Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę nie śpijcie

Zwiastuny porodu - niech jakaś mama jeszcze nie śpi

Polecane posty

Gość Proszę nie śpijcie

Ja chyba oszaleje. Od trzech dni mam nieregularne skurcze, ruchy dziecka są dla mnie bolesne, mam zgage i galaretowata wydzielinę która nie jest podbarwiona. To 33 tc ale moja gin od początku mi mówiła że urodze przed czasem. Do tego moja pochwa jest taka... miękka. To wystarczające objawy żeby myśleć że za parę dni może zacząć się akcja porodowa?

Gość Proszę nie śpijcie
Jednak śpicie...

Gość przyłóż cipę do monitora
ocenimy. Głupia jakaś jesteś, na forum szukasz diagnozy. Rano marsz do lekarza.

Gość Proszę nie śpijcie
Idę rano ale do tej pory to ja nie wiem co zrobić. Skurcze nie dają mi spać i potrzebuje rozmowy:(

Gość b.e.a.t.a
To jeszcze o niczym nie swiadczy. Jesli mecza Cie skurcze, wypij 2-4 szklanki wody i poloz sie na boku. W ogole pamietaj, zeby pic dosyc wody, skurcze moga byc wynikiem odwodnienia.

Gość Proszę nie śpijcie
Wypijam ok 2 litry wody dziennie. Siedziałam dziś na różnych forach i stronach i nagle wszystkie te opisy zaczęły pasować do tego co się ze mną dzieje i wysiłkiem woli nie pojechałam do szpitala. A w tej dziurze w której mieszkam nie można prywatnie ktg zrobić.

Gość KASSSSS
ja mialam takie skurcze co godz dwie potem co pol a potem co 4 min ;) a ta galaretka to pewnie czop ;)) ale on rozne odchodzi raz zaraz przed porodem a raz kilka dni przed ;)

Gość ojtam ojtam
autorko normalna jesteś?? 33 tc to o wiele za wczesnie - można urodzić przed czasem ale 37tc to maks bezpieczeństwa - 33 to niewykształcone płuca