Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwony Październik

Dlaczego teraz dziewczyny ubierają się po męsku a kolesie po gejowsku ?

Polecane posty

Kiedyś ( jeszcze 15-20 lat temu ) - dziewczyny ubierały się kobieco i seksownie: w sukienki, spódnice itp. a faceci po męsku - skórzane kurtki, dżinsy, katany dżinsowe itp. i nikogo to nie dziwiło. Teraz pełno dziewczyn nosi spodnie i to jeszcze najbardziej męskie spodnie jakie mogą być - dżinsy. Bo to spodnie o korzeniach roboczych i kiedyś tylko faceci je nosili. A teraz chodzą w nich dziewczyny i wyglądają jak ostatnie chłopczyce i wieśniary. Skórzana kurtka - kiedyś niezbędnik każdego faceta, sam kurde pamiętam (mam 24 lata) jak byłem mały to co drugi facet na ulicy był w skórze a dziewczyny nie. Taki ostry i mocny akcent jak skóra nie pasuje do delikatnej spokojnej dziewczyny. Dlaczego teraz dziewczyny ubierają się po męsku, a dużo kolesiów woli założyć gejownkie luźne (przypominające spódnicę) sztuczne kolorowe portki i bluzę ? Chodzenie w dresach na codzień jest niemęskie - jeszcze przed 2000 rokiem nikt w dresach nie chodził, no chyba że pograć w piłkę czy pobiegać. A teraz kolesie noszą takie luźne spodnie że wyglądają jakby mieli dziewczyńską spódnicę. Albo te skejciki w opiętych streczowych pantaleonach, nieraz idąc ulicą krzyknąłem na takich "pe. da. ły" i nawet nic nie odpowiedzieli. Skóra to męski materiał bo jej pozyskanie wymaga SIŁY, a to domena mężczyzn. Tak jak jedzenie dużych ilości mięsa. Czy wkrótce typowe dla faceta będą nie noszenie skór, wegetarianizm, abstynencja, brak zarostu i bycie na utrzymaniu żony ? Dlaczego kobiety już nie noszą sukienek, spódnic itp. nie chodzą w zwiewnym, zmysłowym jedwabiu i innych takich rzeczach ? Kobieta w skórze wygląda jak ostatnia lesba. Bez obrazy. Ale facet bez skóry i dżinsów przy dziewczynie w dżinsach i skórze wygląda jak ostatni pe.da.ł. Wiem że dla małolatów to brzmi niezrozumiale, ale widziałem jak to wszystko wyglądało kiedyś i widzę jak to się teraz je.bi.e. Mój dziadek nosił skórę, ojciec też. Matka i babcia nie. Jak byłem dzieckiem to co drugi chłop na ulicy szedł w skórze. Dlaczego coś co było męskie przejmują kobiety, dlaczego coś damskiego mają przejmować faceci (luźne spódnicopodobne spodnie, jaskrawe ciuchy, golenie pach, brak zarosu itp. ) ? Może mi to ktoś wyjaśnić ?

Bo się ludziom z dobrobytu w dupach poprzewracało. Kobiety tak się wyemancypowały że niektórym porosły jaja, a faceci z braku męskich zajęć dostali zaniku tychże.

Gość ewkawlkp
świat zwariował nie ma wytłumaczenia............

Gość kasaa
Bo teraz każdy nosi to co chce i tobie nic do tego,co do mięsa to większej glupoty nie słyszałam,wrzucasz wszystkich do jednego wora i oceniasz po ubiorze

O kurna.... niech ktoś wynajdzie wechikuł czasu. Powiedziałbym papa tym chorym czasom, gdybym miał takie coś. Kiedyś typowa parka to była dziewczyna w sukience i koleś w dżinsach i skórze a teraz.... dziewczyna w opiętych portkach, wylewa się jej brzuch i w kurtce ze skóry jak twarda męska baba, a facecik w gejowskich błyszczących dresikach i w bluzie dlugiej jak sukienka. Pizdy myślą że w długich luźnych ubraniach wyglądają po męsku.

Gość kasaa
dzinsy nieraz ładnie podkreślaja figurę a skóra wcale nie wygląda męsko jak dziewczyna ma dodatki to wygląda elegancko,ja lubię tak się ubierać i nie jestem taką ,,twardą babą''

Niedługo kobiety sobie będą przyprawiać wąsy a nam będą kazały je golić. A gejowscy kolesie w kolorowych luźnych garniturach od Adidasa będą pudrować sobie mordy żeby nie było widać ani włoska. Paranoja.

