Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrabojesie

prawo jazdy

Polecane posty

Gość masakrabojesie

jak wam szło po 5h godzinie jazdy i na tym etapie, ja jestem przerazona i załuje ze sie zapisałam na te prawko, zamiast isc mi lepiej to coraz gorsze rzeczy odpindalam ;(

Gość Dariusz z Warszawy__
Mi po 5h szło bardzo słabo, non-stop gaśnięcie. Dopiero zacząłem dobrze jeździć po ponad 30 godzinach jazdy. Ale póki co mam 6 podejście do egzaminu :(

Gość masakrabojesie
spoko,dzieki za pocieszenie

Gość masakrabojesie
kutwa noo

Gość masakrabojesie
no kurcze zastanawia mnie po ilu godzinach juz powinno sie tak umiec jezdzic samemujako tako, bo wydaje mi sie ze ja ciota ejstem, bo wiem ze niektórym lepiej ode mnie szło po5h a nawet juz po 3h, wkurza mnie to bo wiedziałam ze sie nie nadaje i nie chciasłam robic tego głupiego prawka

Gość Były-Egzaminator
W Polsce najtrudniej jest zdać prawo jazdy z pośród krajów europejskich i USA tylko u nas czyha się na jeden nawet najmniejszy błąd kursanta to wielka patologia i powinno się tym zająć i dostosować tak prawo aby zdobyć prawo jazdy było łatwiej i w mniej stresujących kursanta warunkach.

Gość fdgdxfgbds
wariatki!!! Z luzem do jazd podchodcie! ja się prześmiałam całe jazdy, jak co dowaliłam to jeszcze skomentowałam (!) wszyscy w eLce piali ze śmiechu. Po polowie jazd (z takim nastawieniem) szlon mi super, nie zalamujcie się! Ja zdalam za trzecim razem. Za pierwszym i drugim oblałam przed samym Wordem. Instruktorzy byli pewnie, ze za pierwszym razem zdam, bo dobrze mi szło. No, ale widocznie musiałam oblać. :)) Znam laskę która do 27 godziny nie umiala jeździć (!) instruktor kazał się jej wypisać (!) a ona sie nie dała i też zdała za trzecim razem. :)) nie ma reguły. głowa do góry i ogień! :) robicie to dla siebie pamietajcie! JEŚLI TAK NIE JEST NO TO PO CO ROBIĆ WOGÓLE PRAWKO? powodzenia laseczki :)

Gość piketyyy18
masz 30 h sie nauczyc to nieznaczy ze wszystko bedziesz robil idealnie . niemartw sie jak zdasz egzamin i bedziesz jezila wlasnym samochodem do dojdziesz do perfekcji. a predzej ktos cie uczyl jezdzic ile masz lat ?

Gość piketyyy18
ja tez najpier oblalam przed wordem takiego mialam stresa :>

Gość weronii
jak nie chcialas to po co robisz? Zdałam za pierwszym razem,pewnie dopiero czulam sie po 30 godzinach i jeszcze wykupilam dodatkowe jazdy. mnie rowniez nie szlo na poczatku wlasciwie poki nie dobilam do 30-stu godzin.

Gość manio ciekawski=)
były egzaminator Też tak myślę. Zamiast uczyć tego co decyduje o bezpiecznej i sprawnej jeździe, uczy się jak zdać egzamin. Serio byłeś egzaminatorem?

Gość adssf
W tej chwili jest wielki najazd na WORDY bo wszyscy się boją nowych zasad w lutym!!!! na egzamin czeka się od 1,5-4 miesiećy!!!!!

ja zdałam za pierwszym razem, a na jazdach samochód zgasł mi w sumie dwa razy. Od razu jak usiadłam za kierownicą poczułam się jak ryba w wodzie, chociaż do dzisiaj wolę, żeby ktoś był koło mnie - nie lubię jeździć sama. Trzeba spróbować się wyluzować - każdy ucząc się ma prawo popełniać błędy, a instruktor ma pedały i jego zadaniem jest zapobiegać tragediom. Więc głowa do góry i z większym luzem.

Gość weronii
a gdzie ucza jak zdac egzamin? bo mnie nie uczyli w taki sposob!

Gość moniczka :P
po 30 h nie umiałam jeździć nawet , zdałam za 3 razem :P a teraz i tak nie jeżdżę bo się boje

Gość fdgdxfgbds
ile się czeka na egzamin?!!!! do 4 miesiecy!!!! o LUDZIE!!

Gość manio ciekawski=)
Gdzie uczą? Mnie wiele osób opowiadało, że wciąż im powtarzali, jak mają się zachować na egzaminach, na co uważać itp. Egzamin powinien służyć eliminacji tych, którzy nie potrafią, nie nadają się do prowadzenia auta, a nie wyłapywaniu trzeciorzędnych błędów na parkingach.

Gość przemęczonaMama
Ja to na początku jak sama jeździłam własnym autem to wybierałam jedynie te trasy które pozwalały na jadę z pierszeństwem jazdy lub mogłam na skrzyżowaniach skręcać w prawo,w lewo już sie bałam;))))) To było w czasach gdy paliwo kosztowało 1.20za litr i robiłam wtedy tysiące kilometrów za dużo aby do celu dotrzeć;)))

Gość przemęczonaMama
Coś nie wchodza moje wpisy

Gość przemęczonaMama
o jednak sie myliłam-wszedł. A teraz uchodze za świetnego kierowcę Kiedys na dużej imprezie kilku moich znajomych ogłosiło że jestem najlepszym kierowca jakiego znają.

Gość manio ciekawski=)
Kiedy to było gdy benzyna była 1,20 za litr? Już nie pamiętam :D

Gość weronii
tam gdzie ja sie uczylam nie uczyli jak zdac na egzaminie, nie wysylali tez nikogo kto nie umial jezdzic po 30h. mieli egzaminy wewnetrzne jak nie zdalo sie ich nie wysylali na egzamin dlatego wyjezdzilam 50h

Gość przemęczonaMama
Ja też nie mogę w to uwierzyć :D

Gość przemęczonaMama
Zrobiłam prawko chyba w 1995? No to wtedy musiał być :D

Gość masakrabojesie
oo jezuniu dziekuje wam,torche sie uspokoiłam waszymi obietnicami,mam 18 lat i instruktora super, normalnie oaza spokoju facet, ale jakos tak dzis mi nie szło ,nawet ruszanie i tak sie troche denerwuje tym,bo wiem ze innym lepiej szło jak z nim jezdzili po tylu godzinach

Gość masakrabojesie
oo jezuniu dziekuje wam,torche sie uspokoiłam waszymi obietnicami,mam 18 lat i instruktora super, normalnie oaza spokoju facet, ale jakos tak dzis mi nie szło ,nawet ruszanie i tak sie troche denerwuje tym,bo wiem ze innym lepiej szło jak z nim jezdzili po tylu godzinach,dlatego sie boje ze to jakas ułomna jestem

Gość masakrabojesie
oo jezuniu dziekuje wam,torche sie uspokoiłam waszymi obietnicami,mam 18 lat i instruktora super, normalnie oaza spokoju facet, ale jakos tak dzis mi nie szło ,nawet ruszanie i tak sie troche denerwuje tym,bo wiem ze innym lepiej szło jak z nim jezdzili po tylu godzinach,dlatego sie boje ze to jakas ułomna jestem