Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatswrong

super dziewczyna a nadal samotna....

Polecane posty

Gość kicKicKic
Nie przyjmuję takich idiotycznych wymówek. Od tego są słowniki ortograficzne, które powinnaś mieć pod ręką. W pracy też sadzisz takie byli, bo nie chce ci się sprawdzić wyrazu? :-O To gdzie ty pracujesz? Na targowisku?

Gość kicKicKic
Jako Pani polonistuwka kafe, kazdemu stawiam "cos" za te rażące błęndy na które me zacne oczy przymyknąć sie nie potrafiom

Gość fererooo
te bzdury ze faceci boją sie niezaleznych kobiet to tak żenujacy tekst ze gdy go słysze, to ta ososoba ma wystawiona swiadectwo swojej tępoty. Paszczaki i ksiezniczki na ziarnku grochu przekonane o swojej wartosciowosci z pewnoscią skutecznie mogą sobie w ten sposob poprawic humor ale to nic nie zmienia w ich zyciu. Ile znacie pieknych, inteligentnych, niezaleznych, towarzyskich ludzi ktorych nikt nie chce? Tacy moga przebierac w partnerach jak w ulegałkach, i to tych z najwyzszej połki. Wiec zamiast wymyslac jacy jestescie wspaniali i niedocenieni, moze warto przstac sie oszukowac, tylko spojrzec w lustro, przeanalizowac swoją osobowosci i zastanowic sie co z wami jest zajebiscie nie tak ze nawet pies z kulawą noga by was nie oszczał

Gość zeeenek
whatswrong mozliwe ze jestes malo ciekawa, nudna, nieatrakcyjna, dziwna

Gość zeeenek
prosze bo przeciez jestem wszak miszczem grafomanii kafeteryjnej i nikomu błedow nie wytykam

Gość zeeenek
te bzdury ze faceci boją sie niezaleznych kobiet To nie sa bzdury, wiekszosc facetow tak do tego podchodzi

Gość kicKicKic
Można mieć willę z basenem i miliony na koncie, ale jak nie ma się ciekawej osobowości, to i tak nic z tego.

Gość zeeenek
Można mieć willę z basenem i miliony na koncie, ale jak nie ma się ciekawej osobowości, to i tak nic z tego. Nigdy nie zwiazalbym sie z kobieta bogatsza ode mnie

Gość fererooo
Ile konkretnie znasz takich dziewczyn, i to na tyle zeby stwierdzic ze nie mają wad ukrytych typu psychiczne pojebanie, ktora sa takie swietne i faceci nie zabijają sie o nie?

Gość kicKicKic
zeeenek o matko, współczuję wam więc klepania biedy :P

Gość ja sie dopisuje
ale absolutnie nie mowie o sobie,ze jestem idealna, piekna i wyjatkowa mowie jak jest. nawet facet mi to powiedzial,' gdzie ja a gdzie Ty w tym swiecie' - a to nie o wyksztalcenie chodzi! Ja chcialabym spotkac faceta interesujacego i niewazne czy ma wyzsze wyksztalcenie. Wazne, aby umial mnie soba zainetresowac, zebysmy potrafili spedzac ze soba czas w ciekawy sposob, kochali sie i byli szczesliwi.

Gość zeeenek
Ile konkretnie znasz takich dziewczyn, i to na tyle zeby stwierdzic ze nie mają wad ukrytych typu psychiczne poj**anie, ktora sa takie swietne i faceci nie zabijają sie o nie? Jesli kobieta jest super piekna i jednoczesnie duzo zarabia, jest niezalezna i pewna siebie, to statystyczny facet nawet nie ma odwagi do niej sie usmiechnac a co dopiero planowac jakiegos wiekszego ukladu. Co do autorki to napisalem, ze prawdopodobnie ma jakas ukryta wade, z ktorej nie zdaje sobie sprawy.

Gość zeeenek
zenek, zatem pozostaje ci wieczna samotnosc Wiem o tym

Wykształcenie, dobra praca, niezależność finansowa, super auto a do tego jacht i prywatny odrzutowiec ... śmiechu warte. Te rzeczy u kobiety nic nie znaczą gdy chodzi o dobór partnera. To tak jakbym ja chciał zaimponować kobietom tym, że książki czytam. No ale pewnie to ja się mylę a nie wy. Poróbcie więcej dyplomów to może się jeszcze atrakcyjniejsze zrobicie :D "jestem niezalezna, niebrzydka, i stwierdzam, ze faceci 'boja sie'? zwiazac z kims kto ma swoje zdanie, niezle wyglada i po prostu wie czego chce" Nieprawda. Po prostu jebiesz charakterem i jesteś brzydsza od młodszych koleżanek. Tylko tyle i aż tyle.

Gość fererooo
nudna, prosta osobowosc , przerost mniemania o sobie + dam sobie reke uciac ze a ta fizyczną atrakcyjnoscią to tez daleko wysuniete wnioski.

Gość ot taki zwykly facet
autorko wydaje mi sie ze twoj problem polega na tym , ze faceci boja sie ze jak jestes taka obrotna,na wszystko sama zapracowalas to kiedys nie wystarczy ci ich milosc, wyjedziesz gdzies i poznasz kogos lepszego... facet czuje sie gorszy jesli kobieta wiecej zarabia itp itd ( wyssalismy to z mlekiem matki + wychowanie , nawet glupie zabawy przedszkolne pokazuja gdzie facet ma miejsce w domu a gdzie kobieta ) wiec w tym kierunku upatruje twych rozterek...

