Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..czy to bardzo malo

100 zl w kopercie

Polecane posty

Gość khgjhkjhjh
"Ale prezentem okazujesz szacunek i radość poprzez obdarowywanie. Może wg Ciebie to fair, wg mnie pozbycie się śmieci z szafy, to nie jest fair. I mojego spojrzenia na nich już nic nie zmieni. Brzydzę się nimi... W ciągu życia te parę stów nic nie zmieni... a takie zachowanie będzie w mojej pamięci na zawsze. Nie wiem, czy to było warte tego ich cwaniactwa." tak- dawanie jakichś starych gratów, to brak szacunku, ale ty jestes po prostu śmieszna, żeby nienawidzić tak namiętnie kogoś z tak błahego powodu. bardzo małostkowa i odpychajaca z ciebie kobieta. no i te dalsze teksty, że goście przychodzą się nażreć za darmo, a ty nie mozesz na to patrzeć- kolejna panienka, która liczy gosciom zjedzone ziemniaki z bólem serca. te zardzewiałe tacki, to było za dużo..

Gość Mama panny eM.
Teraz wiemy od kogo nasze państwo Młode dostało 100zł w kopercie! a Ty dziewczyno na tym weselu mogłaś się opanować ze swoim zachowaniem! bezczelna mała "damulko"!

wiecie co lubie na kafe a raczej co dla mnie jest zalosne, zenujace... te wszystkie osoby ktore sie wtracaja i sa podszywami dodajac jakies niestworzone rzeczy jak zwykle plotkary.Albo ludzi JAK WYZEJ NA PRZYKLAD podaja sie za kogos kim nie sa, za kogos kto moglby w takim miejscu z dana osoba byc a tak naprawde siedzial sam przed laptopem i udzielal sie na forum bo nikt inny nie chce spedzic z nim czasu.Mala? ale o co chodzi wzrost czy wiek? hmmm...wielka, lub duza 'mamo panny em" :)

a swoja droga to mamusia chyba w nocy nie spala zeby kase coreczki przeliczyc skoro o 12 juz wie ile ma hehe:):) dobre...:D

Gość a mama panny em
mogla tyle nie pic to by rozdwojenia jazni od tych koper nie dostala skoro same stowy sie jej po nocy snia i ma je przed oczami!! A jak na krzesli siadala dupskiem to by sie na 4 strony swiata nie rozjechalo krzeslo :P

Gość 100 zl? w kopercie?
teraz to nie jest nic nadzwyczajnego, duzo ludzi nie ma kasy.A jak mnie siostrzenica zaprasza np to jak mam jej odmowic? sama na weselu- nie dawno trafilo sie kilka takich kopert... ale nie robilam go dla kasy a chcialam zeby moja rodzina swietowala to ze mna. I skoro sie na to porwalam to im to sponsoruje a co mi dadza to juz ich.NIE MAM DO NICH ZALU