Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazi24

Suknia Slubna duza-poszukiwana

Polecane posty

Gość agacior87
ja mam do sprzedania suknie slubną w rozmiarze 48 (120 w biuscie) szyta na miare piękna koronka swietnie tuszuje niedoskonałosci jak ktos zainteresowany pisac na mejla veneris16@wp.pl

Gość lureola
Posiadam do sprzedania suknię na wzrost 180. Rozmiar 42. Zapraszam do kontaktu:) Mogę wysłać zdjęcia na e-mail. laureola@interia.pl

Gość shinaaaa
też mam większą suknię do odsprzedania. kontakt shina7@o2.pl

Gość shinaaaa
dodam, że jestem ze Śląska, więc można ją przymierzyć.

Gość a jak to ze smokingiem jest?
Smoking męski strój wieczorowy, bardziej elegancki od garnituru, ale nie tak oficjalny jak frak. Smokingu z zasady nie nosi się przed godz. 19:00. Istnieją jednak liczne wyjątki, np. ślub i wesele.

Gość kurcze kurczaki
dziewczyny a numeracja sukien slubnych jest jakas zanizona? Ogolnie chodze w rozmiarach 40-42 no czesciej 42, jesli chodzi o sukienki no to przez biust 44, czy takich rozmiarow sukien slubnych szukac? bede miala problem?

Gość wszystkomuszerobic
Ja mam 175 cm wzrostu i niedawno kupiłam suknie ślubną w rozmiarze 42! Wyszczupliła mnie o 2 rozmiary naprawdę.Tylko trzeba szukać sukni maskujących niedoskonałości figury a nie podkreślających! na pewno coś znajdziecie ;)

Gość hjutrytw
kurcze kurczaki myślę że nie jest zaniżona, ja noszę normalnie rozmiar ubrań L albo 40 a suknie ślubną mam w rozmiarze 38 i też mam duży biust, tylko że moja była idealnie pode mnie dopasowywana

Gość stazi24
I jak ma ktoras jeszcze wieksza suknie do odsprzedania?? wciaz poszukuje i nie moge natrafic na cos atrakcyjnego;/ Moze jednak>?> julciajulek@gmail.com - prosze o oferty na tego maila:)

Gość stazi24
Moze ktos jeszcze ma jakas ciekawa oferte sukniową:d wciaz czekam na propozycje julciajulek@gmail.com

Gość wysoka olaaaao
A jakie buty macie ?? Ja mam 1,78 jestem B. Wysoka wiec chce całkiem płaskie sandaly a wy ? :)

Gość stazi24
Ja rowniez z wysokich mam 1,77 m:) a i tez chce na plaskim:) tyle ,ze ja mam 43 rozmiar to kolejny moj klopot;/

Gość stazi24
Wciaz szukam sukni... moze ktos jeszcz ma na sprzedaz:) 177cm wzrostu 95kg 136 cm biodra\gora duz wezsza np talia 80

Gość ERTGUYJKL,
SAME TŁUSTE MACIORY Z WAS

Gość Anginka 28
szukaj na allegro albo niech Ci krawcowa uszyje na wymiar :)

Gość gruchacz
Całkiem ładna - suknia ślubna powinna zakrywać mankamenty. Śmieszą mnie właśnie dziewczyny, które pokazują ramiona, mając je grube. Chcą się ośmieszyć? Bo ja większego sensu w takim zachowaniu nie widzę...

Gość stazi24
Ja akurat nie mam grubych ramion- tak sadze:P gdyz gore mam stosunkowo duzo szczuplejsza od dolu ;) jednak mam spore piersi- 85 D/80 E(zalezy od stanika) moim mankamentem sa mega szerokie biodra - jednak juz zakupilam suknie:) Gorset ze spódnicą - o dziwo calkiem niezle to wygalda :) kupilam taka tyle ,ze w moim rozmiarze (46) http://www.we-dwoje.pl/p/s/15/15/7/78927/1_suknia_slubna_ekru.jpg

Gość monika adamska
Szczęściara z ciebie ;-) Moje ramiona są bardzo dalekie od idealnych, ale już z tym się trwale pogodziłam ;-) Nie mogę nosić bluzek na ramiączka, zawsze ramiona są zakryte. To dla mnie spory problem, ale tak jak już pisałam - w 100% się do tego przyzwyczaiłam.

Gość stazi24
czy szczescia? hmm nie do konca;/ ja od kilku lat co troche sie mocno odchudzalam ale nie dalo to efektow na dlugo wiec musze sie pogodzic ze swoja waga bo mam dosc katowania sie i problemow zdrowotnych- Ty sie pogodzilas z ramionami a ja ze soba - chyba nie kazdemu jest dane bycie szczuplym i tyle;P

Gość ooo jezuuu
:(:(:( NA LITOSC BOSKA okropna ta suknia Twoja. Kompletnie nie na Twoja figure, zreszta nie widzialabym w niej nawet szczuplej bo jest straszna. Jak sprzed kilku lat:O nawet nie kilku a modna byla moze dekade temu. Bedziesz w niej wygladala jak beza. Kto ci to doradzil? tragedia :O:O

Gość stazi24
Sama sobie kupilam bo mi sie podobala.. czy ludzie nie moga pojac ,ze nie kazdy musi miec to co modne a to co jemu sie podoba? przeciez nie Ty bedziesz w tym szla do slubu tylko Ja wiec luzik;] nich kazdy nosi to co lubi i co mu si epodoba a reszcie nic do tego - niech reszta nosi cos innego;p i tyle.

Gość do stazi24
a mierzyłaś tą suknię? Też jestem xxl tyle, że typ jabłko i wiem, że wszelkie marszczenia takie jak na twojej sukni i błyszczące materiały dodają kilogramów zamiast je ujmować.

Gość ktos tu napisal
ze do stazi nie pasuje ta suknia, to prosze daj przyklad jaka pasuje na panny mlode xxl?

Gość ooo jezuuu
nie trzeba miec tego co modne, ja sama nie poszlam do slubu w najnowszej kolekcji, ale Twoja suknia to nie suknia dla dziewczyny z Twoimi gabarytami. Tak poszukiwalas, ze sadzilam, ze szukasz czegos ladnego a wzielas cos tak ohydnego ze po prostu masakra i bedziesz w tym wygladac jak wielka beka. Te marszczenie i material sprawia, ze bedziesz wieksza o kilka rozmiarow po prostu jest straszna ta suknia. Kazdy ci to powie nie tylko ja

Gość stazi24
Taa kazdy mi to powie.. tyle ,ze nie kupowalam sukni sama.. i akurat ten model (choc moze sie nie podobac innym - a mi tak)wcale nie wygladal na mnie zle.. bo moze Cie to zdziwi ale mam szczupla stosunkowo gore waze sporo jednak jestem wysoka.., a ,ze halka jest na kole wiec nawet suknia nie dotyka bioder//. nie wiem jak mam to wytlumaczyc jednak sama sie zdziwilam ,ze w tej sukni wygaldam tak a nie inaczej- powtorze poraz enty Mi sie podoba,. a TOBIE nie musi.. Ciekawa jestem jaki nosisz rozmiar ,ze sie tak wymadrzasz.. pewnie ponizej 40... i nawet nie masz pojecia o krojach,rozmiarach dla wiekszych,.,