Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbałuszkaaaaaa

Miesiąc walki o ładną cerę - w jakiej kolejności i kiedy nakładać preparaty?

Polecane posty

Gość dbałuszkaaaaaa

Mam kilka preparatów do twarzy, chcę je zacząć teraz stosować rygorystycznie. Problem w tym, że mogę ich używać tylko rano, wieczorem odpada zupełnie. Lepiej chyba będzie smarować się jednym, odczekać z godzinę i potem innym? Poradzcie:) Mam: -kwas hialuronowy -redermic plus intensive daily anti-wrinkle cream (cieższy krem) -liftactiv CxP total serum (lekkie serum) -hydreane extra riche (nawilzajacy, lekki) -clarena microcollagen (lekki krem na zmarszczki) -effaclar duo (krem na zmiany trądzikowe) nie wiem jak z tym effaclarem, czy nalozyc go najpierw,a np za godzine serum i kwas hialuronowy, potem za 10 minut clarena, za godzine Hydreane i po kolejnej godzinie Redermic?

pomyśl też o zmianie diety - ona ma niebagatelny wpływ na wygląd skóry. odstaw używki, zacznij pić zieloną herbatę i wodę z cytryną, jedz dużo warzyw, odstaw sól i fastfudy - od razu zobaczysz różnicę :)

Gość warto mieć ładną buzię
najgorszą walkę z trądzikiem mam już za sobą, potem podleczanie, też używałam effeclar duo, byłam nawet zadowolona, a wcześniej vichy normadern triactiv i radził sobie gorzej niz effecar duo.. a obecnie przerzuciłam się na krem wyrównujący powierzchnię skóry cprx surface i jest o niebo lepszy od tych dwóch :) tylko drogi trochę, no ale coż... czego się nie robi dla buzi i dobrego sampoczucia :D