Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..czy to bardzo malo

100 zl w kopercie

Polecane posty

a na to wesele biorę dużą torebkę oraz zakąłdam spodnie z kieszeniami żeby napchać nie tylko brzuch :D osoba towarzysząca ma zapowiedziane ze pcha ile sie zmieści a jak sie nie zmieści to ja tłuczek biore i upycham

LUBISZ PISAC SAMA ZE SOBA??

Gość Wkurwion30
uwaga!!!!!!!!!ONA SIE PODSZYWA!!!!!!!!!!!!!!PISZE SAMA ZE SOBA hmmm...czy to malo- autorka

Gość Wkurwiona30
Chamstwo wróci.. nie jutro, to kiedy indziej. Jak ten kuzyn.. ożenił się dla kasy z takim wielorybem i pasztetem, że cała kasa jej starych by nie wystarczyła na jej odrestaurowanie. Bo oni też ciągle o kasie i dlatego te chamskie kubki dał. Ciekawe jakie dzieci będą mieć? :D My im daliśmy normalny prezent i jakoś nie zbiednieliśmy od tego. A obraz tego chamstwa na zawsze zostanie... Jest teoria, że aby dostać - trzeba też dać. W gruncie rzeczy my zaczynaliśmy od zera. A teraz mamy więcej, niż on który żenił się dla kasy i nam żałował na prezent.

ok pisz dalej sama ze soba bo juz nikt z toba nie chce

Gość laminata ata
ja sama dałam 100zł dla przyjaciółki w kopertę, byłam świadkową, wesele 2 dniowe, dostałam za przeproszeniem zjebe że miałam nic nie dawać bo wiedziała że nie mam pieniędzy, tez miałam 19 lat i nic nikomu się nie stało :)

Gość Wkurwiona30
I woli wyjaśnienia materialistką jest ta, która tylko chce kasy, a nie chce jej dawać - czyli autorka, chce się bawić za 200zł od łebka, czyli u nich za 400 (dwie osoby), a da 100 zł. To jest materializm. Ja dawałam innym i dawać będę, a każde chamstwo nazywam po imieniu.

Gość qxdas
dalas 100 zl dla przyjaciolki sama, a nie 50 jak zamierza autorka jest roznica

Gość Wkurwiona30
Pewnie, że nic się nie stanie. Ja też chamskie tanie kubki zniosłam... Bo przecież życie toczy się dalej..

Gość Wkurwiona30
Nawet jak ich okradnie, to też nic się nie stanie... Będą żyć dalej...

Gość Wkurwiona30
laminata ata ja sama dałam 100zł dla przyjaciółki w kopertę, byłam świadkową, wesele 2 dniowe, dostałam za przeproszeniem zj**e że miałam nic nie dawać bo wiedziała że nie mam pieniędzy, tez miałam 19 lat i nic nikomu się nie stało" I przyjaciółka to przyjaciółka. Ona ich nawet nie lubi nazywa młodą wiesniarą, która za jej kasę pazury pomaluje.

Gość boze dziewczyno
jestes juz nudna od 2 godzin gadasz o tym jaka to przez los jestes skrzywdzona stac cie to daj widocznie masz boli cie to ze ktos nie ma ma jesc chleb z maslem bo musiala 350 wlozyc do kopert?? lecz sie

Gość hmm...czy to malo
z wiesniara to chodzilo o ciebie wkurwiona30

Gość Wkurwiona30
Jak nie mam, to też nie jadę na wakacje na Bermudy. Skoro tak mówi o młodej to nie jest jakaś jej bliska, zatem mogła odmówić spokojnie. ale nie, bo jak można nażreć się za czyjeś.. To hulaj dusza! Ludzie bez honoru... i godności...

Gość Wkurwiona30
Nic o mnie nie wiesz... materialistko szukająca sponsorów..

tak nie mam honoru i godnosci. a po wszystkim jeszcze im duupy obrobie :)

Gość Wkurwiona30
Zawsze się takie hieny znajdują. ..

Gość Wkurwiona30
hmm..czy to bardzo malo tak nie mam honoru i godnosci. a po wszystkim jeszcze im duupy obrobie" U chamów to norma. Ta ciotka też jeszcze reklamówki kazała sobie pakować. Wstyd mi było przed obsługą, że masakra. I z pewnością też obgadała.

Gość Wkurwiona30
ole..ole jestem wiesniara

Gość Wkurwiona30
Tak bardzo wieśniara. W końcu z sponsoringu nie korzystam. To strasznie wieśniarskie. Co wyżarta hiena wie, gdzie co za darmochę dostanie.

Gość Wkurwiona30
szybko mnie rozszywrowaliscie 100 zl na wisniacki manicure mi starczy

ja reklamowki swoje biore. juz mam naszykowane wrazie jakby oni mieli male albo nie mieli wcale

Gość Wkurwiona30
uwielbiam byc wiesniara

Gość a jjaaaa
Zapomnijcie , że teraz wesela to jakieś tam uroczystości rodzinne i młodzi cieszą się z waszego przybycia :) Im chodzi tylko o kasę o nic więcej , ja zawsze daje , a może dawałam dużo min 700zł pary . Ale teraz mam to w dupie i odmawiam ostatnio :D , zawsze znajdzie się powód ;)

Gość dalej pisze
sama ze soba co za dziewczyna....

Gość hmm...czy to malo
tak ja jestem autorka a malo ktora odp jest moja... porazka to forum puste malolaty tu siedza ktore nie maja co robic

a co myslicie o termosie ? dobry pomysl ? tez wezme moze co ? mam taki fajny kupilam kiedys jak szlam na wesele do kuzyna. dwie stowky dalam za ten termos ... ale sie zwrocilo :)

Gość Wkurwiona30
bo ja lubie pisac sama ze soba jest ciekawie...tez lubie obrabiac komus duupe

Gość ale ta laska jes walnieta
PISZE SAMA ZE SOBA WKURWIONA 30 PISZE SAMA ZE SOBA NIE TRAKTUJCIE JEJ POWAZNIE ONA PISZE SAMA ZE SOBA

Gość skasowana
skoro stac cie na 100 zl to daj tylko tyle. przeciez nie wezmiesz kredytu zeby kolezancw=e dac np 500. a najlepiej kup prezent, jakąś posciel albo obrus. wkurwia mnie to przeliczanie kasy na talezyki, wesele to wesele a nie zarobek. jak ktos chce zarobic na weselu to niech zaprasza samych bogatych i hojnych . moim skromnym zdaniem to kazdy daje ile moze i twoja kolezanka pewnie wie ze ciebie stać na 100 nie na 1000