Dżinsy ani skóra nie podkreślają kobiecej figury. Kobiecą figurę podkreśla sukienca ciasna w brzuchu i z szerokim rozkloszowanym dołem. Dziewczyna w dżinsach wygląda jak tania dajka. nic więcej. O skórze u kobiet się nie wypowiem.... jeszcze wali śledziem. Taki zapach zupełnie nie pasuje do kobiety. Jedyni faceci którzy lubią skórę u kobiet a sami nie noszą to pe.da.ły które lubią być przez kobiecę skuwani, wiązani i bici... pi.zd.y. Normalnego faceta nie kręci damska dominacja.

Co do tej sceny z "Dnia Świra" - tak samo bym powiedział babie w portkach i skórze. Jak nosi skórę to jest twarda, tak ? Więc niech sama sobie radzi. Jestem dżentelmenem dla KOBIET. A nie dla obojniaków. A skóra u faceta to najbardziej męski ubiór i nigdy nie zamienię swojej ramoneski na jakiś sztuczny dresik dla plastikowych pe.dz.iów.

Gość kasaa
Twoje teksty są tak chamskie że szkoda dyskutować ale ciekawe z jakimi kobietami się zadajesz jak wali od nich śledziem,normalna kobieta w skórze nie śmierdzi i mówiąć że w dzinsach wygląda jak dziwka obrażasz prawie wszystkie kobiety,to że masz chore poglądy to nie znaczy że masz kogoś obrażać

Po prostu dzisiaj mamy pokolenie ci.ot i tyle. Kobieta w dżinsach to tragedia. Tylko brudne kobiety noszą dżinsy i (o zgrozo) skóry. Nawet metalówy nie noszą tego co metalowcy (skór i dżinsów) tylko czarne sukienki. Przynajmniej te porządne bo nie mówię o tych nastoletnich fankach slipgniota i innych pe.da.lsk.ich zespołów.

Gość Dzinsoweczka89
Jesli CI to nie odpowiada, to zwyczajnie nie patrz i tyle. Kazdy sie ubiera tak jak ma ochote i nie widze w tym nic zlego. Mam 23 lata i mam wrazenie, ze nawet ludzie z pokolenia wojennego nie maja takich odklejonych pogladow i problemow jak Ty. Chlopie skad Ty sie wziales?! Czym predzej tam wracaj i nie wylaniaj na swiatlo dzienne, bo osmieszasz sie swoimi wypocinami. Jak nie masz co robic i wymyslasz pierdoly, to zastanow sie nad prawdziwymi, powaznymi problemami tego wspolczesnego swiata, a jest ich cale mnostwo Pozdrawiam

Prawdziwych problemów współczesnego świata jest całe mnóstwo - większość ludzi słucha komercyjnej kichy, w telewizji chłam, każde poglądy na każdy temat za i przeciw są upolityczniane i wtrącają się do nich złodzieje w różnych partii. Dziewczyny ubierają się po męsku w dżinsy i inne takie rzeczy, śmierdzą, bekają i klną. Zachowują się jak faceci. Myślą że jak te swoje spodnie mają ciasne to wszystko to załatwia, a jest przez to jeszcze gorzej bo wyglądają jak wieszaki, jak baby śląskie - w barach szerokie w dxxpie wąskie.

Gość wewed
teza dlaczego to męzczyźni mają nosić skórę bezcenna

A śmieją się z facetów z długimi włosami. A faceci zawsze takie nosili, np. w średniowieczu to był symbol siły i odwagi. Rycerz czy inny wojownik po prostu misiał mieć. Długie włosy, wąsy, broda... a teraz się chołduje gładko wygolonym podobnym do kobiet pe.dz.io.m z krótkimi modnie ułożonymi włosami. Narzekacie na nas bardzo dużo. My przynajmniej wymagamy od Was żebyście były kobiece, bo jesteście kobietami. Wy chcecie od nas żebyśmy robili z siebie ci.iot.y... dlaczego mamy golić zarost na twarzy, golić/przycinać włosy pod pachami czy na jajach ? Którzy normalny facet robi coś przy jajach nożyczkami, żyletką, albo czymś innym ? Ponad polowa dzisiejszych kobiet ma skłonności lesbijskie/pedofilskie - no bo jak inaczej można nazwać lubienie gładkich nieopierzonych kolesiów. A macie pretensję że ja się wkurzam ?

