Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załącznik 100MB

jakie słowa najbardziej ranią facetów?

Polecane posty

Gość odpowiadam Tobie
jakie slowa najbardziej zrania faceta? "chce zebys sie ze mna ozenil" Ja bym się ucieszył z takich słów więc nie trafiłaś:P

Gość Wtorkowski
kiedy mnie poznasz z mamą

Gość gkmflmgdklfld
frajer, ciota

Gość gość
kiedyś przeczytałam smsy przypadkiem do męża jak spotykaliśmy sie . Jakaś kobieta mu ubliżała że nie potrafi być mężczyzną. Ona zapomniała że jest po porazeniu mózgowym ma niedowład nóg ona myśli że on rozumie takie słowa? Kiedyś mężowi powtórzyłam słowa kolegi który nie wiadomo co myśli że stac na lepszego mnie. Szok po prostu. naprawdę zastanowić sie co chcemy przekazać mężczyźnie czy kobiecie. Mojego obecnie faceta zabolało na maksa. widziałam reakcję . to cios poniżej pasa. Tłumaczyłam mężowi że przedstawiciele męskiej płci tak mają .Moja matka też przesadziła kiedyś nie powinna tego mu wprost powiedzieć. Dałam mu dziecko nie żałujemy wybaczyłam mu to co kiedy powiedział mi te rzeczy nie dziwie sie nie przemyślał tych słów. Nie mam pojecia czy pod jego adresem były wyzwiska ze strony bliskich kiedy mieszkał z nimi. przekazuję Wam przemilczeć swoje zdanie na temat partnera czy partnerki . jak on czy ona nie spełnia waszych oczekiwań w łożku czy mają charakter który wam nie odpowiada nie jest po waszej mysli najlepiej kulturalnie rozstać sie .

Gość gość
Nie mogę powiedzieć mu że z byłym bo ja cnotka on prawiczek gdy zaczynaliśmy znajomość. Dobre jest powiedzenie że ma małego ptaszka ale swemu nie mogę tego powiedzieć bo ma 22 cm to nie mały i zawsze mam silny orgazm.

Gość gość
Weszles czy zabladziles bo nie czuje Nie.. tak serio to faceci są wrażliwi. Zanim powiecie im babeczki coś bardzo przykrego to zastanówcie się,bo nie jeden jest tak słaby ze sobie z tym nie poradzi i pójdzie się powiesić. Mówię poważnie. Znałam takiego ,i to igranie z ogniem.Lepiej nie ranić innych