Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler do wzięcia

powiecie mi dziewczyny, dlaczego nie mogę nikogo znaleźć?

Polecane posty

napisałeś sporo o wymaganiach, a niewiele o sobie. Jakie masz zainteresowania? Jak spędzasz czas wolny? Jakiej muzyki słuchasz? Skoro z wyglądem zewnętrznym ok przyczyny niepowodzeń szukałabym w charakterze. Z forum już widzę, że pewnie niezły z Ciebie nerwus.

Gość kaminskyyy
Gdzie spotykasz te puste laski? Przed chwilą pisałeś, że nie masz czasu poznawać. Wiesz, możę dla Ciebie dobrym wyjściem byłoby założenie konta na portalu randkowym? Tam na spokojnie możesz pogrzebać, kogoś wybrać w sensie wyglądu,a potem intensyfikować znajomość via mail, sms, tel, aż w końcu się spotkać, żeby zweryfikować to i owo.

Gość odpowiadam Tobie
1. Prawdopodobnie nie zarabiasz tyle ile wymagają kobiety czyli min te 6-7 tys. na rękę. 2. Prawdopodobnie nie wyglądasz jak model czyli krata na brzuchu itp. 3. Prawdopodobnie jesteś zbyt dobrze wychowany - kobiety takich nie lubią.

Gość normalna_dziewczyna
"stwierdzam, że większość z nich jest pusta, mało ciekawa, bądź brakuje nam wspólnych tematów." No to się zabierz za tą mniejszość :) Kobiety, które same zaczepiają facetów, z reguły czegoś chcą. Przestań patrzeć na te puste lale, bo z Twoich wypowiedzi wynika, że tylko na nie zwracasz uwagę. Rozejrzyj się wśród tych, które nie robią wokół siebie tyle szumu, na pewno wśród nich jest wiele fajnych dziewczyn, które nie szukają faceta tylko po to by spełniał ich zachcianki.

Gość szeptuchaaa
to ja rzeknę tak - autor użala się nad sobą i kreuje na biednego żuczka, co to odpowiedniej kobiety nie może odnaleźć. przy tym podaje (wcale nieskromną) listę wymagań. dodaje, że jest inteligentny i potrafi porozmawiać na każdy temat (uuu, oklaski). przy czym jest rozleniwiony, bo sam nie będzie szukał, tylko najwyżej łaskawie pozwoli się odnaleźć. oczywiście, o wyglądzie zewnętrznym potencjalnej kandydatki ani słowa, bo przecież mężczyźni wcale nie są wzrokowcami ;-)

Gość kawaler do wzięcia
tak, jestem nerwusem. poza tym jestem przemądrzały i wszystko wiem najlepiej. jestem też uparty i wszystko chcę robić sam. nie lubię, jak ktoś wtrąca mi sie w życie i poucza. to moje wady. a jak spędzam czas? naprawiam samochody, boksuję, robię zdjęcia, przemierzam Polskę na rowerze, czytam książki, słucham rocka, a ostatnio zacząłem grać na perkusji. niestety, praca zawodowa i doktorat skutecznie hamują rozwój moich pasji.

Gość szeptuchaaa
naprawiam samochody, boksuję, robię zdjęcia, przemierzam Polskę na rowerze, czytam książki, słucham rocka, a ostatnio zacząłem grać na perkusji - znałam takiego jednego z mnóstwem pasji. niestety, okazało się, że nie oznacza to bynajmniej bogactwa duchowego, tylko to, że nie wie czego chce

Gość kaminskyyy
Jeśli to nie podszyw pod autora ;):D to... takich ludzi niestety nikt nie lubi... :(

Gość kawaler do wzięcia
"to ja rzeknę tak - autor użala się nad sobą i kreuje na biednego żuczka, co to odpowiedniej kobiety nie może odnaleźć. przy tym podaje (wcale nieskromną) listę wymagań. dodaje, że jest inteligentny i potrafi porozmawiać na każdy temat (uuu, oklaski). przy czym jest rozleniwiony, bo sam nie będzie szukał, tylko najwyżej łaskawie pozwoli się odnaleźć. oczywiście, o wyglądzie zewnętrznym potencjalnej kandydatki ani słowa, bo przecież mężczyźni wcale nie są wzrokowcami " - szukać? mam stać na ulicy i dawać potencjalnym kandydatkom kwestionariusze do wypełnienia? jak się jakaś dziewczyna napatoczy (w pracy, na uczelni) to sprawdzam, czy jest "wystarczająco dobra". - a co mam pisać o wyglądzie? podobają mi się i chude i grube. i blondynki i brunetki. ważne, aby miała duży biust.

Gość kawaler do wzięcia
jakich ludzi nikt nie lubi?

