Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatswrong

super dziewczyna a nadal samotna....

Polecane posty

"Zwłaszcza jak widzi ją tylko wieczorami bo ona ma projekty." nie o to chodzi kiedy ją widzi. to facet ma imponować kobiecie, być "męski" i silny. i tak to działa. dlatego kobiety wybierają sobie starszych facetów bo są lepiej ustawieni, mają wyższą pozycję społeczną, imponują im. i z tych samych powodów faceci wybierają sobie młodsze kobiety którym mogą zaimponować. ty też byś tak chciała. masz dobrą pozycję materialną, zawodową więc nie będziesz chciała jakiegoś bezrobotnego gołodupca i nie będziesz go szanowała. i on też będzie się źle czuł z tobą więc nie będzie tobą zainteresowany. tak to jest normalnie. no ale zawsze możesz wziąć sobie żigolaka którego będziesz utrzymywać. ale czy tego chcesz? nie, ty byś chciała tak jak każda kobieta mieć faceta który ci imponuje. który ma wyższą niż ty pozycję zawodową, społeczną. a takich facetów jest mało i ogromna konkurencja wśród kobiet o nich. ale dla nich to tak jak powiedział ci darker - obojętne jest czy jesteś panią dyrektor po MBA i z 10 tys pensji czy przedszkolanką na pół etatu. dla facetów liczą się inne rzeczy.

Gość frentii
znam bardzo duzop prawniczek z racji zawodu, obracam sie glownie wsrod wyksztalconych, zadbanych kobiet i jako nie zauwazylam, aby odstraszaly wygladem, wiekszosc jest w szczesliwych zwiazkach, ALE oczywiscie singielki z kafe wmwiaja sobie 5 razy dziennie, ze sa same, bo faceci sie ich boja:D Lepiej to brzmi niz "jestem malo interesujaca dla mezczyzn" prawda?:)

"A wiec Darker widze bol ,ze kobieta majaca dobra wymagajaca prace Ci przeszkadza." Bardzo. Strasznie nie lubię tych z wymagająca pracą. I boję się ich tak bardzo. Okropnie wręcz ROTFL (jeśli wiesz co ten skrót oznacza :D)

Gość ot taki zwykly facet
do ja sie dopisuje.. tu nie chodzi o meski niemeski a o fakt ze zakochany facet przemysli ze nie podola wymaganiom ... pamietam jak dzis sytuacje siedze w autobusie wchodzi malzenstwo i po chwili zona zaczyna opierdalac meza ty taki owaki.. co z ciebie za facet.. i dalej pi pipi nie zwracajac uwagi na pasazerow...

"znam bardzo duzop prawniczek z racji zawodu" "prawniczki" to co innego. to jest jakby odrębny gatunek człowieka. krzyżuje się tylko wewnątrz gatunku prawniczego.

Gość ja sie dopisuje
offerma otoz to. Kazda z nas chce byc doceniana za cos. Niewazne czy za studia , prace czy dzieci (jesli je ma). i zwiazek z druga osoba nie bedzie oparty na tym czy jeden ma masters a drugi nie, tylko na tym czy potrafia ze soba byc i byc szczesliwi. napisalam to, dlatego bo ktos mi to powiedzial - facet ciekawily mnie opinie to,ze pisze ze jestem niebrzydka - nie znaczy ze jestem piekna to,ze mowie,ze jestem niezalezna, nie znaczy ze zarabiam miliony to,ze mam swoje zdanie, nie znaczy ze nikt inny nie moze mi przedstawic swojego Ja po prostu wiem czego chce i ciezko jest spotkac osobe ktora do mnie pasuje, zaciekawi itd.

niespotkalyscie faceta dla was... a nie ze jestescie wolne z kaprysu niebios tyle na ten temat szukajcie a znajdziecie nie poddajcie sie niepowodzeniami

Gość ja sie dopisuje
Darker zalosny jestes To jest prawda, jest duzo fajnych dziewczyn ktore sa samotne , bo faceci nie potrafia im dorownac i na odwrot. End of story

"Ja po prostu wiem czego chce i ciezko jest spotkac osobe ktora do mnie pasuje, zaciekawi itd." skoro więc "wiesz czego chcesz" to nie rozumiem po co zakładasz takie tematy. no ale różne mają ludzie zboczenia jak widać.

tak na zakonczenie swiat sie obraca o 180o kobiety beda trzymac wszystko w dloniach , zdobywac facetow, a faceci zamienia sie z kobietami na zajecia....

"Darker zalosny jestes" Typowa reakcja gdy brak argumentów.

"To jest prawda, jest duzo fajnych dziewczyn ktore sa samotne , bo faceci nie potrafia im dorownac i na odwrot." nie, na odwrót nie ma.

Gość ja sie dopisuje
ja nie zalozylam tego tematu :)

"skoro więc "wiesz czego chcesz" to nie rozumiem po co zakładasz takie tematy." Kolejny przykład attention whore, Offermo.

"tak na zakonczenie swiat sie obraca o 180o kobiety beda trzymac wszystko w dloniach , zdobywac facetow, a faceci zamienia sie z kobietami na zajecia...." świat się nigdzie nie "obraca" tylko po prostu nasza cywilizacja się kończy. i jak to w czasach końca cywilizacji bywa obserwujemy rozmaite dziwaczne zjawiska.