Gość ja sie dopisuje
Darker Kazdy ma swoje zdanie, ja nie ejstem tu po to aby sie dowartosciowac. Pytam o co chodzi, ze wlasnie tak sie dzieje a nie inaczej. Moglabym rownie dobrze napisac,ze chodzi o moja kolezanke, tylko po to,aby dowiedziec sie co ludzie o tym mysla. Wiec -NIE , nie uwazam sie za nikogo szczegolnego ! Bo takich dziewczyn jak ja jest cale mnostwo.

Gość zeeenek
Facet przy niezaleznej i madrej kobiecie czuje sie malo mesko. Mozna powiedziec, ze im wiecej dyplomow tym gorzej

"Wykształcenie, dobra praca, niezależność finansowa, super auto a do tego jacht i prywatny odrzutowiec ... śmiechu warte. Te rzeczy u kobiety nic nie znaczą gdy chodzi o dobór partnera. " nieprawda bo znaczą. taką laską chętnie zainteresuje się jakiś słodki żigolo inaczej zwany też utrzymankiem. a normalny facet to niechętnie.

Gość zeeenek
oferma ma racje, to idealna kobieta dla oszusta matrymonialnego

"Kazdy ma swoje zdanie, ja nie ejstem tu po to aby sie dowartosciowac." To forum służy ogólnie marnowaniu czasu więc cokolwiek tu robisz to nic produktywnego. "Pytam o co chodzi, ze wlasnie tak sie dzieje a nie inaczej. " Już ci wyjaśniłem - dyplom możesz sobie na ścianie powiesić a mężczyzny nim nie przyciągniesz. "Moglabym rownie dobrze napisac,ze chodzi o moja kolezanke, tylko po to,aby dowiedziec sie co ludzie o tym mysla." Z pewnością nikt by się nie domyślił, że chodzi właśnie o ciebie :D "Facet przy niezaleznej i madrej kobiecie czuje sie malo mesko." Zwłaszcza jak widzi ją tylko wieczorami bo ona ma projekty. Mrożona pizza nie jest aż tak smaczna.

autorko, tym co napisalas pokazalas ze jestes osoba pewna siebie i zadowolona ze swojego wygladu oraz zycia a na tym forum takie myslenie jest niedopuszczalne. zaraz cie zwyzywaja od pasztetów i pojebów. ludzie nie lubieja osob takich jak ty, znajacych swoja wartosc. ooj nie. przyjmijcie wreszcie do wiadomosci paszczaki-forumowi czarodzieje ze kobieta nawet piekna, z kasa i klasa moze miec problemy ze znalezieniem faceta , a dlaczego? a moze po prostu ma WYMAGANIA? i nie chce brac pierwszego lepszego ktory sie napatoczy? moze czeka az spotka tego wlasciwego, idealnego dla niej? moze nawet nieswiadomie to ona jest przyczyna rozpadow tych 'zwiazkow' bo ci faceci nie spelniaja jej wymagan?

Gość zeeenek
No mozna zadzwonic po jedzenie na telefon. Ale po co?

"nieprawda bo znaczą. taką laską chętnie zainteresuje się jakiś słodki żigolo inaczej zwany też utrzymankiem. a normalny facet to niechętnie." Ale to już gdy one są starsze, tak z 40-50 lat. Taka 30-40 latka to zakłada tematy na forum o tym dlaczego jej tytuły przed nazwiskiem i umiejętność formatowania tabelek w Excelu nie przyniosły jej mężusia.

Gość ja sie dopisuje
"Facet przy niezaleznej i madrej kobiecie czuje sie malo mesko." Zwłaszcza jak widzi ją tylko wieczorami bo ona ma projekty. Mrożona pizza nie jest aż tak smaczna. A wiec Darker widze bol ,ze kobieta majaca dobra wymagajaca prace Ci przeszkadza. Czy gotowanie kolacji dla niej kiedy zostaje dluzej w pracy(, bo dzieki skonczeniu studiow byla w stanie ja dostac )jest czyms niemeskim? Sam sobie zaprzeczasz Tyle na ten temat

Gość zeeenek
przyjmijcie wreszcie do wiadomosci paszczaki-forumowi czarodzieje ze kobieta nawet piekna, z kasa i klasa moze miec problemy ze znalezieniem faceta , a dlaczego? a moze po prostu ma WYMAGANIA? i nie chce brac pierwszego lepszego ktory sie napatoczy? moze czeka az spotka tego wlasciwego, idealnego dla niej? No przeciez wlasnie o tym caly czas piszemy. Ona ma wymagania, a faceci nie spelniaja tych wymagan. Dlatego wiekszosc facetow nawet nie probuje bo wie ze i tak nie maja szans u niej.

Gość ot taki zwykly facet
wszystko po trochu jest tego przyczyna ,(prawie) kazda wypowiedz ma czastke prawdy.... kazdy normalny facet, ktory nie bedzie chcial wykorzystac twoich zalet, a tylko lub az Cie kochal pomysli sobie kurde co ja tu robie ona ma wszystko a ja ? prawie nic i odejdzie bo go ta sytuacja przerosnie, oczywiscie jesli to co piszesz jest prawda

"kobieta nawet piekna, z kasa i klasa moze miec problemy ze znalezieniem faceta , a dlaczego? a moze po prostu ma WYMAGANIA? " Mężczyźni też mają wymagania i pseudo piękna, pseudo atrakcyjna i pseudo pewna siebie ( na ile pozwoli rubryka w Cosmo) kobieta dla której na pierwszym, drugim i trzecim miejscu była kariera ich nie spełnia. Wolałaś karierę - to masz.