Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MiaKaLaSa

Jest was duzo ale chce zaczac swoj .. Dieta! Od dzis kto sie dolaczy?

Polecane posty

Go艣膰 hopla34
moja "dieta" to raczej zdrowe odzywianie. nie jem kolacji, bo zazwyczaj obzera艂am sie na kolacje i to by艂y zazwyczaj kanapki.a teraz jem duzo warzyw, owoc贸w.zmniejszy艂膮m porcje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hopla34
no u mnie jest z tym problem.ja nie jem ziemniak贸w w zadnej postaci. jak na obiad jest schabowy to nak艂adam duzo surowki albo salaty. uwielbiam ryz, wiec sobie zamiast ziemniak贸w gotuje.staram sie uzywac bardoz ma艂o oleju, nie smazyc na pe艂nej patelni t艂uszczu.nie jem sos贸w.ale moj chlopak uwielbia,wiec jemu tylko nak艂adam. sobie za to duzo sa艂aty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopla34
ja zapycham sie sa艂at膮 pod r贸zna postacia, a wy jak sobie z tym radzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopla34
duzo ostatnio czytam o dietach i zdrowym odchudzaniu. i tak sobie mysle ze trzeba znalezc cos odpowiedniego dla siebie, bo kazdy jest inny, inna ma prace, i inaczej spedza dzien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
wida膰 masz siln膮 wol臋. moja silna wola znika w momencie pojewienia sie schabowego na talerzu :P Moze mozna ja jakos wycwiczyc czy cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
moze trzeba pokombinowac z tymi sa艂atkami sur贸wkami 偶eby byly smaczne i nie jedzone na si艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
moze trzeba pokombinowac z tymi sa艂atkami sur贸wkami 偶eby byly smaczne i nie jedzone na si艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
loj przepraszam 偶e tyle razy wklei艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
ale ja uwielbiam sa艂ate i jem ja na tysiac roznych sposob贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
mo偶esz podzieli膰 sie paroma ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
rw臋 sa艂at臋 na wieksze czesci dodaje pomidora, og贸rka, czerwona cebul臋, oliwki sol, pieprz i wyciskam sok z cytryny albo dodaje ocet balsamiczny, ostatnio tez kupilam ocet jab艂kowy.czasem do s膮艂ty dodaje to co mam w lod贸wce a to piers z kurczaka podsmazona na ma艂ej ilsci t艂uszczu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
czasem jajko gotowane albo rzodkiewki.ale nigdy nie uzywam smietany do sa艂atki. lubie sa艂atke cezar.czasem dodam jakas chuda wedlinke albo chudy ser.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
z moccarella, z pomidrkami.uwielbiam broku艂y ,kalafiory, pomidory, marchewki i z tego tez mozna robic r贸zne cuda.internet jest pe艂en przepis贸w na sa艂aty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
1 g艂贸wka strz臋piastej sa艂aty 1 opakowanie mieszanki sa艂at 20 dag (np. sa艂ata lodowa, eskarola, radicchio) 50 dag filetu z kurczaka (1 podw贸jny filet) 25 dag czerwonej papryki 25 dag sera mozzarella (1 kulka) 30 dag pomidork贸w koktajlowych 1 p臋czek szczypiorku 2 艂y偶ki oliwy z oliwek kilka kropel soku z cytryny s贸l pieprz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
podoba mi si臋 ten ostatni przepis. moglabym bra膰 taka sa艂atk臋 do pracy zamiast kanapek o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiaKaLaSa
Przepraszam bylam zajeta juz do was wracam..:) wiec ja dzisiaj zjjadlam 3 wafle ryzowe z serkiem sniadaniowym i papryka:) kawa z mlekiem i zielona herbata..:) na obiad robie gulasz..:) jak myslicie duzo ma kalori?? Z kasza i ogorkiem??:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
my艣l臋 偶e w porz膮dku byleby ten obiad to nie byl taki kopiec kreta na talerzu ;) heheheh a nie wiem czy wiesz ze w艂asnie takie wafle ryzowe jedza sportowcy jak buduja mase ;p ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
ja w艂asnie tez wcinam wafle, ale duzo o nich czyta艂am i sa r贸zne informacje.ale zawiera duzo blonnika.ja od 2 miesiecy nie jem chleba.co do gulaszu to jesli bedzie zageszczany maka lub smietana to ja bym chyba nie jad艂a/ja wyrzucialm z diety wszytskie sosy, zageszczacze. staram sie jesc miesko chude z duza iloscia sa艂at

