Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamy wolne niedługo

Czy ktoś jedzie nad polskie morze niedługo?

Polecane posty

Gość Mamy wolne niedługo

Jedziemy z mężem nad morze na koniec lipca- początku sierpnia(pierwszy tydzień). Nie wiem Czy wogóle jest szansa na jeden ciepły dzień. Jedziemy w okolice Władysławowa-Jastrzębia góra. Czy ktoś był tam Niedawno? Bo już dawno nie byłam w tych okolicach..jak będzie padało to jest tam gdzie pochodzić?? Albo np. Hel-jest tam sens pojechać??

Gość czarna-mammmba
my jedziemy :-) wyzjezdzamy w nicy 4 sierpnia do Pogorzelicy i tez martwie sie pogodą.Juz bym wolała zeby sie nabyło to zimno teraz a w siepniu zeby troche ciepełka było.Juz sie doczekac nie mogę.

Gość hahahahmama moja
wrocilam z władka w sobote , nawet się udalo, ale na opalanie to nie bylo szans...:O ale fajnie bylo mimo to, do 24st, najmiej bylo 18,bylismy tydzień, teraz tam jest bardzo zimno ale moze poprawi sie do sierpnia???

Gość hahahahmama moja
na hel polecam plaże- woda czysta piasek bez kamieni i co najlepsze pustki!!! ludzi niema.......polecam w 100%, naromiast we wladku o 11 to juz na plazy nie rozlozysz sie:O i kamienie i woda brudniejsza... jak bedziesz we wladku - jedz na plaże na hel, my za kazdym razem jezdzilismy tylko tam, oczywiscie z wielką torbą- wez sobie coś na ukąszenia bo jest troche os i pszczół, ale to takie inne jakby ''plażowe'' :P to jedyny minus no i ze trzeba dojechąc

Gość hahahahmama moja
polecam hel plaże- woda czysta piasek bez kamieni i co najlepsze pustki!!! ludzi niema.......polecam w 100%, naromiast we wladku o 11 to juz na plazy nie rozlozysz sie:O i kamienie i woda brudniejsza... jak bedziesz we wladku - jedz na plaże na hel, my za kazdym razem jezdzilismy tylko tam, oczywiscie z wielką torbą- wez sobie coś na ukąszenia bo jest troche os i pszczół, ale to takie inne jakby ''plażowe'' :P to jedyny minus no i ze trzeba dojechąc

Gość hahahahmama moja
a skad jestes

Ja bylam na początku lipca we Władku. Jak pada też jest co robić. Jest jakieś muzeum motyli, przy porcie też jakieś muzeum, oceanarium otwierają no i do gdyni niedaleko a tam też jest oceanarium. Dla dzieci nawet jak pada jest sporo atrakcji. A jak nie pada a jest nieciekawie to polecam spacer plażą do Rozewia- zwiedzanie latarni, albo właśnie wycieczkę na Hel i fokarmium, rejs statkiem itd.

Kilka dni temu wróciliśmy stamtąd właśnie. Mieszkaliśmy w Pucku, ale poruszaliśmy się troche po Kaszubach, Władysławowo, Hel, Chałupy, Jastarnia, Jastrzębia... Pogoda była bardzo dobra, bez upałów, ale ciepło i słonecznie na tyle, by pływac w Bałtyku i plażowac. Deszczowe wypadły ze 3 dni (na 3 tygodnie prawie), ale nawet wtedy biegalismy na bosaka po wodzie, bo cieplutka była, nogi gołe, kurtki od deszczu i wspaniała zabawa. Uważam, ze pojechac tam warto, nawet jesli nie bedzie upałów. My byliśmy tez w Kniewie, u strusi (gdzie opluła mnie lama :-D), w Mechowie - groty, w Gdyni warto zobaczyc piękne oceanarium (akwarium sie oficjalnie nazywa), w ogóle całe Trójmiasto jest warte zachodu... Ja osobiście polecam :-) Plażować najlepiej na mierzei, ale wchodzic bocznymi wejsciami, bo inaczej moze byc tłumnie, odradzam pod tym względem władysławowo - człowik na czlowieku :-O

Powiedzcie mi czy we Władysławowie lub Jastrzębiej są jakieś markety? I czy do oceanarium w Gdyni można się dostać, bo gdzieś czytałam, ze trzeba stać kilka godzin w kolejce.

Messol, absolutnie nieprawda z tymi kolejkami, nie było żadnych. Byliśmy tam w pierwszy weekend wakacji, w niedzielę, ludzi na deptaku duzo jak zwykle, do oceanarium kolejek nie było. We Władku jest na pewno polo market, biedronka i lidl.

Messol, absolutnie nieprawda z tymi kolejkami, nie było żadnych. Byliśmy tam w pierwszy weekend wakacji, w niedzielę, ludzi na deptaku duzo jak zwykle, do oceanarium kolejek nie było. We Władku jest na pewno polo market, biedronka i lidl.

w jastrzebiej to nie wiem a we Wladku jest calodobowy polo market i biedronka i 2 biedronka do 22 i lidl do 22 albo 23 jakoś tak Co do oceanarium to kilku godz nie stalismy, bez przesady. Tak z pól godz. Do fokarium tak samo. Pol godz jakoś zeszło.