Gość kasaa
Bo lepszy jest w dotyku ogolony facet i estetyczniej wygląda poza tym to że jest zarosniety jak małpa od góry do dołu jeszcze nie świadczy że jest męski dla mnie to charakter o tym decyduje a nawet jak jest bardziej delikatny to co z tego?KAżdy ma inny gust

Kobieta może się spodziewać męskiego charakteru prędziej po facecie owłosionym. Bo duże owłosienie to świadectwo dużej ilości testosteronu. Oskubani i gładcy są pe.dz.ie i słabeusze. Pozbywanie się owłosienia (zwłaszcza u mężczyzn) to cofnięcie się w ewolucji. Owłosienie to cecha wszystkich ssaków. Pozbywając się go degradujemy się do poziomu gadów, płazów, ryb. Facet bez włosów pod pachami czy na jajach to przedszkolak. Gdyby jakaś kobieta wymagała odemnie pozbycia się owłosienia, to nie zrobiłbym tego, niech sobie szuka dzieciaka albo dziewczynki, jeśli nie kręcą ją faceci. Kobieta lubiąca ogolonych facetów to pedofilka, lubiąca małych chłopców. Zboczenie i tyle. Coś wizualnie musi mnie wyraźnie odróżniać mężczyznę od dzieciaka.

Gość Pedofilka
Bo od facetow z nadmiernym owlosieniem smierdzi, nawet mimo tego ze dbaja o higiene, to poca sie bardzo intensywnie, zwlaszcza w upalne dni.

Odemnie nigdy nie śmierdzi. Wolę się myć i urzywać dezodorantu, zamiast się golić w różnych miejscach. Po coś te włosy są. Więcej dezodorantu na nich zostaje. Krótko po umyciu mam pod pachami sucho i świeżo. Od kolesiów w ogolonymi pachami śmierdzi gorzej. Przekonałem się kiedyś jak chodziłem do szkoły, był jeden typek co golił pachu i po wf od niego najbardziej waliło.

Gość Pedofilka
Widocznie nie uzywal zadnego antyperspirantu, wielu mezczyzn tego nie robi, niestety...

Gość Pedofilka
A skoro po cos te wlosy sa, to dlaczego chcecie ( wy mezczyzni ), zeby kobiety je golily ?

Gość poroeroerer
bo faceci juz nie chcą być skurwysynami nieczułymi na ból i krzywdę. Im większy kutas dla żony i dzieci tym bardziej męski był. Mnie taka męskość nie pociąga, a w jeansach chodzę żeby takie fiuty jak ty mi nie mówiły za plecami że mam krzywe nogi.

Gość mlkoip
Co jak co ale koleś ma rację. Mam te swoje lata i jako kobieta tez uważam, że dziewczyny wyglądają jak babochło[py. Ostatnio stał przy mnie facet w spodenkach do kolan w kwiatki. Zaśmiałam się w pierwszej chwilii. Teraz pary z tyłu wyglądają jakby szło dwóch mężczyzn i trzymali się za ręce. Obaj włosy krótkie, tak samo ubrani. Odwraca się jeden a tu cycki. Hahaha.

Poroeroerer - nosisz dżinsy żeby tacy jak ja nie mówili ci za plecami że masz krzywe nogi ? Daj spokuj ! Ja nigdy w życiu bym nie drwił z dziewczyny która wychodzi w sukience, nawet gdyby jej nogi nie były idealne. Dziewczyna nie musi mieć wymiarów 90-60-90 żeby ubierać się kobieco. Itak każda z was w sukience czy spódnicy wygląda o niebo lepiej niż w dżinsach. Trochę więcej pewności siebie. A ci co tak szydzą, to w ogóle nie potrafią docenić tego że dziewczyna chce ładnie wyglądać. Nie przejmujcie się takimi kretynami.

Gość Czerwony Pażdziernik
Ja też bardzo lubię ubrać różową bluzeczkę na ramiączka, a najczęściej noszę czerwone albo żółte spodnie... a czy to źle, że nakładam fluid na twarz? ? ? A le nie używam czerwonych szminek! Jaka lepsza brązowa czy jasny róż??????? Idę na miasto więc muszę pięknie wyglądać.. a i dziewczyny jestem do wzięcia...... cały dla was! .....................................

Gość ostatni moheranin
nawet w Fatimie matka boska powiedziała ze przyjdą mody obrażające Boga