Gość ja sie dopisuje
a poza tym kariera... jaka kariera? studia i praca ? to jest zycie, nie kariera. i pytanie bylo ogolne, ja juz sie z takim wczesniej spotkalam. ale ok, kazdy ma swoje zdanie, ja nie mam ochoty sie klocic.

następna piękna, mądra, dobrze zarabiająca i wykształcona, która dziwnym trafem nie może znaleźć chłopaka :classic_cool: z dedykacją dla autorki mój stary wierszyk :classic_cool: SAMOCHWAŁA KAFETERYJNA Jestem tak piękna aż lustro pęka, pewnie ze złości gdyż mi zazdrości Mam mnóstwo wdzięku, wśród słodkich dźwięków pląsam radośnie niczym pierwiosnek Chłopcy się krzywią, pewnie się dziwią, że piękność taka nie ma chłopaka A moja wiedza wszystkich wyprzedza, przy mnie nobliści żółkną z zawiści Marzę o księciu, nie beztalenciu, bardzo majętnym oraz ponętnym Pragnę by książę za mną nadążał, w zakupów biegu nawet po śniegu Musi być mądry oraz rozsądny, kochać niezmiernie i czekać wiernie Zmywać naczynia, robić budynie, wynosić śmieci i bawić dzieci Lecz dziś faceci są niczym dzieci, same fajtłapy, życiowe ciapy Randki są nudne, typy paskudne: skąpe i głupie, więc mam ich w . Czekam na księcia, lecz nie mam pojęcia, kiedy się zjawi i mnie wybawi.

czy to nie ty pisałaś: "Mam 26 lat,super wyksztalcenie,atrakcyjny wyglad,dobra prace,niezaleznosc finansowa " to jednak jest "kariera" a nie "życie". naprawdę niewiele osób w polsce może tak o sobie napisać.

"ja nie zalozylam tego tematu" no to co się wtrącasz w nie swoje sprawy? o co chodzi?

Gość ja sie dopisuje
a ' wiem czego chce' bit to tylko czesc calego topiku chodzilo mniej wiecej o to,ze faceci lubia dominowac, wiec moze to byc z jednym z powodow fajna konwersacja;)

"to jednak jest "kariera" a nie "życie". naprawdę niewiele osób w polsce może tak o sobie napisać." Tatuś załatwił niezależność finansową. W karierze pewnie też dopomógł :D

Gość ja sie dopisuje
mylicie mnie z autorka :) ale to nic, czas sie wycofac bo nic madrego od Was nie wyszlo

Gość grebera
jak patrze jak moje ciotowate kolezanki maja fajnych facetow to sie zastanawiam jak to dziala......ja jestem bardzo ugodowa zabawna osoba, duzo osob mi mowi, ze jak to mozliwe ze taka fajna osoba jak ty nie moze znalezc sobie faceta, nie to ze sobie pochlebiam ale na serio jak patrze na moje znajome jak one traktuja swoich mezczyzn, pomiataja nimi, marudza wiecznie, strzelaja fochy to nei wiem co takiego faceta trzyma przy kobiecie...

darker ma w jednym rację. tylko może trochę źle to napisał a ja nie skumałem. ale przyczyną waszych niepowodzeń z facetami jest m. in. chyba to że mało który facet jest zainteresowany panną która jak czołg "prze do sukcesu". tak jakby się w dzieciństwie nażarła tych pigułek z seksmisji to co popęd seksualny zamieniają na "pęd ku karierze" i do tej pory ją trzyma. no i do pełni wizerunku "kobiety sukcesy" konieczny jest odpowiedni chłop. choćby po to żeby jego głowię móc nad kominkeim zawiesić.

ja tam nie wiem, ale wszystkie kobiety, które mogłabym nazwać w moim mniemaniu "kobietami sukcesu", partnerów mają. za to jest multum takich panienek, które tak naprawdę są mocno przeciętne pod każdym względem, robotę mają średnią, ale wydaje im się, że "robią karierę" i zadzierają nosa pod niebiosa. takie się z przeciętnym nie umówią, bo uważają się za nie wiadomo co.

Gość ja sie dopisuje
no to Wam powiem wszystko jak leci zaczelam jedne studia , urodzilam dziecko, skonczylam studia, zaczelam drugie, studiuje, pracuje i wychowuje dziecko. Kazdy podziwia mnie za to jaka jestem , ile robie dla siebie i dla dziecka i ze dobrze wygladam Faceci bija drzwiami i oknami, ale ja takich nie chce ktorzy 'trzesa sie' bo jak ona mnie oceni albo ja nie skoncze studiow albo ja mam gorsza prace

Gość bzdurkadfashgfgvd
To już kolejny temat tego typu, wmawiacie sobie,że jesteście takie super, tylko jest jedna rzecz. Nie tylko wykształcenie itd się liczy ale również charakter, urok osobisty itd Widocznie coś z wami jest nie tak,że nie mozecie nikogo znależć

Gość ja sie dopisuje
cos z nami wszytskimi jest nie tak :) ale fajnie sobie powmawiac

Gość bzdurkadfashgfgvd
ja sie dopisuje no to Wam powiem wszystko jak leci zaczelam jedne studia , urodzilam dziecko, skonczylam studia, zaczelam drugie, studiuje, pracuje i wychowuje dziecko. Kazdy podziwia mnie za to jaka jestem , ile robie dla siebie i dla dziecka i ze dobrze wygladam Faceci bija drzwiami i oknami, ale ja takich nie chce ktorzy 'trzesa sie' bo jak ona mnie oceni albo ja nie skoncze studiow albo ja mam gorsza prace Możesz to przetłumaczyć na polski ?