Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauulek21

Gdzie na wakacje?

Polecane posty

Witam! Połowa lipca juz za nami, zdazyliscie juz skorzystac z wolnego czasu? Wyjezdzaliscie juz gdzies? Jesli tak, to gdzie? Ja niedługo wybieram się ze znajomymi nad jeziorko :) Jutro jedziemy zrobic zapasy - jedzenie na grilla, piwko, 2kc na kaca itp, itd. :D Juz sie nie moge doczekac wyjazdu :D

Ja na razie nie planuję, bo nie wiem, czy mi dadzą urlop;( Najwyżej gdzieś wyskoczymy na któryś weekend nad jeziorko, bo jest niedaleko, a tak, aż mnie żal ściska, ze pracuję jak niewolnik i nawet wakacji nie mam;( a inni jeżdżą po świecie, gdzie ja bład popełniłam?

Ja tez w tym roku chyba nie dam rady nigdzie pojechac :( wakacje spędzam w pracy :( Przykre, ale co poradzić. Nie ja jedyna z tego co widze :P

a ja wybieram się niedługo z chłopakiem nad morze :D Pauulek21 to az tak bedziesz pic ze musisz 2kc zabierac? :P

Tam gdzie cieplutko, pięknie i spokojnie czyli na Rodos :) Polecam naprawdę godną uwagi ofertę no i dobre podejście do klienta.

@maajaq21 - nie ukrywam, że takie wypady nad jezioro z ekipą nie są zbyt spokojne :P dlatego też lepiej się odpowiednio przygotować :)

ja byłam 3 tygodnie prawie nad morzem z rodziną /nad Bałtykiem/; teraz planuję jakiś wyjazd krótszy - chyba nad jezioro, bo w moje ukochane góry trochę za daleko... Nad morzem fajnie latem, tylko podróż męczy... współczuję Ci, że nie masz urlopu, na prawdę każdy potrzebuje odpoczynku. Może dostaniesz jesienią i uda Ci się gdzieś wyskoczyć? Albo zimą i wtedy jakoś egzotyczniej?

@Marion zabiore i wypije :) Na pewno w koncu urlop dostaniesz, kwestia czasu. Jesli nie teraz to moze w zime. pojedziesz na narty - tez fajnie :)

JulkaN, penwie dostanę, ale na egzotyczne mnie nie stac niestety, nie jestem typem oszczędnego człowieka;( ale nic, wykorzystam weekendy, mam niedaleko nad Zegrze na przykład:)

Jezioro też spoko :) Poleżeć na plaży z dobrą książką i niczym się nie przejmować - i czego więcej chciec?:D

Gość nakrętka od butelki
a ja nigdzie nie pojade bo mnie nie stac:(

we wrześniu wybieramy się w Taterki, po słowackiej stronie, a drugi tydzień - zobaczymy, może uda sie w Karkonosze? albo np. nad Solinę... temat otwarty, samochód sprawny, kieszenie puste - coś się wymyśli :)

Szkoda, że już nie jestem tak młda jak kiedyś i beztroska, kasy brak, plecak na ramiona i w drogę w świat przed siebie, "dużo się piło, mało się spało" hahahaha

Gość cubea
A ja bym chciała w końcu odwiedzić jakiś hotel SPA. Najchętniej Hotel Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. Te ich zabiegi oparte o winoterapię bardzo mnie kuszą. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu tam pojechać.