Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolistars

schudlam 12 kilo ale

Polecane posty

Gość kolistars

mam 170 waze 54 kg jeszcze 4 miesiace temu bylo ich 66... chodze na silownie i ciezko na to pracuje, wygladam swietnie, mam cialo jak irina shayk tylko jeden problem, zmalaly mi cycki i to bardzo teraz sa malutkie po prostu plaska deska bez stanika, nosze 95 b lub 80 c. zawsze kochalam moje piersi a juz ich nie ma....hmmm gdyby mnie bylo stac to powiekszylabym je,

piersi nie biorą się z powietrza tylko często w dużej części z tłuszczu wiec jak się przesadnie odchudzasz to nie licz na to że będą duże

Gość kolistars
Gość poyebało cie ?
95 b ? 80 c ? przy tym wzroscie i wadze te obwody pod biustem z dupy wystrzeliłaś chyba ....

Gość tomek 01
do zimy się spasiesz

Gość ja też mam podobny
może nawet mniejszy - i cieszę się, że nie muszę nosić stanika na co dzień (osobno!). Przy 170 ważę 50 kg - jest to dość duża niedowaga. Przy tym wzroście powinno ważyć się (w zależności od budowy itp.) od 55 do 66 kg.

Gość ja też mam podobny
a jeśli chodzi o obwód - to rzeczywiście coś wymyślasz. Ja mam 67 pod biustem.....

Gość kororowaneczka
To samo przyszło mi do głowy, że tym obwodem to chyba ze 3 razy dookoła się obwiązujesz :o

Gość kolistars
ory szczerze to nigdy nie mierzylam kupuje staniki na oko, a na stanikach mam 80 c teraz mam niezly push up 90c nie znam sie cholera wstyd,

Gość kolistars
ale chcialam sie wyzalic, bo naprawde ciezko pracowalam na ta figure wreszcie czuje sie sexy jestem laska, silka codzien, mam kaloryfer na brzuchu ladna reszte ciala...zero celluitu ubieram sie w co chce....wszystko lezy swietnie...nie klamie mam figury iriny shayk... nic nie zyskalabym klamiac...ale te piersi nie czuje sie pelnowartosciowa kobieta przez nie, mialam wczesniej duze c podniecalam sie na ich widok...bylam mega sexy mam zamiar po wakacjach jebac na mase zdrowa zywnosc moze cos urosna....

Gość kororowaneczka
Rzeczywiście wstyd... biusciaste.prv.pl/ forum.gazeta.pl/forum/f,32203,Lobby_Biusciastych_.html stanikomania.blox.pl/ Proszę się doszkolić

Gość ja mam,......
175 cm, waze 62 kg i nosze rozmiar 70 c, wiec nie pier(ol, ze masz obwod 80!

Gość okkraglinkaa
to standard, że Polki mają źle dobrane biustonosze - na pewno masz mniejszy obwód i większą miseczkę, nie zdziwiłabym się jakby się okazało, że masz jakieś 65D! a jeśli poważnie myślisz o zabiegu w przyszłości, to na początek sobie obadaj filmiki z doktorem Osuchem - youtube.com/user/drplastyk?feature=watch - dowiesz się jak to wszystko działa, to ponoć całkiem niezły chirurg plastyk.

Gość poszerzonehoryzonty
niestety tak to już jest ja mam problem znowu z tym, że mi skóra trochę wisi i też się zastanawiam nad tym czy nie zrobić plastyki brzucha u Dra Osucha? wiecie jednak ciężko się pozbyć nadmiaru skóry innymi sposobami niż operacja.

Gość gość
obwod 80 lub 90 to maja grube kobiety, ja mam obwod 65-70G i waze 68 kg przy 175 cm