Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..czy to bardzo malo

100 zl w kopercie

Polecane posty

Gość koszmar z ulicy wieś
dziewczyno nie naskauj na innych tylko popatrz na siebie... naprawde niemasz poczucia wstydu dajac tyle do koperty?? czy może nie lubisz panstwa młodych i robisz to ze złosci i by ich powkurzac pozniej... nie jest ci glupio że idziesz na impreze ktora młodych naprawde sporo kosztowała, a ty pojdziesz i bedziesz korzytać z ich ciezkeij pracy i szczescia za darmo?? czy chcesz czy nie oni beda ci to pamietac juz zawsze. slub miałam 5 lat temu i nikt by sie tak nie wyglupił naprawde mozna delikatnie odmówić jak się nie ma kasy... aboe pomyśleć za wczasu i odłozyc, ale widze myslenie nie jest twoja najlepsza strona... pozostaje tylko współczuć i tobie i mlodym...

dziewczyno dla mnie jestes podla a twojej rodzinie wspolczuje ze maja taka... w rodzinie ktora im rzyga pol zycia ze jej dali taki a nie inny prezent

Gość Wkurwiona30
hmm..czy to bardzo malo no dobra ale powiedz tak szczerze na co ty liczylas? ze zarobisz na weselu?" Jakie zarobisz? Ja im dawałam normalne prezenty. Więc liczyłam choćby na rewanż. Tobie jak ktoś na imieniny da np. ekspres do kawy, to Ty jemu dasz łyżkę i jeszcze wierzysz, że ma radość że w ogóle pamiętałaś... no proszę cię.. Aż tak bardzo cenisz swoją osobę, że myślisz że wesele bez sponsorowania cię jest pozbawione radości młodych?

w niemczech daje sie 50 euro - latwo obliczyc 200 zl a porownajmy zarobki

Gość Wkurwiona30
Tam są inne zwyczaje i inne wesela. To idź na wesele tylko w Niemczech, skoro na polskie Cię nie stać.

nie ja uwazam ze maz juz nie moze na ciebie patrzec bo jestes taka zrzedliwa i dlatego siedzisz wieczorem na kafe i rzygasz jaka to masz zla rodzine bo ci kubki kupila... lepiej juz do ciebie z pusta reka bylo isc

Gość Wkurwiona30
Taki prezent, to jak dać młodym w pysk. Bo to jak na tacę w kościele.

Gość siemie lniane
nie robi sie dla zysku, robi sie dla rodziny i przyjaciól by byli w tym waznym dniu z nami a prawdziwi znajmoi i rodzina dadza przynajmniej tyle by wróciło sie "za talerzyk" by nie byc kula u nogi i wyżeraczem tylko radoscią... ale kazdy ma swoje sumienie, ty jak widac go niemasz

w polce jest zasada ze najwiekszy biedak bierze kredyt zeby dac na wesele... dziwny narod i tyle

Gość Wkurwiona30
Wszystko wie... proszę, proszę... a jak zarobić to nie ... Żenujące.. Co jeszcze napiszesz, że dziecko mnie nie kocha też?

Gość Wkurwiona30
hmm..czy to bardzo malo w polce jest zasada ze najwiekszy biedak bierze kredyt zeby dac na wesele... dziwny narod i tyle" To nie choć do dziwnych ludzi na wesele. Po co tam idziesz?

w kazdym razie jutro sie juz wyjasni a nie zmienilam zdania i nie zmienie bo uwazam ze kazdy daje tyle na ile go stac a nie zeby pani mloda byla happy bo se manikiur wiesiara zrobi tj nie napisze kto

bo mnie fajnie nakrecilas ta swoja gadka

''choc"? co to za slowo?

Gość knapuś
to śa żarty z tą stówką??? hahahahahahahhahahahahahahahhhahahaha dobre zakonczenie wieczoru hahahahhahaha 100 zl na 2dniowe wesele hahahahahahhahahahhahahahhhahahhahahaa tylko w polsce to mozliwe hahahhahahahahahhahahahahahahahahhaha

Gość 123412341234xyz
a ja uwazam ze kazdy tyle na ile go stac. jedna ciotka dała mi 100zł, koperty nie podpisała, ale to była jedyna nie podpisana koperta i wogole sie tym z mezem nie przejelismy. cieszylismy sie ze wogole przyszła i dobrze sie bawiła. nie robiłam po to wesela zeby kase zbierac. dodam ze inna ciotka dała do koperty 2000 a wiedzielismy ze jej nie stac i bylismy bardzo zli ze sie tak wykosztowała nawet jako chestna

Gość No tak, myślałaś że
wszyscy będą chwalić, że dajesz na wesele 100 złotych. Może wcale włóż do koperty 10 złotych.

Gość Wkurwiona30
No tak, już pannie młodej wymawia manikiur. A dopiero co pisała, że o radości wspólnej. Zawsze okazuje się to samo... Chamy nic nie dają i jeszcze obgadają. Jeszcze nie była na weselu, a już pisze że wieśniara. Nie idź tam. Zrób im ten najpiękniejszy prezent i nie idź.

to byl tylko wniosek

jakbym byla toba to bym tak zrobila bo przez ciebie to az to przemawia

Gość Wkurwiona30
ksawereczka mi by było wstyd dac 100 zł w kopercie, po prostu wstyd przed samą sobą...." Mnie też.. chyba bym się udławiła życząc im wszystkiego najlepszego i udawała, że się cieszę z ich szczęścia.

ale dla mnie 100 to duzo wiec jak ma byc mi wstyd???

wkurwiona30 jestes dla mnie plytka i dlatego nie bede komentowala juz co piszesz

to przecież mozna było odmówić????!! można było odłożyć????? można pozyczyć???? ale naprawde wsytd tyle dać, przecież to sie nawet nie wróći w połowie za to co "na ciebie" wydzadzą. nie bedzie ci głupio korzystając zapewne w pełni z imprezy, wiedząc że oni się wykosztowali ,a ty w zamian nic?? niemasz sumienia??

Gość 123412341234xyz
a ile zamierzesz wydać na siebie przed weselem? Fryzura sukineka, buty torebka itd?

nic- sukienka ciuchy mam paznokcie makijaz sama umiem zrobic a wlosy mam proste to je podprostuje i tyle

przeczytałam poprzednie wpisy i zgadzam się z przedmówcami, naprawde robisz źle. miej poczucie jakiejś godności. niewiem ile masz lat, pewnie jesteś jeszcze młoda, ale mimo to powinnaś sobie zdawać sprawe z niektorych spraw i miec bardziej racjonalne podjecie do spraw... i wkurwiona 30 ma racje:/

19 i ucze sie nie pracuje a wkurwiona 30 jest pusta bo jak mozna tak rzygac rodzinie ...Jezu... co za czlowiek

Gość 123412341234xyz
a Twoja osoba towarzysząca nie może się dołoży? Słuchajcie gdyby nie było by jej głupio to by tu nie wchodziła i sie głupio nie pytała co o tym ludzie myślą. Uważam, że jesli nie masz kasy to po prostu daj tyle ile masz idz i sie dobrze baw. Moja kolezanka dala mi tylko obraz który sama namalowała i nic wiecej i wiecie co? zauwazyłam że nie dostałam od niej kopertyjakies 5 mcy po slubie. to na prawdę nei jest najważniejsze. od jednych liczy sie na pękate koperty od innych nie. szkkoda ze nie pomyslałas o ty wczesniej żeby oszczedzic troszkę badz pojsc gdizes doadtkowo do pracy