Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana mama chudzielca

Jakie witaminy, i kwas omega3 dla 6latka?

Polecane posty

Witam. Jakie wytaminy macie sprawdzone? Dziecko nie lubi drażetek typu żelki lub pstryczki- języczki :( Już chyba woli przełknąć coś w postaci płynnej. I kolejne pytanie o tran. dziecko miało podawany tran norweski Moller's jednak nie jestem zadowolna z "efektów" pediatra nie doradził nic :( powiedział że jest caly ogrom w aptece, i coś wybrać można. Dziecko jest praktycznie na 3 centylu, zależy mi na czymś sprawdzonym co polecacie?

Ponawiam pytanie

Gość na omega 3
na omega 3 to zdecydowanie najlepszy olej lniany budwigowy, tylko nadaje się do użycia do 4 tygodni od daty PRODUKCJI, potem omega 3 juz w nim nie ma do kupienia w sklepie zielarskim wszystkie żelki i inne g... można wyrzucić, nie ma w nich wcale omega 3 bo on rozpada się pod wplywem światła

Gość na omega 3
tylko trzeba pamiętać, żeby w tym czasie ograniczać omega 6 (mięso) bo inaczej omega 3 się nie przyswoi a witaminy najlepsze naturalne - świeżo wyciśnięte soki z warzyw i owoców, najlepiej na czczo

Dziekuje za odpoiedż, farmaceta zachwalałLysi Tran Islandzki, wspominał też własnie o tym oleju lnianym budwingowym. Jak narzaie nie kupiłam nic, postanowiłam poczytać tych produktach i znalazłam takie zestawienie: http://www.bangla.pl/artykuly/a93/preparaty-z-kwasami-omega-3-dla-dzieci-przeglad-rynku Ta tabelka uswiadomił mi że produkty tak bardzo reklamowane, właśnie typu żelki etc skład mają marny...