Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona.

Pomóżcie proszę!!

Polecane posty

Echh, a później połowa kobiet na forum marudzi, że już nie ma dobrych facetów. Brawo, zmarnuj mu życie (sobie też, ale ciebie jakoś mi nie będzie żal)

Nie rób tego. Być może zdarzy się że kiedyś go pokochasz, ale chyba nie trzeba od razu brać ślubu. Nie możecie zacząć żyć razem bez ślubu? Ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła. Zamieszkajcie razem, a jeśli po powiedzmy 4 latach okaże się że łączy Was choćby przyjaźń, to być może warto zawrzeć wtedy związek małżeński, jeśli jest on dla Was tak ważny.

Gość Ala1982
Ja za mojego wyszlam z milosci, a nie pieniedzy... :/ Patologia

Gość Ala1982
Ja za mojego wyszlam z milosci, a nie pieniedzy... :/ Patologia

Napisałaś wcześniej , że jest dobrym i czułym mężczyzną , że potrafi zaspokoić Twoje potrzeby (tak zrozumiałam). Tylko wygląd stoi na przeszkodzie tego związku ? smutne ! ................... Z innej beczki : Jeśli okłamywałaś faceta przez tyle czasu , masz wprawę co? Krzywdzisz nie tylko Jego , ale i siebie , znienawidzisz męża , zgorzkniejesz na amen i będzie po ptokach :( Co Cię obchodzą przygotowania do ślubu , jesli faktycznie najwazniejsze jest "nie"...zrezygnować łatwo...Twój wybór .

Gość zmartwiona.
nie wierze że nie ma tu kobiet które tez miały taki problem. Samo stado sępów sie zebrało.

Gość MarzenaaB
K.o.r.wa mac!!!!!Jak czytam takie wypociny to mnie szlak trafia. tylko wam kasa w glowie!!!Ty wstretna materialistko takie jak ty na syberie bym wywiozla. marntkesz tylko jego czas. to co z tego ze brzydki!!kazdy ma prawo do milosci. a dla ciebie wazniejsze jest zeby odwalic tylek i zerowac na jego kasie. idz do burdelu szmato tam twoje miejsce moze jestes źa glupia na malzenstwo. obys zostala stara panna

Gość zmartwiona.
Akurat bycie stara panną mi nie grozi ;) Poza tym czy wy jeszcze nie wiecie że w życiu kasa jest bardzo ważna?? Jak ktos mysli inaczej to chyba jest z innego swiata.

Gość zmartwiona.
Ja z miłości chleba miec nie bede. Ludzie sie kochają a nie maja co do garnka włożyć i co oni są szczęśliwi? Albo mają głodne dzieci w domu bo pieniedzy nie ma na jedzenie. I to jest fajne życie? A jak mówie otwarcie że chce żeby mąż miał kase to sie stado hien zbiegło.

Gość MarzenaaB
Gardzn takimi jak ty. szmato

Gość kororowaneczka
A kto ci broni mieć kasę? Ja mam kasę, ciężko pracuję i nic mi nie brakuje

Gość xwdz
Dajcie se na luz z tym jadem, plujecie i plujecie

Gość marchewka z przemytu
No tylko ona chce mieć kase i nie pracować ;) a to sie nie mieści w naszych kanonach życia:P

Gość kororowaneczka
No ja wszystko rozumiem, jej sprawa. Takie życie sobie wymarzyła, to niech tak sobie je układa. Ale niech nie oszukuje narzeczonego. Bo to kurestwo.