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobka67
ja na weekend jade do rodzic贸w na dzia艂ke. tam to dopiero jest sza艂 na warzywa i owoce.postaram sie wziac tego ile wlezie i przywiesc do domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiaKaLaSa
A czy cwiczycie duzo?? Jak i ile?? Bo ja sie szczerze nie wysilam duzo bo mi sie niechce:( z 30 przysiadow , 30 brzuszkow.. 50 podskokw na skakance i 10 minut na takim urzadrzeniu wibracyjnym na cale cialo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
ja jak jade do mamy to nigdy dietowo nic dobrego z tego nie wychodzi ;p heheheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiaKaLaSa
No wiadomo:p dobrze ze mi na talerz niepodaja obiadu w domu bo bym byla dwa razy taka:):p jak u chlopaka jestem to zawsze dwa dania podane:p nie idzie zjesc:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
a jak z tymi cwiczeniami? ja mam rowerek stacjonarny.... do tej pory slu偶yl mi jak podstawka pod kubek ;p a moze jakies cwiczenia z netu czy cos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiaKaLaSa
Mysle ze najlepiej z internetu..:) a czy pijecie cos przeczyszczajacego??:) np ja pije herbatte z lisci senesu i jestem zadowolona:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajny szyfr
ja pije ale bardzo rzadko zeby nie rozleniwi膰 jelit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiaKaLaSa
Kurde:( a ja sobie zawalilam:( bo wczesniej pilam codziennie a pozniej jak przestalam to byl problem:( ale poza tym dobrze przeczyszcza:)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny nie jedzcie wafli ry偶owych, to jest naprawd臋 napompowane 艣wi艅stwo. Lepiej zjedzcie sobie ciemny chlebek albo grahamk臋. Ja ju偶 schud艂am ale mam mn贸stwo fajnych przepis贸w na sa艂atki. Moja ulubiona to: - mix sa艂at - rukola - m艂ode listki szpinaku - bazylia (te偶 艣wie偶a, listki) - mozarella (kilka plastr贸w) - s艂onecznik - truskawki - ocet balsamiczny - 艂y偶eczka br膮zowego cukru - oliwa z oliwek - pieprz do posypania Ocet balsamiczny podgrzewacie, dodajecie 艂y偶eczk臋 br膮zowego cukru. Sa艂aty i szpinak uk艂adacie i skrapiacie oliw膮 z oliwek. Truskawki, mozarella w plastry i k艂adziecie na sa艂at臋. Dodajecie pestki s艂onecznika albo dyni (super te偶 smakuje ze zmielonymi migda艂ami ale niedu偶o bo maj膮 sporo kcal). Dodajecie listki bazylii, posypujecie pieprzem i polewacie octem z cukrem. Na obiad idealna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopla34
w艂asnie nie wiem co z tymi waflami ryzowymi, pieczywka chrupkiego typu wasa nie lubie.a chleba zawsze jad艂am duze ilosci, wiec nie chce wrocic do chleba.co do cwiczen, to ja jestem len straszny.czasem robie brzuszki, ale nieregularnie. biegac mi sie okropnie nie chce, bo wieczorami pracuje jeszcze przy kompie i nie mam czasu wyjsc.za to weekendowo bardzo aktywnie/rower, p艂ywanie w jeziorze.og贸lem szale艅stwo

Udost臋pnij ten post