Gość szeptuchaaa
a zagadujesz kobiety np. w sklepie czy na ulicy? przecież charakter najczęściej odbija się na twarzy i wiele można wywnioskować też ze stylu ubierania. nie mówiąc już o dużym biuście ;-)

Gość kaminskyyy
"tak, jestem nerwusem. poza tym jestem przemądrzały i wszystko wiem najlepiej. jestem też uparty" Nikt nie lubi przede wszystkim przemądrzałych ludzi. To, że taki jesteś jest prawodopobne z racji na zacięcie naukowe, o czym już pisałam wcześniej.

Gość kawaler do wzięcia
rozumiem, Moja Droga, że Ty nie masz żadnych wad. ah, i wszyscy przemądrzali ludzie powinni zostać eksterminowani, albo przesiedleni do miejsca, gdzie "normalni" nie mają wstępu.

Gość szeptuchaaa
ja tam lubię przemądrzałych. może dlatego, że sama taka jestem?

Gość kaminskyyy
To Ty napisałeś :)

nie chcę Cię martwić, ale lista Twoich wad wyklucza trochę normalne funkcjonowanie w partnerskim związku. Kobieta niestety będzie się wtrącać w Twoje życie. Każda. :) piszesz na forum, ale denerwuje Cię każda odpowiedź. Trochę to przerażające ;) normalną kobietę można znaleźć wszędzie tylko nie na dyskotekach. Są w autobusach, kawiarniach, mijasz je na ulicy, mijasz je jeżdżąc na rowerze, chodzą na koncerty. Jeśli jesteś zbyt nieśmiały, żeby zagadać do obcej dziewczyny może faktycznie wypróbuj jakiś portal randkowy. To duża oszczędność czasu, którego nie masz, a mieszkając w Warszawie w opcjach będziesz mógł przebierać. I nie, nie wszystkie panny na portalach randkowych to desperatki i baby lecące na kasę. Jest tam mnóstwo normalnych dziewczyn, które, tak jak Ty, nie mają czasu i pomysłu jak poznać kogoś interesującego.

Gość kawaler do wzięcia
portale randkowe odpadają. nie jestem desperatem i nie szukam dziewczyny na siłę i wiem, że moje wady mogą wydawać się przytłaczające. mimo wszystko zdaję sobie sprawę, że nie za każdym razem mam rację i zawsze wysłuchuję drugiej strony.

Gość autorze a przeszlosc
seksualna ma znaczenie? moglbys byc z taka co miala 15 partnerow?

Gość kawaler do wzięcia
nie. nie mógłbym być.

Gość kaminskyyy
No skoro nie szukasz na siłę to spoko ;) Masz jeszcze kupę czasu, by poukładać sobie życie osobiste. Może z jakaś byłą studentką? ;)

Gość normalna_dziewczyna
Masz rację. Nic nie rób w tym kierunku. Siedź jak Kopciuszek i czekaj na swoją księżniczkę, w ten sposób poznasz ich całe stada... 🖐️

Gość M87
Jestem przerażona tym jak łatwo oceniacie innych. Po pierwsze jak chłopak wykształcony to uważacie że nudny i zarozumialy. Jak pisze że szuka spokojnej dziewczyny to się z niego śmiejecie. Czy wszyscy uważacie że żeby znaleźć druga polowke trzeba dużo zarabiać? Co z tego że mój chłopak będzie zarabiał kupę kasy i będzie miał wygląd Bonda, jak nie będę mogła z nim porozmawiać ani też znaleźć w nim oparcie na ciężkie chwilę?

Gość szeptuchaaa
normalna - kopciuszek to chociaż buta zgubił ;-)

Gość kawaler do wzięcia
właściwie to już od dłuższego czasu myślę o jednej dziewczynie. niestety, ona jest strasznie... zakompleksiona i uważa, że nie trakuję jej poważnie. w każdym razie dziękuję za pomoc i odpowiedzi :)

Gość kaminskyyy
To pokaż jej, że naprawdę Ci zależy. Nie możesz tak łatwo odpuszczać :)

Gość normalna_dziewczyna
No to pokaż jej, że traktujesz ją poważnie. :) Nie skreślaj dziewczyny za brak pewności siebie.

Gość 0000000000000000000976
jak przeczytasz to co napisałeś od początku to zrozumiesz dlaczego nie możesz nikogo znależć

Gość autorze a przeszlosc
i slusznie. normalny facet by nie chcial byc z taka ktora miala 15 partnerow

Gość HMMM HMMM HMMMM
czyli jesteś przydupasem władziuchny??? urzędasem?? tu masz odpowiedź dlaczego cię nie chcą... zmieni się ustrój i już leżysz na glebie - a kobiety teraz myślą i chcą mieć fagasa - sponsora nie tylko na kolejne 3 lata :P :classic_cool: (troche to żart ale też z pewnością i troche prawda.... sam sobie odpowiedz le w tym prawdy