Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flexi Lexi

głodówka 10 dniowa - 17/07/2012

Polecane posty

Gość Czar-flo
Jaię dzisiaj załamałam zjadłam kilka ciasteczek "back-rolls" ale tot ylko dlatego że zrobiło mi się bardzo słabo (mam problemu z poziomem cukru we krwi) ale dalej sie trzymam choć dzis głowa boili jak cholera ważyc sie nie waze wole za jakiś czas

Gość Misiaczeq
Ja sie czuje bardzo dobrze. Jestem troszke głodna ale mniej niz wczoraj. I nawet nie ciągnie mnie zbytnio do jedzenia:) Ale każdy organizm reaguje inaczej. Czar-flo--- robiłas jakies wprowadzenie do głodowki?

Gość Czar-flo
Nie robiłam żadnych przygotowań ... od kilku dni przed rozpoczeciem ograniczyłam znacznie jedzenie . brałam też tabletki "asystor slim" ale to nic nie daje takze wziełam sie za bardziej radykalne kroki... ale tez mi ciezko

Gość Agnieszka555515
Ja jestem 4 dzień na głodówce :) na 99 % od jutra tzn jutro zjem śnaidanie i obiad i na anstępny dzień normalnie 5 małych posiłków i tym sposobem zaczynam (po raz kolejny ...) diete i wracam do klubu ! Jestem z siebie dumna, ze wzięłam się za siebie i się nie poddałam, bo było ciężko ...

Gość Misiaczeq
Takie szybkie przejscie na głodowke jest szokiem dla naszego organizmu. Przez to na poczatku moze ci byc ciezko wytrwac ale nie poddawaj sie:)

Gość Agnieszka555515
No ja tak jak mówiłam, na razie zjadłam śniadanie i planuje dzisiaj jeszcze obiad:)

Gość piecsetja
Witajcie. Dziś rozpoczęlam tygodniową głodówkę leczniczą. Będzie ona wyglądała w następujący sposób: 7 dni czyste na wodzie, 1 dzień rozcięczany sok z grejfruta 100% Tymbark z wodą, 1 dzień owoce, sok grejfrut 100%... a następnie dieta odchudzająca 26.sierpień- 94,4 kg/176cm

Gość viean
Naprawde trzymam za was kciuki dziewczyny.Trzeba miec silną motywacje by tego nie spieprzyć.Jestem razem z wami.:)

Gość trololo
Hej! Od dwóch dni nie jem nic tylko piję syrop jabłkowy rozcięczony z wodą.Syrop ten jest tylko z jabłek nie ma żadnych dodatków czy mogę go pić czy raczej nie?Chciałabym się oczyścić i troszkę schudnąć Pozdrawiam

Gość Czar-flo
No teoretycznie nie powinno sie przyjmować nic oprócz wody ... ale jeśli jest ci łątwiej to pewnie mozesz pic tylko rezultaty bd mniejsze

Ja kilka lat temu ladnie schudlam na herbatach ,wodzie i czasem rozcienczonym soku .W ciagu 12 dni spadlo mi wtedy 10 kg.Od dzis przygotowuje organizm do glodowki a wiec zaczynam od diety dr Dabrowskiej 10 dni na warzywach i owocach.Ktos ze mna?:-)

Gość trololo
Mam jeszcze jedno pytanie.Najbardziej chciałabym się pozbyć boczków .Czy bez żadnych ćwiczeni uda mi się to czy raczej trzeba ćwiczyć?

Gość Czar-flo
To trudno powiedzieć doradzałabym cwiczenia . ale nie znam sie zbytnio na tym .

Gość Agnieszka555515
Szczerze powiem , że nie wiem czy bez ćwiczeń, ale spróbuj hula-hop, jak tak bardzo nie lubisz ćwiczyć :)

Gość viean
Agnieszka jezeli po 4 dniowej glodówce zaczynasz juz normalnie jeść to nie licz na efekty,bo jezeli chcesz wyjsc,to musisz pić soki,z wodą,jakis owoc,i tyle.Waga ci skoczy tak sądze....)Ogólnie ja bardzo żałuje że zaczełam głodówke...to mój wielki błąd zyciowy,przedtem miałam swoja diete na której tez chudłam 1 kg dziennie i nie bylam głodna,chyba głupia miałam nadzieje ze na głodówce schudne wiecej,głupota...

Gość poalalalal
1 kg na dzien codziennie???????????/// kpina

Gość viean
Nie to nie kpina;),wierzyć nie musisz i nikmu nie każe.Ale głodówka to wielkie bagno.Nie wierze ze wszystkie macie tak silna motywacje by dotrwać w niej długo i jeszcze nie miec efekto jojo.Ale pozdrawiam wytrwałe dziewczyny.

Gość poalalalal
chodzi mi o to ze napisalas ze na innej diecie chudlas dziennie 1 kg a nie o glodowke mi chodzi

Gość wierka221
hej na jakiej diecie chudlas az 1 kg na dzien? mzoesz napisac?

Witajcie ;) Jeśli mogę to dołączam do Was. Muszę schudnąc od 10 do 20 kg do listopada a wiem z doświadczenia, że tylko głodówka na mnie działa. Kiedys byłam na niej przez 2 tygodnie i spadło mi 12 kg... oj jak cudownie było a teraz przez nerwy znowu sie zapuściłam i masakra jestem tutaj. No nic zaczynam od jutra dziś już nic nie jem liczę, że będziemy sie razem wspierały...To do jutra ;)

Gość trololo
mam jeszcze jedno pytanie jeżeli zjadłam dzisiaj arbuza no to jakies powiedzmy do 200 kalorii to mam dni liczyć od nowa czy mogę dalej liczyć;)

Gość aafasasaAA
Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety. Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza. "Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą. Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132

Gość Czar-flo
Ja z powodów zdrowotnych musiałam jeść jeden posiłek dziennie zwykle miesciło sie to w 200 kaloriach . od dzis przechodze na totalna głodówke i myśle ze bedzie łatwiej :D ogólnie nie jestem osoba która ma silna wole takze jestem z wami i licze na wsparcie:)

Trololo,jesli zjadlas to nie jest juz to glodowka:-) Linkaa90-ciesze sie ze jestes ,razem latwiej.Potrzebuje wsparcia,oj bardzo!Przechodzisz na glodowke tak odrazu czy robisz przygotowanie?

Hejka ja przechodzę od razu na głodówkę tzn. juz na niej jestem wczoraj zrobilam jednodniowe przygotowanie z 200 kcal zjadłam wczoraj i dzis widze jest ubytek - 1 kg ;) ale kolejny raz zważę się dopiero w poniedziałek i dam znac co i jak ;) dzis nic nie jadłam i nie mam zamiaru dobrze sie czuję troche w glowie mi sie krecilo ale minelo ;)

Ja dzis jeszcze nic nie jadlam,jakos ochoty na warzywka nie mam:-)Moim celem bylo 10 dni na nich.Chociaz poprzednie jak robilam byly bez wprowadzenia.Wiec moze i ja z marszu tak przejde...? Zaraz biore sie ostro za generalne porzadki w domu zeby o niczym nie myslec.Mam bardzo duzy balast kg,nie waze sie codziennie,bede to robila co jakis czas.Zeby sie nie denerwowac i tym samym nie zniechecac.Dobrego dnia zycze!

Gość Czar-flo
ja sie zważyłam waże 86 kg to i tak juz troche mniej . przeraza mnnie moja waga i moj wyglad od dzis głodóweczka! bede z wami słyszałam ze jak sie na głodówce ma wielki problem z uczuciem głodu to mozna napic sie gazowanej wody