zrzucic ok. 12 kg. Przyłączam sie do głodowki. Razem nam sie na pewno uda :):) Obecna waga 69/165cm Cel: 57kg

Gość Czar-flo
ja mam wrażenie że z głodu nie potrafię zasnąć...;/ ale nie zjem nic chocby nie wiem co.... boje sie niedzieli poniewaz mam spotkanie dawnej klasy ....

Gość Misiaczeq
Ja na tych wakacjach jakos przestawilam sie na tryb nocny. Spie do 15 a w nocy siedze na kompie albo cwicze. Ja sie boje nastepnego tygodnia bo jade do babci. a ona jak usłyszy ze jestem na głodówce to chyba zawału dostanie. Ona lubi jak członkowie jej rodziny są"przy kosci" mam nadzieje ze jakos wytrwam w moim postanowieniu. życze wszystkiem powodzenia:)

Ja wczoraj byłam u dietetyka, czasamitez robiłam dzien np 2 głodówki, wczoraj rozmawiałam na ten temat i prawda jest taka ze gdy głodujemy to organizm musi jakos pracowac wiec wszystko odkłada... teraz schodzi wam woda a to co odłozy juz bedzie trudniej spalic :) i efekt jojo murowany

Gość Misiaczeq
W pewenym stopniu prawda ale jak juz nie bedzie miał po co siegnac to siegnie po te zapasy ktore wczesniej odłozyl. a efektu jojo nie bedzie jak po głodowce bedziemy jesc z głowa a nie rzucimy sie na jedzenie:) Dawniej tez przez 14 dni bylam na głodowce i caly czas waga szybko leciała a brzuch sie zmniejszał ale popełnilam blad mianowicie po głodowce zaczelam jesc tyle samo co przed teraz na pewno nie popełnie tego błedu poniewaz teraz bardziej zalezy mi na zrzuceniu tych kilogramów:)

Gość ka0212
Hej dziewczyny to ja z Wami dziś zaczynam 8-10 dni głodówki leczniczej-oczyszczanie przed odchudzaniem. Potem się zważę jak wstane...

Gość Misiaczeq
ja juz sie wazylam i jestem zadowolona chociaz wiem ze na poczatku leci woda 2 kg mniej:) w 2 dni jak tak dalej pojdzie efekty beda cudowne:):)