Gość xsabinka.
Ja też szukam bogatego faceta :P I co w tym złego? ;)

Gość marmuzela
Autorko, posłuchaj. Pieniądze są w życiu bardzo ważne bo tak jak napisałaś trzeba mieć co do garnka włożyć,ale nie ma większej wartości niż miłość,a wiesz dlaczego...? Ponieważ jeżeli ludzie się kochają to dla siebie wzajemnie i dla samych siebie robią wszystko aby przetrwać i kierują się tym byle by tylko być razem. Na początku zazwyczaj jest biedniej,a z czasem coraz lepiej,ponieważ starają się i wiedzą,że druga osoba będzie ją dopingować. No ale cóż... Ty nie wiesz o tym bo nie jesteś zakochana...:( Słuchaj, jeżeli jest dla Ciebie dobry to rań o dalej. Odejdź. tak jak tu wcześniej dziewczyny pisały niech znajdzie sobie taką,która go pokocha. Nie Twoja wina,że go nie kochasz. Nie da się na siłę zakochać. Wiem coś o tym. Natomiast Twoja wina,że tyle go oszukujesz tylko dla swojej korzyści... Porozmawiajcie.Wytłumacz mu o co chodzi i zostańcie przyjaciółmi. Bez wyrzutów sumienie. Taka moja rada. I życzę w miarę dobrego zakończenia;)

Gość marchewka z przemytu
Raczej po takim czymś z przyjaźnią będzie ciężko ;) on by ją pewnie znienawidził

Gość NiktNIEwiedział
w żadnym wypadku nie wychodz za mąż nigdy jeśli jesteś nieszczera to weź w końcu przejrzyj na oczy i licz się z czyimiś uczuciami od samego początku proszę...dobrą aktorką jesteś skoro Ciebie jeszcze nie rozgryzł,wstyd!

Gość marmuzela
marchewka z przemytu

Gość marmuzela
Fajne pseudo marchewko;p masz rację,no ale po czymś takim nie mozna się za wiele spodziewać...

Gość zmartwiona.
Najgorzej jest podczas seksu bo on chyba widzi że mnie nie kręci:( Ja nie wykazuje żadnej inicjatywy itp :(

Gość aspagnito
Proponuję wykonać następujący test psychologiczny. O wynikach przekonasz się od razu i od razu będziesz mogła osądzić, czy warto się z tym facetem żenić, czy będziesz się z nim całkiem męczyć po rozwód, czy też jakoś dociągniesz do grobowej deski. Nie przejmuj się wynikiem... wszystko Ci naświetlę. Zawsze jest ten typ człowieka, który najbardziej pasuje do Twojego typu. Może po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy i źle szukasz, vide, źle zapatrujesz się na całą sprawę. Ludzie dzielą się na trzy typy: - silne osobowości - silne charaktery - silne temperamenty To co opisuje każdy z tych typów, najlepiej opisać jest tak: - silna osobowość - osoba kreatywna i pomysłowa, pomysły te są oryginalne, unikalne i wręcz kultowe, uroda odpowiada ambicji, słucha muzyki raczej popularnej, ale głównie wielkich szlagierów, typ domatora, świetnie radzi sobie z trudnymi tematami, cechuje ją pociąg seksualny i wiele talentów. Niestety często z poważnymi problemami finansowymi - silny charakter - typ obserwatora, miękki typ urody, która jest w tym typie bardzo podkreślona, słucha muzyki niszowej, czekoladoholic i kawoholik, osoba raczej towarzyska, lubi słuchać o ciekawych sprawach, nie lubi być oszukiwana i jest na tym punkcie wrażliwa. Cechuje ją pociąg seksualny i raczej nie ma problemów finansowych. Niestety nie ma zbyt wielu talentów, choć bardzo by chciała. Często jednak świetny informatyk i grafik. Często takie osoby pozycjonują się jako kreatywne, jednak ich pomysły są tyle unikalne, że tylko spełniają wyszukane potrzeby. - silny temperament - typ władczy, ostry typ urody, słucha muzyki popularnej i prawie wyłącznie nowości, przy których można się pobawić na dyskotece, często lubi alkohol, nie lubi owijania w bawełnę, bardzo lubi prostotę i cechuje ją brak problemów finansowych, oraz wiele talentów. Pomimo raczej dobrego wyglądu przeważnie stroni od seksu. Bywa brutalny i agresywny Klasyfikację tą początkowo rozwijał Platon. Przy tej klasyfikacji występuje charakterystyczna "zabawa" jak w papier, nożyczki i kamień.. -silny charakter emocjonalnie góruje na silnym temperamentem -silny temperament emocjonalnie góruje nad silną osobowością -silna osobowość emocjonalnie góruje nad silnym charakterem A teraz... Ineteresują nas tylko pary "najlepsze", więc: - silna osobowość kontaktowałaby się tylko z silnym charakterem - silny temperament kontaktowałby się tylko z silnym temperamentem Poza tym są średnio-korzystne dopasowania - silna osobowość vs. silny temperament - silny charakter vs. silny charakter oraz dopasowania najgorsze - silna osobowość vs. silna osobowość - silny charakter vs. silny temperament Więc... Jeśli chcesz się do końca życia męczyć i najprawdopodobniej rozwieźć, wybierz dopasowanie najgorsze. Jeśli chcesz żyć jako/tako, gdy cała magia obietnic pęknie i trzeba będzie żyć z dnia na dzień - wybierz średnio-korzystne dopasowanie. Jeśli pragniesz żyć pełnią szczęścia i budzić się szczęśliwa i spełniona już zawsze, niezależnie od tego, co się nie stanie... wybierz dopasowanie najlepsze. Nie przejmuj się - tego kwiatu to pół światu, a prawda taka... że nie ma biznesu bez reklamy. Ja jestem facetem, który należy do silnych osobowości.

