Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały pęcherz

nieśmiały pęcherz - czy też tak macie ?

Polecane posty

Gość nieśmiały pęcherz

Zwracam się z pytaniem, czy macie taką "blokadę psychiczną" polegającą na utrudnieniu oddawania moczu w obecności osób trzecich. I nie chodzi mi tu o pissing. U mnie objawia się to nawet tym, że w ubikacji gdy jest ktoś w sąsiednich kabinach, blokuję się tym, że ktoś może usłyszeć. Duszę wtedy jak mogę, aż czerwienieję na twarzy, a mimo to "cienko" ciurkam, starając się tak nakierować ewentualny strumień moczu, aby było jak najciszej. Albo w ogóle czekam, aż nikogo nie będzie - wtedy leci bez problemu. Większości moim znajomym, czy to chłopakom, czy też dziewczynom, w razie potrzeby wystarczy schować się za jakimś zaułkiem, drzewem lub krzaczkiem i po problemie, a w ubikacji to leją aż dudni. Wdaje mi się że oddawanie moczy traktuję jako coś bardzo intymnego i stąd takie u mnie odruchy ...

Gość ald-ona
Oj, też tak mam ....

Gość frraglesik
niestety podobnie jest u mnie. zawsze muszę iść 'na stroną' gdzieś dalej, żeby była cisza i spokój.

Gość boadusiciel
a ja wyciągam moją pałkę i leję bez oporu gdy muszę ....

Ja mam tak tylko w publicznych toaletach i kiedy korzystam z toalety będąc np na imprezie u znajomych - deprymuje mnie wtedy fakt, ze mogę być slyszana przez osoby postronne (co zwłaszcza dotyczy łazienek w blokach ) ale np sam fakt sikania przy znanych mi kobietach mi nie przeszkadza, a wręcz jest to normalne, ze np będąc w pubie idzie się na siku we dwie. A czasem nawet z kolegą, który sika w tym samym czasie obok do pisuaru :D

Ja na to mam swój prosty patent - po prostu naciskam spłuczkę i sikam kiedy woda spływa i hałasuje :D w publicznych toaletach i tak nie siadam tylko sikam w klasycznej pozycji na narciarza więc płynącą woda nie przeszkadza :P A w prywatnych domach zawsze można dodatkowo kran przy umywalce odkręcić i spoko. Ktoś sobie po prostu myśli, ze właśnie ręce myjemy po :P ;)

Gość zuuuuuuzia
patent z puszczaniem wody jest świetny ...

Gość he he
co za pomysłowość