Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość magda.magda
nie wdawaj sie w dyskusje z tymi otylymi, zakompleksionymi wielorybicami:D

Gość ludzie, przecież to PROWO
:O

Gość dididi/./../.
ja bym juz nie zaufala takiemu facetowi, chocby nie wiem co robil

Gość CIPKA JESTEŚ
I ROBISZ Z SIEBIE OFIARĘ. FACET JEST DUPKIEM, ALE T NIE MUSISZ BYĆ IDIOTKĄ. PODOBA CI SIĘ TO UCZUCIE BYCIA OSZUKIWANĄ??? JEŚLI CHCESZ Z NIM ZOSTAĆ, PRZYZWYCZAJAJ SIĘ................

Gość up_up_
uppp

Gość oooooo matkoooooooo
ej autorko no i co??? napisz jak się sprawy mają...

Gość *** skąd to znamy****
i jak był u ciebie rano?

Gość tez cieeekawa
wlasnie i co byl i sie pogodziliscie bo powiedzial ze to nie prawda i tylko ciebie kocha?

mialam juz tu nie pisac ale skoro sa osoby ciekawe to napisze napisalam mu rano smsa czy przyejdiz eod mnie a on napisla ze ma pare spraw do zalatwienia i ze wpadnie popludniu... ja jestem ciekawa jakise to sprawy ;/ a na tym portalu mi nie odpisal ciekawe dlaczego ale jeszcze nie wchodizl od tego czasu jak mi wysyala ostatnia wiadomosc moze wfaktycznie nie ma czasu

Gość kafeludek
jak już zaczęłaś temat, to go kontynuuj. Chętnie poczutamy i dowiemy się co dalej. Jakkolwiek to bolesne, to musisz to czem prędzej zakończyć :(

Gość majeczkamajeczka
Anita, kiedy masz zamiar powiedzieć mu, że wiesz o wszystkim??

Pewnie pojechał spotkać się na sex z jakąś krowa. Weź szanuj się Zerwij z ta męską prostytutka !

Pewnie pojechał spotkać się na sex z jakąś krowa. Weź szanuj się Zerwij z ta męską prostytutka !

Gość kup nowy numer na karte
i napisz mu SMSa.tu jego imię i Jestem w ciąży, żeby nie było wątpliwości,ze to pomyłka. i zobacz czy odpisze i jak się będzie zachowywał, czy będzie struty chodził.

Gość majeczkamajeczka
dobre

Gość Ale ci ludzie nienormalni są
że dają takie zdjęcia do internetu, nawet nie trzeba się na portale logować żeby ich zdjęcie zobaczyć http://www.google.pl/search?q=um%C3%B3wi%C4%99+si%C4%99+spodenki+adidasa&hl=pl&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=se0HUIfLD8fetAbumYiAAw&ved=0CEEQ_AUoAQ&biw=1280&bih=933#hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=szukam+na+sex&oq=szukam+na+sex&gs_l=img.3...4517.7143.0.7695.13.9.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.V4gMaRIMuMI&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=4fa6811921007d95&biw=1280&bih=933

Gość Ale ci ludzie nienormalni są
http://www.google.pl/search?q=szukam+na+sex&hl=pl&prmd=imvnsfd&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=f-4HUKnHPJD6sgagkdzFAw&ved=0CEcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=933

dwie godziny temu mi odpisal Oj oj zrobię z tobą co tylko będziesz chciała kociaku :* możemy się umówić dzisiaj o 17 pasuje ci? będę przed pracą akurat to zdążymy jakiś szybki numerek i pokażę ci kilka sztuczek hehe :P

a mi naisal sms ze przydjzie o 16 ale na troche tylko bo chce sie jeszcze wyspac przed preaca... rozumiecie cos z tego??co mam mu odpisac?????

szkoda ze dopiero teraz moglam wejsc na kompa moze juz sie umowil zmims innym ale powiedzice co mu napisaC?

Gość dididi/./../.
o boze, ja nie potrafilabym sie z nim spotkac po czyms takim, nawet na chwile, chyba przyjebalabym mu w twarz!

Gość justyska11
to napisz że ok że spotkasz się z nim o 17 i wtedy umówcie się w jakimś miejscu i tam przyjdziesz niby przypadkowo zapytasz go czemu tu jest przecież miał jechać do domu sie wyspać ciekawe co ci odpowie

postanowi,a juz nic mu nie odpisywac... czekam na jgo do 16 duzo nie zostalo i skoncze to raz na zawsze :( mysliscie ze co nam mu powiedziec?? pokazac te rozmowy? czy jak to zaczac wogole?

Gość justyska11
powiesz mu że miał być w domu i na kogo tu czeka jak będzie cos ci wkręcał a będzie napewno to powiesz mu prawdę ja bym tak zrobiła zatkało by go jak by czekał na jakąś laskę a ciebie by spotkał

Wykręci się,ze wiedział,ze to ty i dlatego się umówił.Przetrzymaj go do 17 i zobacz czy się będzie wściekał.Szkoda,ze ie powiedziałaś,ze komputer ci się popsuł i czy swój ci pożyczy, bo potrzebujesz pilnie coś załatwić.Wtedy można by ciekawe rzeczy znależć.

niech sie wykreca raczej mu nie wuerize na dodatek ze widzialam rozmowy z innymi dziewczynmai wiec mam dowody juz niczym mi sie nie wykreci teraz tylko nie wiemjak zaczac ta rozmowe

Powiedz, ze z wami koniec i nie mów dlaczego.Będzie drążył i się sprawa sama sypnie.