Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

ale ja sie boje tej rmozyw juz chce miec to za soba :(:( rece mi sie trzesa i plakac mi sie chce :( chyba nie dam rady :(:(

Gość *** skąd to znamy****
Powiedz tak:czym dla ciebie jest zdrada.musi być koniecznie seks czy wystarczy, np rozmawiać z kimś o tym albo pisać. Powie o co ci chodzi, głupoty gadasz idź się lecz. Aty wtedy wiem,ze masz konto na portalu.Będzie się wypierał, zapewniał,ze nie ma,ze miał dla jaj dawno się nie logował chciał usunąć itp itp.Wtedy mu powiesz,ze wiesz że loguje się cały czas, umawia się z dziewczynami i zrwywasz dlatego ,ze kłamie.

dasz rade . zerwij z nim to jedyne co możesz zrobić najlepszego. bądz twarda niech załuje.

Albo powiedz,ze masz hlamydię-taka chorobazona drogą płciową i spytaj sie czy miał kogos na boku, bo inaczej jak bys się zaraziła.To na pewno go przestraszy ha ha ha

a myslicie ze powinnam mu oddacv teraz prezenty ktore od niego dostalama?? np perfumy?? lbo ubrania niektore co mi pokupowal? albo bransoletke co dostalam na imieniny?? :( boje sie z esie rozkleje i bede plakac przy nim a je chce tego nie chce zby myslal ze mi smutno z tego pwodou

prezentów się nie oddaje, a jak będzie chciał żuc nimi w niego i powiedz,ze bedzie miał czym za seks laska płacić.

kończy sie jeden rozdziła, zaczyna drugi. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)

ok tak zrobie a najbardzije to wiecei czegos ie boje??? rekacji mojej ammy bo pisalam juz tu chba o tym ze sie na mnie wydarla jak jej powiesizalma ze chce z jkmzerwac ;/ i na pewno bedzie sie darla jak sie dowie ze z nim zerwalam i bedzie mi kazala wrocic do niego bo ona jest z anim bardzo bardzo ;(

A może specjalnie ten komputer zostawił wtedy,zeby sie wydało, bo nie wiedział jak zerwać.Czasami faceci tak robią, kobiety zreszta też.

Gość adorowana
mam nadzieje, ze nie dasz sie przekonac jego bajeczkami! zerwij w cholere, a prezentami rzuc w niego albo przez olno. niech sie nimi udlawi

no nie wiem mzoe i masZ racje ale przeciez mogl mitopowiedziec prosto w oczy ze chce to zakonczyc a nie robic takie wykrety i jakies wymyslac glupoty zeby kpmputer zostawic... mysle ze tk nie bylo on chyba nie ejst az tak inteligety

To niech sobie go weźnie, ona z nim zyć nie bedzie tylko ty.Otwórz jej oczy i powiedz o tym co robił za twoimi plecami i spytaj czy sama by takiego chłopa chciała.

nie nied am sie przekonac ani abzjaerowac :( na pewno nie a teraz mi sie przypomnialo ze mielismy jechac nw akacje w sierpniu nad morze i zarezerowane mamy pokoje ;/ i co teraz z tym ebdzie???

Gość Mała czarna kawka 21
Zabierz innego-poznaj na portalu :D:D

oj mojej mamaie rto ciezko do rozumu przemowuc ona jest jakas nierozgarnieta ciagle tylko patrzy na kjase i jak widzi ze on ma auto i dom i troche zarabia to juz jest dla niej diealny niewazne co robi i jak mnie traktuje

A jak bedzie sie zaklinał, ze z nikim sie nie bzykał, powiedz że jak zrobisz badania i nie będziesz na nic chora, to moooooze uwierzysz, ale i tak zawiódł cie pisaniem z dziwkami i to koniec.

Gość kochamMisiaMisiowego
jednak prowokacja sto procent gdyy nie była prowokacja autorka by siedziała przez całą noc na forum i nie mogła usnąć. ŚCIEMAAAAA

Gość Mała czarna kawka 21
Tacy co mają auto dom i zarabiają to najgorsi szmaciarze-statystycznie, oczywiście nie każdy Matką sie nie przejmuj-co uderzy cie? Pobije? Pogada pogada i przestanie-powiedz co zrobił i że tego nie tolerujesz. Tyle. To twoje życie-twoja sprawa.

i kij mu w penisa, niech jedzie.Tylko niech sie przebada, bo jak którąś czym zarazi to jeszcze mu sprawe załozy,ze specjalnie itp.

kocham misia wyobraz sobie ze ie mam dostapeu do kpma przez 24 godizny an dobe bo dziele go z bratem ;/ poza tym po co siedziec cala nic na forum?? i tak nie spalam prawie wgole probowlaam sie zajac czymkowliek zeby nie myslec o tym a tabletki nasenne mi nie pomogly wzielam tylko 2 zreszta niewazne

Sciema nie ściema, ale tak się niestety dzieje w zyciu.Ludzie nie wiedzaco maja, nie doceniają tylko szukają niewiadomo czego.Z nudów poprostu.

Gość agata.21
zacznij rozmowe tak: to co jestesmy umowieni na szybki numerek na 17?

no bedzie mi gadac gadac ciagle ze jestme glupai ze takiego prozadnego zostawilam i ze lepszeog juz nie znajde ;/ ja znam to jej gadanie tak samo bylo jak sie kiedys rozstalismy to tak dlugo kgadal i przestala dopiero jak sie wspowrotem zeslzismy... ale juz na to nie patrze nawet to jest moje zyciea nie jej

Gość kochamMisiaMisiowego
Dobra zerwij z nim dziewczynoooooooo opamiętaj się i się szanuj!

ja ide w sierniu do lekarza mam nadzieje ze mne niczym nie zzrazil chociaz watpie bo chyba zobcymi alskami bez gumki nic nie robil??? nawet mi sie myslec nie che eo tym ze on psuwal inne laski neidobrze mi jest jak o tym msyel

albo weż slub a potem zaraz rozwód i podział majatku, to może mame ucieszy?