Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak rozkochać w sobie faceta?

Polecane posty

Nie wątpię że masz czerwone. Każda atrakcyjna i pewna siebie kobieta ma. Inne też oczywiscie mogą mieć, no ale wróćmy do Ciebie. Jestem pewien że masz i nie zawachasz się ich użyć :)

:-P w sumie jesli ci troche tez topikowej kreatywnosci weszlo w stopy to sie pewnie nie wywalisz :-P

Jak będę biegał po kraju i porywal wszystkie ciemnookie panny w czerwonych szpilkach to istnieje pewne niewielkie ryzyko że mnie ktoś odstrzeli. Ale ok, challenge accepted :)

Jakies 3 lata temu poszlismy z cala paczka na balety i kumpela koniecznie chciala mi dorownac w obcasach. Nie sluchala - jak sie warrznela na parkiecie to nagdarstek zlamala. Ja podnioslam ja dopiero jak minal mi automatyczny napad smiechu.

te czrwone to nei sa szpilki (nei mów neibeiskiemu, on si nei pozna, jak to facet :D), po prostu bardzo wysoki obcas, bez palca z przodu i malutka kokardka :)

No tak, co ja tam wiem o szpilkach, czolenkach, kozaczkach, baletkach , botkach itd. Tak naprawde liczą się atrakcyjne nogi właścicielki, a jeszcze bardziej sama właścicielka z gracja wywalajaca się w ramiona. Kokardki odnotowane :)

No dobra, to ja na dziś spadam. Muszę napisać IPR i poszukać odpowiednich szkoleń, bo przecież nie powiem szefowi, że zamierzam tluc się po kraju w poszukiwaniu wlascicielki czerwonych pseudoszpilek z kokardka w celu porwania jej na kawę. Mógłby nie zrozumieć :)

Biest, nie chce mi się teraz robić zdjęcia a nie mam ja kaloszy nei noszę niebieski, trenuj łapanie :)

Nie zmieni to faktu, że dalej będziesz w moich ramionach :) Co wtedy dalej? Roześmiejemy się, spojrzymy sobie w oczy i powiemy sobie cześć :) A potem porwę Cię na kawę

Jak będziesz leżeć na mnie, to żeby Cię nie wypuszczać będę musiał sprawdzać jedną ręką gdzie masz łaskotki