Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek87_87

Ona i ja

Polecane posty

Gość bartek87_87

Zakochałem, zauroczyłem (?) się w zajętej koleżance. Jakoś na początku to ona szukała kontaktu, może przez kryzys w związku. Zaczęliśmy smsować, rozmawiać, czasem gdzieś wyskoczyliśmy, wypiliśmy kawę czy coś zjeść. Jakoś nie dała mi sygnałów, które mogłem odczytać jako zachętę do czegoś więcej. Są dni czy tygodnie, gdy ona milczy, nie odzywa się. Moje życie jest wtedy trochę spokojniejsze, zapominam , wyciszam się aż do momentu, gdy znów przypomni sobie o mnie i ja już wariuję. I tak kolejne tygodnie później ciągle o niej myślę. Nie potrafię przemówić sobie do rozsądku, że z tego nic nie będzie, nigdy nie zostawi swojego faceta dla mnie. On jest ustawiony, ma dobrą pracę, ona nawet nie musi kiwnąć palcem, żeby mieć to co chce. A ja studiuję dziennie, coś tam dorobię i pewnie dla niej nie mam nic do zaoferowania, oprócz tego, że świetnie nam się gada. Wiem o wszystkich jej wyskokach, błędach, związkach, facetach. Nie wiem natomiast co robić, czy zerwać ten kontakt, chociaż pewnie nie będę w stanie. Bo co mam powiedzieć, hej w sumie to trochę cię kocham i nie odzywaj się już do mnie? Ta historia ciągnie się już od roku i jestem już zmęczony, bo to takie życie złudzeniami i czekanie na to czy się odezwie czy nie. poradźcie coś, powiedzieć jej o moich uczuciach czy po prostu starać się jakoś zapomnieć?

Gość ert4554*
WEZ JA JAKO PRZYJACIELA I PO SPRAWIE a ze sie zakochales to twoj blad kiedys i ty bedziesz potrzebowal sie wygadac przed kims, po prostu powiedz jej ze sam za daleko zaszles z uczuciami do niej

Gość powiem i ja.......
co mogę Ci radzić hmmm ?....ciężka sytuacja najbardziej korzystne dla Ciebie było by całkowite zerwanie kontaktów z tą dziewczyną bo przez tą chorą znajomość Ty nie potrafisz sobie ułożyć życia z inną dziewczyną a żyjesz przez chwile ( jak sobie o Tobie przypomina ) że być może teraz coś z tego będzie ja uważam że powinieneś zdobyć się na szczerą rozmowę z nią powiedzieć otwarcie o swoich uczuciach ale znając jej podejście do Waszej znajomości wiesz że nic z tego nie będzie dlatego postanowiłeś że lepiej będzie jeśli całkowicie zerwiecie kontakt a Ty postarasz się zapomnieć o niej i swoim uczuciu może dzięki temu zaczniesz zauważać inne dziewczyny