Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak rozkochać w sobie faceta?

Polecane posty

Tak Cię wylaskotam że pogubisz te szpileczki. Wtedy to już przerzuce Cię przez ramię , buciki wezmę w drugą rękę i pójdziemy

Fiku, jesteś? Pomysł z lataniem po mieście i rozkladaniem rąk na widok dwudziestokilkuletnich na oko kobiet nie przynosi spodziewanych efektów. Dostałem co prawda 2 numery telefonów (niestety żaden nie był Twój więc musialem wyrzucić), ale też 3 razy torebką i raz po pysku. Daj może jakieś ułatwienie, co?

zła jestem, napaliłam sie na jedną robotę, zaj**isty kierownik działu, kompetentny i w ogóle, od razu się dogadaliśmy, ale szef firmy był na NIE

Spokojnie. Nie tu to gdzie indziej. Jest odzew na Twoje aplikacje, jesteś zapraszana na rozmowy, więc nie jest źle. Nabierzesz trochę wprawy w rozmowach kwalifikacyjnych i zorientujesz się co było nie tak, a będzie szło coraz lepiej.

Szatyna zawsze możesz "przypadkiem" spotkać w okolicy firmy. No chyba że ja go wczesniej spotkam w szale zazdrośc :) Glowa do góry, więcej pewności siebie i nastepnym razem pójdzie lepiej.

Co nieprawda? Że pójdzie lepiej? Wiem co mówię i nie podnos mi tu głosu! Rok temu odszedlem z firmy po 9 latach. Miałem niby zajebiste CV, a mimo to musialem szukać pracy 3 miesiące. Za 7 rozmową dopiero wyszlo. Więcej cierpliwości i zimnej krwi. Do tego trzeba być bezwzglednym, ale też cierpliwym.

Ciebie nie trzeba przytulić, Ciebie trzeba opierdolic. Owszem, wszędzie wolą ludzi z doświadczeniem i sukcesami. Oni jednak też gdzieś tego doswiadczenia jakoś nabrali, prawda? Ty też możesz w takim razie! Jesteś gorsza od tych co kiedyś zaczynali? Glupsza? Nie! I takie masz mieć nastawienie. Jak nie jesteś w stanie sobie wmówić że dasz radę bo jesteś zajebista to wmow sobie że dasz radę bo nie masz wyjścia!

Przytulić to ja Cię zawsze mogę, ale kiedy Cię trzeba zmotywowac to robię to drugie. Szukanie pracy to wojna. Albo rozwalisz konkurencje albo przegrasz. I wciąż Cię bardzo lubię.

No to z których? Dowiem się teraz czy naprawde muszę przyjechać i porwać Cię na kawę żeby pogadać?

Gość a ja go nie zaluje
bo sam lgnie do takich kobiet

Gość nie ma to jak gadać z
kimś kto jest zatrudniony na etaci w o2 w celu prowokowania dyskusji, kłótni i inne takie