Gość marmuzela
raczej dla faceta jest to ważne aby wiedzieć,że kręci Cię podczas seksu. Oni są co pod tym względem bardzo wyczuleni... Trudne chwilę przed Toba no ale dasz radę. Powiedz mu co czujesz naprawdę.

Gość zmartwiona.
aspagnito-> dzięki za twoją odpowiedz :) A masz dziewczyne? :P

Gość aspagnito
Nie, jestem sam i szukam.

Gość zmartwiona.
a ile masz lat? może jest dla mnie jeszcze nadzieja ;)

Gość aspagnito
34. Jestem informatykiem z zawodu, ale informatyk ze mnie jak z koziej d... worek na mąkę. Jestem rencistą i obecnie nie pracuję, jednak z w niedalekiej przyszłości albo postaram się stworzyć pewien wybrany projekt z puli moich "genialnych" koncepcji, albo też nie uda mi się uzyskać w tym pomocy odpowiednich osób i zajmę się publikowaniem poradników naukowych. Na przykład w Wydawnictwie Helion. Jeszcze do niedawna nie widziałem się w roli kogoś, kto w ogóle cokolwiek zarabia, ale całkiem niedawno dowiedziałem się że nie jestem sam będąc takim typem "silnej osobowości" i osoby takie bardzo dobrze zarabiają publikując poradniki naukowe... zwłaszcza z informatyki. Tak naprawdę wcale nie muszę znać się na materii którą omawiam, by być uznawanym za jednego z najlepszych specjalistów. Wcześniej ciężko było mi zaakceptować się jako ktoś, kto jest autorem książek, choć wiem że wyrażanie się "piórem" to moja silniejsza strona, jednak tu jestem pewien, że odniosę sukces i będę się mógł utrzymać. Jestem z Brzegu Dolnego. To w okolicach Wrocławia - dokładnie 30km od Wrocławia na Zachód - w dół Odry (stąd "Dolny"). Nie prześlę Ci teraz moich aktualnych zdjęć, bo ich ostatnio nie robiłem. Jeśli nadal zależy Ci na kontynuowaniu tej znajomości, to postaram się zrobić to jutro. Zastrzegam, że jako silna osobowość szukam tylko dziewczyny w odpowiadającym mi typie, czyli silnego charakteru. Nie musisz czuć, że jesteś silnym charakterem, bo silne charaktery przeważnie definiują się jako silne temperamenty.. i na odwrót, jednak jestem bardzo wyczulony w tej materii.. i praktycznie rozpoznaję dziewczynę po typie urody... no chyba że mi się jakoś nawet korespondencyjnie wysłowi. Jeśli masz jakieś kompleksy na punkcie swojego wyglądu - w ogóle się tym nie przejmuj. Mi zależy tylko na tym, co opisałem... wygląd nie ma tu znaczenia, choć jednoznacznie opisuje typ człowieka,